E ovako: U cilju smanjenja glupih definicija mislim da bi bilo dobro ograničiti količinu definicija za vremenski period u zavisnosti od broja glasova. Na primer, ako neko ima:
od 0 do 25 glasova, maksimum je jedna defka u 3 dana
od 25 do 50 jedna u 2 dana
od 50 do 100 jedna dnevno
100 do 200 dve dnevno
preko 200 tri dnevno
Možda je tabela prestroga, ona je nebitna, i ovako je neću ja praviti, ali smatram da bi ovo značajno smanjilo broj gluposti koje se mogu videti u poslednje vreme.- S
Nije razlika od 200 poena nikakvo merilo kvaliteta. Samo će biti otežano boljim autorima da se iskažu i budu zapaženi.
Ovako je dobro.
Protiv. 
Protiv. Glupa ideja. Samo zamisli da si se tek registrovao na sajt, kao prvo zabranjeno ti je ostavljanje komentara jer nemaš 50 bodeva, drugo nema foruma isto tako bodeva, treće nema četa isto tako baš zbog tih 50 bodeva, i onda zamisli možeš da napišeš samo jednu defku u tri dana, i ne daj bože kao što znamo kakav je svaki početak napišete defku koja ima skor recimo 15:5, i onda koliko trebaš čekati da napišeš komentar? I još slučajno da zaluta neki delete od strane moderatora, ihaj do tada si već otvorio nalog na www.kruška.com

mudovi niš ne rade... ja ne znam kad je onaj celt zadnji put neku defku pročitao, il če-vu ne daj bože. uroš dođe samo da banuje nekoga i zapali. ženskom delu svaka čas i onom kog ne smara da odobrava postere, a realno pun kurac govani se ne briše, bigaje... više mudova da se metne koji oće da rade!
- zp
Coa, sto pricas napamet? Imas li ti uvid u to sta oni rade ili licna, slobodna, neosnovana i pogresna procena?
- zp
Frajeru, to sto ti licno ne vidis ne znaci da rade. Mislim tvrdis da Che Vu i Celt ne citaju definicije?! SKK?! Je l im sedis iznad glave kad se uloguju pa znas?! Takve glupe pretpostavke.

Prezlo, dugo sam na sajtu i volim da gledam šta modovi rade... kad duže pratiš stvari sve se lako izvali. e sad, možda neki mudovi bleje na duplim pa grešim, al teško, logovali bi se na mud nalog makar PVt da provere. isto mi je zajebano dizvalim ženske jer skoro nikad ne komentarišu, al žene su po prirodi veće radilice od muških mudova pa...
- zp
Coa, kad cu da se udam? Mislim, posto sve znas kontam da mi mozes pomoci da uhvatim nekog socnog muzjaka.
- zp
Pazi, nisam usavrsila tehniku strap on-a, ali sam gledala svoju devojku kako to radi i mogu da probam. Neces mi zameriti ako ne budem bas savrseno sinhronizovala pokrete, zar ne? Ipak cu izgubiti nevinost sa tobom.
- zp
Onaj matori? Sta ce mi on?

Evo jedan predlog na predlog. Mrzi me da otvaram novu temu, elem:
Da se definicije novim autorima prvo odobravaju dok ne skupe 50 poena. Nešto slično kao i posterima samo u ovom slučaju da se to odnosi na nove autore. Ako je dobar moderator odobrava njegovu definiciju i ona onda odlazi u najnovije. Ako nije, neće ni videti svetlost dana, osim ako se ne ode na njegov profil. Dakle dobar (ne mora odličan, jer je teško odma napisati svrš defku, dakle prolazan) autor će lako skupiti 50 poena jer je to realno pičkin dim, a djubar se neće videti i što je najvažnije stari provereni autore neće biti zakinuti jer im se defka nakon 5 minuta neće nalazi na trećoj strani...Aj da čujem
- S
Razlika od prvih 50 poena ne pretstavlja nikakav dokaz kvaliteta. Ništa se ne bi dobilo time.
Ako će biti moderacija, onda neka bude kompletna moderacija svih definicija.Ovako ne.

napisah ovo vec negdje, pa da ponovim,
Da se za postere trazi 100 poena i da se novima na vukajliji stavi maksimum 1 definicija dnevno - na taj nacin sajt nece biti pretrpan, a vecina debila koji su nagrnuli na vukajliju nece moci svojim debilnim definicijama da nakupi 100 poena jer su debilne i jer ce im trebati puno vremena. Naravno kada autor skupi 100 poena onda bi mu se trebao limit vratiti na 3 definicije dnevno. Smatram da dobrim autorima ne bi bio problem da skupe 100 poena a kad ih skupe moci ce sasvim normalno da koriste vukajliju.