Sad ja vas da priupitam nešto iskreno i ozbiljno, koje verujem sve nas kopka, majne više. Koliko puta ste uhvatili sebe da jurite san koji ne može da se ostvari, iako ste znali duboko u sebi, ne želeći da priznate, ali u vašem snu ste slobodni i ne želite da se probudite. Da li ste nekada bili toliko tvrdoglavi da jurite taj nemoguć cilj dok vas taj teret snova nije oborio i dok se niste osvestili i zapitali čemu sve to ? Na kraju svega da li žalite, ili verujete da je jednostavno tako moralo biti. Primeri bi bili krucijalni, mada.....
Sad odakle mi je palo ovo na pamet, e pa jebeš ga, pojma nemam.
Ko namerava da se razbacuje sa ironijom, sarkazmom i cinizmom na osnovu teme, nek produži dalje.
Koliko puta ste uhvatili sebe da jurite san koji ne može da se ostvari, iako ste znali duboko u sebi, ne želeći da priznate, ali u vašem snu ste slobodni i ne želite da se probudite. Da li ste nekada bili toliko tvrdoglavi da jurite taj nemoguć cilj dok vas taj teret snova nije oborio i dok se niste osvestili i zapitali čemu sve to ? Na kraju svega da li žalite, ili verujete da je jednostavno tako moralo biti. Primeri bi bili krucijalni, mada.....Ћера сам га једном, и то јако дуго, дао све од себе итд итд, и све ми се разбило о главу...
Исто као кад нпр ти и твој друг гурате огромни камен уз брдо, а он одмара, боли га курац, а ти се напрежеш кол'ко год можеш и убијаш се итд, и онда одједном ти пукне филм, пуштиш камен, он се скотрља доље, тебе само закачи, њега нагрди....Да се нисам запитао чему то, гурао бих га као будала до горе :)

Dobro je imati neki vrhovni cilj, uvek možeš da ideš lagano ka njemu bez opsesije. Nije ni bitno da li ćeš da ga ostvariš jer je, jelte, prosvetljenje u putu. Bitno je da uvek možeš da odvojiš vremena da omirišeš cveće pored puta, ako možeš to da radiš a ipak da stigneš gde si naumio onda si uistinu postigao nešto.
Moj san bi bio da osećam nešto, u smislu da mi neko nešto znači. Tripovao sam kad sam bio klinac da sam jebeni psihopata, ništa, ali ništa ni prema kome nisam osećao.edit:al nikad nisam odustao, mada nikad nisam ni uspeo
То се зове реакциона формација. Одбрамбени механизам којим хоћеш да се убедиш да је тако. У дубини си заправо фрагилан и желиш пажњу других. лололо

Ja sam sve svoje snove ostvario, najozbiljnije mislim ovo. A uopšte nisu bili uopšteni ili sitni...bili su jako koncizni, veoma određeni i precizni.
Snovi su nekada čudni...svako drugačije zamišlja pojam blaženstva i uspeha. Retko ko je srećan sa recimo samo parama, uvek je nešto drugo...nešto odakle dođe sve, pa i te pare. :-)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.