Ja preferiram rukama, dobro osoliti, uz prilog ide lukac bijeli i crni, a hljeb se kida rukama. Naravno, sve to na masnom papiru, bez tanjira i nedobog escajga. Što bi rekla moja stara mati - k'o kamiondžija.
Kako vi volete? Dal' ste istinski ljubitelj janjetine il' ste hulitelji pa jedete janje viljuškom i nožom, nedobog?
- Kb
Ja jedem mnogo dobro!

Brate moj Skočimišu, ja bi janje živo jeo, kakav escajg, kakvi pribori... na žalost, krme sam debelo i familijarno sklon još većem usvinjavanju pa ne smem puno da jedem - najviše volim da uzmem malo parče sa rebara i stavim na hleb pa tako jedem sa mladim lukom... jebemti, sav se upljuva dok ovo pišem...
Ja preferiram rukama, dobro osoliti, uz prilog ide lukac bijeli i crni, a hljeb se kida rukama. Naravno, sve to na masnom papiru, bez tanjira i nedobog escajga. Što bi rekla moja stara mati - k'o kamiondžija.Kako vi volete? Dal' ste istinski ljubitelj janjetine il' ste hulitelji pa jedete janje viljuškom i nožom, nedobog?
Neverovatno koliko se složim skoro svaki put kad god pročitam neki tvoj post... E, jebiga, kad se mora viljuškom, onda jedem, a inače sve volim da jedem kao kamiondžija.

Е вала ја баш волем кад ми се донесе кило јањетине а још боље ако иде и кило прасетине уз то , па заседнем за кафански ,свадбарски , славски или било који други астал па лепо на тенане ко господин , виљушком , ко на Српском средњевековном двору , док су Шваба и Американац јели рукама , уста их јебем!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.