Kako jedete janjetinu?
  • Skočimiš

Ja preferiram rukama, dobro osoliti, uz prilog ide lukac bijeli i crni, a hljeb se kida rukama. Naravno, sve to na masnom papiru, bez tanjira i nedobog escajga. Što bi rekla moja stara mati - k'o kamiondžija.

Kako vi volete? Dal' ste istinski ljubitelj janjetine il' ste hulitelji pa jedete janje viljuškom i nožom, nedobog?

• Kb

Ja jedem mnogo dobro!

• Bruce

Brate moj Skočimišu, ja bi janje živo jeo, kakav escajg, kakvi pribori... na žalost, krme sam debelo i familijarno sklon još većem usvinjavanju pa ne smem puno da jedem - najviše volim da uzmem malo parče sa rebara i stavim na hleb pa tako jedem sa mladim lukom... jebemti, sav se upljuva dok ovo pišem...

• Skočimiš

Smiješ janjetine kolko oćeš, hljeb je ono što ti smeta. Zato sad opleti po mesini!!!6!

• Pepe González

Ja preferiram rukama, dobro osoliti, uz prilog ide lukac bijeli i crni, a hljeb se kida rukama. Naravno, sve to na masnom papiru, bez tanjira i nedobog escajga. Što bi rekla moja stara mati - k'o kamiondžija.

Kako vi volete? Dal' ste istinski ljubitelj janjetine il' ste hulitelji pa jedete janje viljuškom i nožom, nedobog?

Neverovatno koliko se složim skoro svaki put kad god pročitam neki tvoj post... E, jebiga, kad se mora viljuškom, onda jedem, a inače sve volim da jedem kao kamiondžija.

• Vita

Немањићи су јели месо виљушком. Знамо како су завршили.

• Дејс!

Jedem kako stignem! Bitno je da je jedem!

Uglavnom rukama, kad odem na neku slavu, mora da glumim kulturnog decxka...

• L@ki

Е вала ја баш волем кад ми се донесе кило јањетине а још боље ако иде и кило прасетине уз то , па заседнем за кафански ,свадбарски , славски или било који други астал па лепо на тенане ко господин , виљушком , ко на Српском средњевековном двору , док су Шваба и Американац јели рукама , уста их јебем!

• Цар

Ма какав есцајг, какви бакрачи, узмеш запоњак руком ко чоек, мало леба и једеш како Бог заповеда.

Немањићи су јели месо виљушком. Знамо како су завршили.

Тако што се последњи замонашио?

• Vita

Тако што се последњи замонашио?

Управо.

• Moćni Ming

ruke+janje+ždrelo=kobitna dombinacija

• riffraff

Скочко, ја волим кад га окрећем да посипам пивом, после да скидам ону кожу док је још врућа и једуцка, гладам сам мрррррршшшшшшшшш

• Skočimiš

Korica je bog kad se pravi pivom. Al' nekako mi draža ona sama od sebe, al' treba to znat ispeć'...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.