Овако, управо се враћам са неког рођердана и вртело ми се по глави све време, колко људи дуго не хасају, пре него ли дођу на тако неко славље или весеље где ће се служити клопа! Ја сам игром случаја данас јео нормално, кода нисам нигде требо да идем, ал има дана кад сам толки шабан да не једем ништа буквало, не би ли се развалио кад одем. Наравно, не стидим се да једем ко прасе, поготову не на великим весељима, где ме нико не познаје. И пијем много, много, посетим ве-це у року од 6 сати минимум 7-10 пута. Дакле, сваштојед сам и не могу да се наједем џабе хране, кода је никад видо нисам. РОШТИЉ САРМА ПРЕДЈЕЛО КУПУС СОК ПИВО ТОРТЕ СЛАТКЕ И КИСЕЛЕ ВОДЕ
Што не једеш цео дан, или можда 3? Што си алаво говедо? Јеси дошо да једеш, док се не усереш, или да испоштујеш домаћина?
Сад идем у град, кад дођем оћу да видим макар 3 стране исписане са све квалитетним спамом!
Газда Мури
Đe, ja sam jednom čak se takmičio sa rođakom ko će više da pojede na njegovoj slavi. Nisam jeo 2 dana prije, samo sam vodu pio, a na dan slave ni vodu. Jeb'o mater te nisam pojeo 2 kila mesa. Nije mi dobro bilo posle toga jedno 2 dana.http://zipmeme.com/uploads/generated/g1348953393995288513.jpg
štatijaznam, krkam kad sam gladan. Nije mi važno gde ću ići i te fore.
To je više sprdnja.
bezvezna tema moj Muki. Šta, ako sam gladan a treba didem na neku svadbu-slavu kurac palac, da ne jedem ništa i čekam dvatri sata dok ne serviraju predjelo? nikad. ako sam gladan, ima da jedem dok se ne zasitim. sad što me čeka tamo negde svadbarski kupus il jagnjetina, nema veze, ješću kući pasulj, ispržiću jaja ako nema šta drugo, al da trpim netju! i bolje nabacati malo podloge pre nego što se ode negde, valja se dobro podneti tih par aperativa (u mom slučaju i 4,5 čašica domaće,nekad više, zavisi kako mi se namesti), pa jedi posle kolko oš.
шта ти је искуство, ти мора да си много славља прошао, то ти је пракса на факултету :)Па тебра, ђе си видио протојереја-ставрофора без стомака... Крст би му пичио лијево-десно ко Фифти сенту. Подлога мора постојати, а на томе се ради годинама. Што прије почнеш, то боље па пред пензију да будеш спреман за крстачу.
- lСамо нормално кркање ко да се ништа неће десити, јер ако прегладниш онда си га попушио. Наоштриш се, поједеш два комадића меса и мука ти.
pa to! kao bilo koje druge pripreme, treniranje je ne-op-hod-no! dakle krenes dan ranije da krkas obilne obroke na svaka 4 sata, da lepo rasiris zeludac i otvoris diznu. kao npr. kad se spremas za analni sex pa ceo dan nosis butt plug, jel tako?

Брате, нема то појма... Ја се никад нисам зајебо, кад одем на неко весеље де ме нико не зна, не једем по цео дан и опет могу да хасам, не преситим се. Не знам што сам џован толки, ал шта ћу, једем ко проваљен, све око мене покидам, а нисам имо тако те тактике типа да цео дан једем мало, ко беба. Или ви нисте много гладни, или сте се зајебали. Додуше, ја и играм и пијем, па дођем опет да једем, па одем мало на свеж ваздух, и тако све у круг.
Skočimiš
Ne jedem po 12 dana, a na slavljima ne pijem ništa gazirano, CO2 zauzima prostor u stomaku.Не знам је л ово зајебанција за сокове, али ћу првом приликом да анализирам. :)
- l
ja sad da sam mod promenila bi naslov u "koliko dugo ne jebete ništa pre nekog slavlja?"
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.