Колко дуго не једете ништа пре неког славља?
  • Зна Мурињо

Овако, управо се враћам са неког рођердана и вртело ми се по глави све време, колко људи дуго не хасају, пре него ли дођу на тако неко славље или весеље где ће се служити клопа! Ја сам игром случаја данас јео нормално, кода нисам нигде требо да идем, ал има дана кад сам толки шабан да не једем ништа буквало, не би ли се развалио кад одем. Наравно, не стидим се да једем ко прасе, поготову не на великим весељима, где ме нико не познаје. И пијем много, много, посетим ве-це у року од 6 сати минимум 7-10 пута. Дакле, сваштојед сам и не могу да се наједем џабе хране, кода је никад видо нисам. РОШТИЉ САРМА ПРЕДЈЕЛО КУПУС СОК ПИВО ТОРТЕ СЛАТКЕ И КИСЕЛЕ ВОДЕ

Што не једеш цео дан, или можда 3? Што си алаво говедо? Јеси дошо да једеш, док се не усереш, или да испоштујеш домаћина?

Сад идем у град, кад дођем оћу да видим макар 3 стране исписане са све квалитетним спамом!
    Газда Мури

• Шљиворад Тртовић™

Ја три дана пред те зајебанције једем само рендане јабуке и сљуштим по које пиво, да саструже желудац.

Јеси дошо да једеш, док се не усереш, или да испоштујеш домаћина?

И једно и друго!

• Марко 

Који сте цигани.

• Малолетник

Који вам курац са отварањем тема данас?

• Petar Pan Pezo$

ja se pred svadbe i slave kući klistriram da bi moglo što više da stane u mene...kući inače ne jedem ništa, al kad drugi to sve plati i spremi volim da pojedem više nego leba da jedem da se tako duhovito izrazim

• paninaro

sjutra idem na neku svadbu, večerao sam sada fino ali ću ujutru preskočiti doručak. i neću da jedem ništa što imam i doma.

• ninka_92

Ja ako treba na slavu neku da idem uveče, ne jedem cijeli dan. Jedem ujutru nešto malo, da se ne onesvijestim i onda cijeli dan ništa do uveče. I onda Boga oca pojedem.

• Vučica21

Dosadno im. :)
    Ja pojedem nešto malo da ne gladujem dok ne stigne klopa. :)

• Skočimiš

Ne jedem po 12 dana, a na slavljima ne pijem ništa gazirano, CO2 zauzima prostor u stomaku.

• paperjasto

Uvek jedem, pre svakog slavlja, sasvim normalno. Na slavlju nikada ne stignem da se najedem i kad se vratim kuci, svi lude od mene, jer prvo sto uradim je da otvorim frizider u potrazi za klopom! :P

• Малолетник

Ја једем нормално. И кад одем тамо, преждерем се. И још колаче. И попијем мало.
    Могу много да једем. И увек имам 65 кила и 187 центиметара.

• Sevastokrator_95

pobednicka tema
    jedem normalno pre svakog slavlja, a na slavljima preskacem supe, corbe, neretko i sarme ne bi li se sacuvao za pecenje ili rostilj koje jedem tako da ostali misle kako nisam jeo mesec dana

• ninka_92

Đe, ja sam jednom čak se takmičio sa rođakom ko će više da pojede na njegovoj slavi. Nisam jeo 2 dana prije, samo sam vodu pio, a na dan slave ni vodu. Jeb'o mater te nisam pojeo 2 kila mesa. Nije mi dobro bilo posle toga jedno 2 dana.

• axelF

Skočimiš
    Ne jedem po 12 dana, a na slavljima ne pijem ništa gazirano, CO2 zauzima prostor u stomaku.

pobeda

• Christine

tri dana!
    ko im jebe mater što prave "slavlje" novu nemaštinu. kuš!

• Nash Bridges

Đe, ja sam jednom čak se takmičio sa rođakom ko će više da pojede na njegovoj slavi. Nisam jeo 2 dana prije, samo sam vodu pio, a na dan slave ni vodu. Jeb'o mater te nisam pojeo 2 kila mesa. Nije mi dobro bilo posle toga jedno 2 dana.

http://zipmeme.com/uploads/generated/g1348953393995288513.jpg

štatijaznam, krkam kad sam gladan. Nije mi važno gde ću ići i te fore.
    To je više sprdnja.

• Sevastokrator_95

ninka, odakle si? utvrdio sam da si iz hercegov'ne, ali koje mesto

• ninka_92

Trebinje. :)

• Kurd

Ja sam juče počeo da se izgladnjujem za 1.maj...

• Sevastokrator_95

jebes mi mater ako trecina Srba nisu iz hercegovackih pripizdina; svaki treci iz nekog ljubinja, trebinja, popovog polja...

• ninka_92

Jebiga, kolonizacija Vojvodine je najviše išla preko Hercegovaca. :) Užičani su npr velikim brojem porijeklom Hercegovci, što se vidi i po njihovom naglasku. Uzmimo Bačjea, na primjer. Hercegovac, samo sa ekavicom.

• Путинка

Uvek jesti pre slavlja, šta ako domaćin škrtari pa ostaneš gladan? :O

• Crvena konjeva mas'

Nikad se ne štedim pred slave i slavlja. Ponekad zažalim, ali to je retko.

• Tulumbac

Jedem normalno, par sati pre svadbe ili čega već, jer mi ne utiče to na proždrljivost kasnije.

JA JEDEM!

• Марко 

Uzmimo Bačjea, na primjer. Hercegovac, samo sa ekavicom.

Немој да ме вређаш.

• ninka_92

Немој да ме вређаш.

Sajsi Galoma

• омбре

Sajsi Galoma

Ban dez dana

• Марко 

Хаха, зајебавам те.
    Херцегов'но најлепша бајко, Херцегов'но оче и мајко! Бог нек ти пружи спааас јер ми те волимоооо ко што тиии волиш нааас!

• Facafacaa

Само нормално кркање ко да се ништа неће десити, јер ако прегладниш онда си га попушио. Наоштриш се, поједеш два комадића меса и мука ти.

• Јованча

шта ти је искуство, ти мора да си много славља прошао, то ти је пракса на факултету :)

• Gazimudo

Ne znam da li znate onu

drz se projo na svadbi sam bio

Pred neproverene domacine dolazim sa normalnom ishranom.
    Pred proverene domacine i rodbinu..hmm.. preskacem rucak ako se krece oko 2, a ako se ide navece,onda se narokam za dorucak da svari do slavlja :D

• Nash Bridges

pa skupi se želudac od gladi

• Скелетор

bezvezna tema moj Muki. Šta, ako sam gladan a treba didem na neku svadbu-slavu kurac palac, da ne jedem ništa i čekam dvatri sata dok ne serviraju predjelo? nikad. ako sam gladan, ima da jedem dok se ne zasitim. sad što me čeka tamo negde svadbarski kupus il jagnjetina, nema veze, ješću kući pasulj, ispržiću jaja ako nema šta drugo, al da trpim netju! i bolje nabacati malo podloge pre nego što se ode negde, valja se dobro podneti tih par aperativa (u mom slučaju i 4,5 čašica domaće,nekad više, zavisi kako mi se namesti), pa jedi posle kolko oš.

• Facafacaa

шта ти је искуство, ти мора да си много славља прошао, то ти је пракса на факултету :)

Па тебра, ђе си видио протојереја-ставрофора без стомака... Крст би му пичио лијево-десно ко Фифти сенту. Подлога мора постојати, а на томе се ради годинама. Што прије почнеш, то боље па пред пензију да будеш спреман за крстачу.

• ninka_92

Ko Fifti Sentu hahahahahahahahhahaha

• Ракун баца флеш.

Само нормално кркање ко да се ништа неће десити, јер ако прегладниш онда си га попушио. Наоштриш се, поједеш два комадића меса и мука ти.

E baš.

• l

pa to! kao bilo koje druge pripreme, treniranje je ne-op-hod-no! dakle krenes dan ranije da krkas obilne obroke na svaka 4 sata, da lepo rasiris zeludac i otvoris diznu. kao npr. kad se spremas za analni sex pa ceo dan nosis butt plug, jel tako?

• Tulumbac

Ja ne moram baš ceo dan..

• дебели пацов

Да објасним, не ваља да се не једе ништа дуго јер се онда прегладни и засити се брзо. Права ствар је да грицкаш нешто цео дан, јабуке на пример јер потпомажу варењу, и то оне зелене јер су киселе доста. Онда се стомак залауфа и може да самеље пружну шину и ждрање у стилу мећаве може да почне.

• Зна Мурињо

Брате, нема то појма... Ја се никад нисам зајебо, кад одем на неко весеље де ме нико не зна, не једем по цео дан и опет могу да хасам, не преситим се. Не знам што сам џован толки, ал шта ћу, једем ко проваљен, све око мене покидам, а нисам имо тако те тактике типа да цео дан једем мало, ко беба. Или ви нисте много гладни, или сте се зајебали. Додуше, ја и играм и пијем, па дођем опет да једем, па одем мало на свеж ваздух, и тако све у круг.

Skočimiš

Не знам је л ово зајебанција за сокове, али ћу првом приликом да анализирам. :)

• Vita

Коме је потребно да прави план пред славље, тај се искључује из љуцке расе. То не иде. Дођеш, пијеш, једеш. И то је то. Колико заглавиш, заглавиш. Мурш гамади планерска!

• l

ja sad da sam mod promenila bi naslov u "koliko dugo ne jebete ništa pre nekog slavlja?"

• Dub

Onoliko dugo koliko mi vremenski treba do mjesta gdje je gorepomenuto slavlje. Uvijek jedem normalno prije nego što odem negdje, jer ću izgladniti u putu, pa makar išao i do prvog komšije.

• Радјард Куплунг

Није ми битно дал сам јео пре славља. Ионако дођем, једем, једем, једем, па одем у ве-це, набијем шаку у гркљан, повратим, а онда серем, па се вратим и једем опет, док год износе храну. Јебига, немачи појма поједу један оброк по слављу, ја нагурам на два-три.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.