Шчиме једете бурек?
  • mylyca

Ја највише волим с месом, од бурека са сиром се трипујем због длакурди. Једном сам нашла бруцу у пројици.
    Која је фора са празним буреком, то се као не прави са машћу, па могу да га једу вегетеријанци?

• Јованча

С ПРСТИМА!
    ко једе бурек с' виљушком и ножОм, тај чак није ни педерчина, него геј!!2

• Sale d snajperist

Za veGEJterijance imaju neki s krompir, ja jedem s sirca i jogurta!!!

• Hugocavez

Бурек је само са месом.

Са сиром је сирница.

Са зељем је зељаница.

Итд.

• Champy

Burek je burek. S mesom.

• Пд

Чекамо Босанце добјасне. :)

Једем и са сиром, једем и са месом. Једем и пица бурек и лазања бурек.

• СМарко

Која је фора са празним буреком, то се као не прави са машћу, па могу да га једу вегетеријанци?

Фора је што је посан као, јео сам ја на велики петак јер сам као постио тај дан, тата ми наметнуо, и могу ти рећ да је био јако укусан празни бурек, и ја сам био у чуду.

• Slavk0

Бурек је само са месом.

Са сиром је сирница.

Са зељем је зељаница.

Итд.

Jebote, ti mora da imaš IQ od dvestapedes'! Milice, nemaš pojma o bureku, viš' kako dečko zna.

• Шоми 

Хуго објаснио, дакле са месом.
    Мулуце знаш ли ти да смо ми сад аватарски компатибилни да се јебемо?

• Jezivi

Samo sa mesom...Pola kile i pola kile jogurta.

• Јованча

бијо ја једном у пекари. оно, пешес изјутра, припит, из града. сели на БУРЕК (дакле масТни, са месЕТом, лије мас' низ браду). кад оно међутим, упада унутра нека мафијја (са два Ј!), од цирка три члана. и наручују бурекове. све ту океј, падне спика, ми реч, они реч, кад оно - курац! екипа наручила неке "пицабуреке", "павлакабуреке" и сличне говнурдабуреке!!2
    аа, па нећемо тако. умал' ми није дошло да устанем, приђем до њи'овог стола, и сав јогурт им попијем!
    пази молим те. наручују прво бурек, а онда скрнаве једну такву институцију. МРШТЕ из пекаре. говна помодарска.

• Champy

Чекамо Босанце добјасне. :)

Eto Bosanac je objasnio. :)

• mylyca

Ма и тај бурек с крумпиром се гарант маже машћу.
    Ја кад одем у пекару, пише лепо ''бурек месо'', ''бурек пица'', ''шупаљ бурек'', ''бурек паштета рол виршла''...
    То се можда у некој вукојебини говори тако, само бурек.
    Ја једем некад помоћу виљушке и ножа, кад једем у шиптарским пекарама.

• mahavishnu

ja volim kako nišlije (i tako taj okrug) kažu "jedan burek sa sirom".

inače, sa sirom i jedem. sa mesom nikada nisam probao, i onda kao nikad i ne kupim.

• Пд

Објаснила двојица док сам ја куцао, то! :)

Шалим се, него, кад смо већ ту, да кажем да мене много смара то "бурек је са месом, остало су сирнице и зељанице" смарање. Оно, капирамо, измислили сте бурек. Измислили и италијани пицу која је у почетку имала само парадајз, сир и оригано, па се у међувремену претворила у пицу са ананасом и чварцима преливену сирћем.

• Kolfild

sa mesom, kakvo je to pitanje...

• Sale d snajperist

Realno jeste burek samo sa mesom, ali ljudi su usvojili sad da zovu burek sve sto lici na isti...
    KOME NE LIJE MAS NIZ BRADU DOK JE BUREK, TAJ NIJE MUSKO!

• Hugocavez

Ја кад одем у пекару, пише лепо ''бурек месо'', ''бурек пица'', ''шупаљ бурек'', ''бурек паштета рол виршла''...
    То се можда у некој вукојебини говори тако, само бурек.

Кажеш пише тако, а? Значи да пише говнобурек, ти би то тражила? А ово за вукојебину лолол, где ћеш већу од те твоје!

• mylyca

Босанцима је то једино паметовање и филозофија у последњих десет година, па се курче нон стоп тим. А нико их не констатује, поготово шиптари лоло и само штанцају ароме бурека!!

• Rinsvind

SIR!!!!!!!
    Jogurt se podrazumeva.

• mylyca

Шиптарски пекарски лоби вас је саџгао, напишите неку петицију да се укину ти буреци остали, Наташа Кандић ће да се залаже за ваша права лоло

• Дејс!

Kojih je, uzgred, 90% u Srbiji :D

Sta vam je sa hranom, ne jedem posle 8 :D

• Давид

Брате Босанци за бурек с месом кажу само бурек, а за остало кажу пита са тим ш чим је.

Иначе ја га једем са јогуртом, а шчим је нема везе, само јогурт је битан.

а то за те дијеталне и вегетаријанске буреке, смешна прича, то онда није бурек

• Champy

Ma znamo i mi da je to pravilno reći s čime je burek. Ali ono, ušlo nekako u rječnik da kad neko kaže BUREK da pomisliš na pitu s mesom. Čak mislim da BUREK znači PITA. To vam je nešto kao kad neko kaže da je kupio pume, a misli na patike, a one čak ne moraju biti Pumine patike. Ili kaladont (pasta za zube).

• Hugocavez

Саџгао нас је због таквих као ти, који воле педереске аромабуреке!

Наша борба неће престати!

• Vučica21

KOME NE LIJE MAS NIZ BRADU DOK JE BUREK, TAJ NIJE MUSKO!

Ja jem burek bez sir ujutro a za večeru sas sir i to prstima i sve mi mas lije niz bradu. Jesam ja muško?

• Фрањо Дивљак

Ја кад уђем у пекару и кажем "Дајте ми један бурек", они обавезно питају "Са чим?" Значи да бурек чиnе оне коре, маст, курац палац, а остало се додаје по укусу.

• Пд

BUREK znači PITA

Па прави се и пита са јабукама, и вишњама, и сиром, и месом, и ролованом телетином. Дакле, може и бурек са вишЉама.

• Sale d snajperist

Ja jem burek bez sir ujutro a za večeru sas sir i to prstima i sve mi mas lije niz bradu. Jesam ja muško?

Ako je's s' prsti' onda si musko bre k'o da nosis carape s jadranke!!!!

• Јованча

стоп геј аромабурековима!!2
    још ће и они да траже да парадирају ако их не будемо јели.
    е па нећеш га мајци, квазибуреку. говнурдо.
    све су то курве, лицимури и педеридемони!!!2

едит:
    не знам за вас, ал' ово...

моће и бурек са вишЉама.

наглас се смејем јебено. :Д

• []

kakve su razlike izmedju pite sa mesom i bureka? burek je masniji!

• Sale d snajperist

VIDO SAM NEGDE BUREK S KREM!!!!

• Otrsijo!

ja jem s pivom. brate kako legne pivo na burek, pa jebote to je tuga.

• mylyca

Ја једем само бурек с месом, еееевентуално пица бурек.
    То је као кад би Италијани убеђивали нас да пица коју ми једемо није пица, него каприћоза, а сви то зовемо пица. Правда за каприћозу!!
    http://content6.flixster.com/photo/51/52/82/5152824_gal.jpg

• Jezivi

Nemate vi pojma šta je burek s praznim.

• Šalabajzer

Jesam ja muško?

Nisi više, kaizen ti promijenio pol.

Inače, ne jedem burek, samo domaće piturine, kad je babac spravi, prste da pojedeš.

• Rinsvind

Ја кад уђем у пекару и кажем "Дајте ми један бурек", они обавезно питају "Са чим?"

Ja imam drugi problem. Lepo kažem "Dajte mi jedan burek sa sirom", a oni meni daju četvrtinu bureka. Svašta!

• Пд

То је као кад би Италијани убеђивали нас да пица коју ми једемо није пица, него каприћоза, а сви то зовемо пица. Правда за каприћозу!!

Рекох малопре, права пица је само са парадајзом, илити кечапом, ориганом и сиром. Требали би да нас туже зато што ми преко гурамо кулење и печенице, и скрнавимо им свето јело.

• Jezivi

Inače, ne jedem burek, samo domaće piturine, kad je babac spravi, prste da pojedeš.

Razljevuša, ili ražljevuša...Jednostavna a jebitačna.

• Vučica21

Ako je's s' prsti' onda si musko bre k'o da nosis carape i sandale!!!

Nisam muško. Sg sam proverila. Sise na mestu, veliki guzovi, široki kukovi, uzak struk, piskav glas, znači ja sam žensko sa pojačanim muškim hormonima!!1131555

• kilervgmmm

Kod mene u selu ima samo sa mesom i sirom, naravno meso i jogurt pstima, pizza bureke i ostale baljezgarije ne jedem iz principa, u guci sam nasao pizza komplet lepinju. Sto bre ljudi oce da uzmu pare na nesto sto nije? Nikada ali nikada slanina sa zeljem nece biti slanina ako me razumete (ne postoji...jos).

• Дејс!

Peki imaju i oni Prosciutto crudo, picu sa pršutom... Imao sam sreću da jedem picu tamo... Testo i pelat su im nekako posebni, autentični... Šta ćeš staviti njima je u drugom planu!

• Sale d snajperist

Nisam muško. Sg sam proverila. Sise na mestu, veliki guzovi, široki kukovi, uzak struk, piskav glas, znači ja sam žensko sa pojačanim muškim hormonima!!1131555

Bar imas sise, imas s cega da se sigras!!! S cime ja da se sigram :((((((

• mylyca

Ма, Пеки, и они стављају сланинетине и лука, бар на северу Италије, није ни налик пици коју ми једемо.

Шта ћемо с тим да постоји пита с месом?
    http://inlinethumb07.webshots.com/44998/2935659720105697861S600x600Q85.jpg

Као и да пита са сиром изгледа овако:
    http://www.minjina-kuhinjica.com/wp-content/uploads/Slatka-pita-sa-sirom.png

А бурек са сиром овако:
    http://zena.blic.rs/data/users/0/0/3/3844/recepti/img0233_1b.jpg

• Champy

uh, još kad je svježe kiselo mlijeko. Ah, jeba te kiseli kupus što je to dobro.

• Hugocavez

Одеш у руралне делове Херцеговине, или тамо у оне крајеве око Романије, тражиш "празан бурек" и више се никада не вратиш.

• Šalabajzer

Mi kažemo ljevuša. I dobro si se sjetio, jednostavna, a jebitačna, baš tako. Ovi naši bosančerosi, koji su otišli zarađivati ljeb kod raspalih lala kažu da su ih pita i ljevuša otjerali odavde, a kad dođu ovamo, samo traže pitu i ljevušu. JEDITE, CRKLI DABOGDA!

• mylyca

Мени баба прави преснац, то је исто што и разљевача?

• Vučica21

S cime ja da se sigram :((((((

Pa sigraj se sas tvoji klikeri i pimpekom :)))))
    I malo umasti brke sas burek sas sirom.