Kada ste počeli da samozadovoljavate?
  • Хујо Смрад

Jal' je bilo spontano, il' ste videli neku seksi personu pa doživeli prosvetljenje? Koliko ste godinica imali?

Ja sam počeo da ga šiljim malo pre n'o što sam krenuo u školu, vadio sam ga po celom stanu i šibao dok ne zaboli.

EDIT: Žene, dolaz' vamo!

• Храбри Краљ Џофри

U petom razredu, ne znam koliko godina beše. Bacio sam prvi put na moju nastavnicu, njenu ćerku i njenu majku, kao fora grupnjak neki.

• Crno

8 godina. Razbacali se nas trojica po senjaku, svako po strip i guli. Sećam se da me je golicalo do zla boga.

• Букснетина™

Једном ми је дошло да га издркам, јер сам чуо ту реч пре тога. И издрк'о сам. Мислим да ми је било 9 љета..

• Doppia_Leonessa

Ahahahahahaha, kakva bolesna tema. xD

• Šalabajzer

Doppio, postovala si na temi, 'oćemo odgovor, nema povlačenja sad!

• J

Ево ја ћу да будем прва девојка која одговара на тему, јер мислим да је маструбација здрава и нормална! :) Седми разред, тад подивљају хормони. Спонтано ваљда, 'де се сећам... :D

• Sherman

Sa 8-9 godina valjda, tako bzvz, skontao sam da mi prija ololo

• industrial

Četvrti razred. Neki buržuj iz odeljenja je imo komp (mamu mu buržujsku) i gledali smo kod njega rniče. Nakon što sam u rniću video kako to tete rade čikama, došao sam kući i to isto uradio sam sebi;10 puta tog dana.
    A kasnije sam, jer me nervirao taj lik, bacao na njegovu kevu neko vreme, i predlagao ostalima koji idu kod njega da napare oči njegovom kevom i da onda i oni bacaju na nju.
    Osveta je bila slatka: on je jedini imao komp (a i rniče) a mi smo imali njegovu kevu.

• J

Ма сви се пипкају и диркају тамо доле, од рођења! Питајте мајке да ли су вас лупале по прстима. :D

• industrial

Jezonja je moj idol.
    Ova tvoja dva komenta odoše na profil.

• Шоми 

не знам за вас, ал ми смо у вртићи у предшколском имали већ неко "сексуално знање". међусобно смо се пипкали и нешто радили (нећу да кажем дркали, јер вероватно нисмо). такође је постојала пракса да оно кад нас васпитачице поподне сместе да кунтамо, а оне оду на кафу да трачаре чијем дечку је дужи и ко дуже траје, ми легнемо са девојчицама која нам се свиђа и онда додирујемо чку у рац, а неки пут и тројка, двоје дира једну и две дирају једног (то наравно ако је имо Екшн Мена, или плаву косицу ко ја). дуго сам се цимо да сам истрипово све ово јер ми је било нелогично са психолошко/развојне стране а онда сам гугло и видео неке чланке да васпитачице пријављују "сексуалне активности" клинаца. вероватно утицај спољне околине и опонашања ствари из филмова јебем ли га...

• Sherman

Ма сви се пипкају и диркају тамо доле, од рођења! Питајте мајке да ли су вас лупале по прстима. :D

Mene niko nije lup'o koliko se ja sećam... Znam da me je komšija nagovorio da pišam sa terase, sa drugog sprata. A ja ko klinac, bole me.. I vidi labuda sine hahah

• LickItGood

kad sam imala 5 godina, sela sam na vrtesku i osetila vibracije, znala sam da je to TO.
    malo kasnije pocela sam ozbiljno raditi na tome. :3

• J

Ајд за овај други и да разумем, али зашто да тураш први на профил? Tебе мајка мора да је лупкала по ручицама! :D

• industrial

KOJA CARSKA TEMA!!!
    Odoše komentari na profil, pa to je blago!!
    Elem lik it gud: šta bi bilo da si sela sa dedom u traktor?!

• LickItGood

šta bi bilo da si sela sa dedom u traktor?!

bilo je i toga, ali kasnije..reko pocelo se raditi..
    cak sam ga i vozila.

• industrial

JEZONJA: jer ti je to prvi komentar (probijanje leda) i zbog one "masturbacija je zdrava i normalna" anamneze XD

• crnigrujan

Sećam se dobro, bilo je to jednom kad sam se kao mali igrao u pesku. Jednog dana reših iz zajebancije da turim kitu u zemlju baš da vidim šta će da bude.
    A onda je srećnim spletom okolnosti počeo zemljotres, ostalo je istorija.

• J

Али пипкање, диркање, јахање фотеље и трљање о оштре предмете није маструбација. Она почиње тек касније. Деци после 4-ог разреда не треба улазити у собу! :D

• Dub

Kad je krenuo da se diže.

• crnigrujan

Деци после 4-ог разреда не треба улазити у собу! :D

I ne treba im praviti pite, torte i slično, samo sitni kolači.

• LickItGood

to da jezo, tek kad se probije rupa pocine prava zabava :3

• Doppia_Leonessa

Али пипкање, диркање, јахање фотеље и трљање о оштре предмете није маструбација. Она почиње тек касније. Деци после 4-ог разреда не треба улазити у собу! :D

Objasnila :D

• industrial

Jednog dana reših iz zajebancije da turim kitu u zemlju baš da vidim šta će da bude.

To je taj istraživački duh koji krasi mlade srpske mozgove.

• crnigrujan

Nego, imate li i vi devojčice neki sistem za nadmetanje u mladosti, tipa turite nešto pa merite koja je dublja?

• J

Црнигрујане, куцај "клиторис" na гуглу!

• LickItGood

e to je kul ideja..ja sam za, aj problem je sto su sve zene kao fine i te fore. i ne razumem kad se moje drugarice kao kriju i sramota ih je..od cega ? imam ja isto sto i one..glupost...

• industrial

Brate, drkanje je sve što uključuje seksualni doživljaj (vrhunac, snošaj, štagod) ali se izvodi samostalno (ili ako platiš nekome da ti to uradi). Dakle trljanje o fotelju, ormar ili parket jeste drkanje, samo ne rukom nego nekim predmetom.
    Oćete da kažete da drkanje čke vibratorom ili dildom nije drkanje?
    Ili ako se dve ribe jebu u čku strap on-onom to onda nije jebanje?

• crnigrujan

Црнигрујане, куцај "клиторис" na гуглу!

Ma nije valjda po tome? Znaš ti da se kaže da je samo jedan korak od ribe s velikim klićom do lika s malim mićom.

• J

Индустиал, онда је ирска кафа алкохол! :D

• industrial

Čija je dublja? LOL, pa ja više volim da je "plića" i uža. Em brže završim, em mogu da kažem: el vidiš koliki mi je rac, ne mož ni da uđe lepo!

• industrial

Индустиал, онда је ирска кафа алкохол! :D

A ne, ne mešaj jebanje i alkohol. Ustvari, da ne budem licemer: mešaj jebanje i alkohol.

• crnigrujan

ali se izvodi samostalno (ili ako platiš nekome da ti to uradi)

Onda to valjda više nije samozadovoljavanje. Klimave su to definicije, neki pod ful seksualnim odnosom podrazumevaju samo istovar robe u magacin, nema prskanja po taštinim omiljenim zavesama.

• J

У сваком случају, ништа не може да замени "нормалан" секс. Да не улазимо у дубљу терминологију.

• Dub

Koja pizdarija od klipa. Hahaha, boles' :D

• J

nema prskanja po taštinim omiljenim zavesama.

Ахахахаххаххаа!!!

• industrial

У сваком случају, ништа не може да замени "нормалан" секс. :D

Da, može! Dva (ili više) normalnih seksova.

• J

nema prskanja po taštinim omiljenim zavesama.

У чему је онда чар?

• Pišem Uz Vetar

Imao sam oko 11-12 godina. Šta znam. I u početku sam drkao samo dok sam se tuširao, bez njave i drugih vizuelnih pomagala.

• Dub

Čuj normalan seks, dok imaš jednocifren broj godina?! Pa tad je samozadovoljstvo, najveće zadovoljstvo. Osim možda kad postigneš gol, ono prečka-linija-prečka-gol.

• J

Што јес јес. Или кад поправиш 4+ на 5-.

• shitbrix

Oko 7.
    Bilo lepo.lololo

• menijesamodosadno

Ne sećam se kolko sam godina imao, znam da je bilo leto i da je na rts-u išo neki film sa merlinkom.

• J

На Мерлинку? Не сеееери?!

• crnigrujan

У чему је онда чар?

Pa u čemu je generalno čar :)
    Seks je 40% hype, 20% nagon, 20% navika a ostatak zadovoljstvo.

• K

Odlagao sam ovu rabotu sve do drugog razreda. Naravno, u početku ne možeš da svršiš nego cepaš dok ti kure ne da signal u vidu golicanja da više ne može. Ili, ako bi gledali iz ugla jednog optimiste, svršiš, ali vazduh.

• selenijum

Perfektno objašnjeno!