Ajde da i ja otvorim jednu temu ovdje...
Koje igrice igrate i volite, a koje ne...?
I ako vam se da recite i zashto...Ja obozavam Heroje III, Red Alert i GTA...Mislim da nisam nishta zaboravila...NE podnosim Sudden Strike, previshe detaljno i komplikovano, zavidim ljudima shto imaju zivce za tu igricu... :D

Ovako, volim da igram Heroje 5, volim Warcraft III, Volim i NBA i FIFA--u (ua PES), volim i GTA ali samo 3, volim ponekad da razvalim americko rvanje 2008 na PS3, ali i counter-strike mi nije stran, ali preferiram Unreal Tournament 3. Tu sam nezaustavljiv. Igram i Sims2, H2O, ali sada igram samo Audiosurf
slika=http://shoinan.files.wordpress.com/2008/03/eternallife_approachingpeak.jpg
slika=http://www.indiegames.com/blog/images/timw/audiosurf2d.jpg
Доообар РПГ, Вајнинг Илевен, што би рекли неки "кантерицу" са друшвом, Огаме (броњсер игра најбоља од свих срања која контаминирај у нет - доле травијан... бедна лоше реализована полукопија ове игре...), Нестварно Преметање све делове (што би рекли на неком јевропском језику анрил трнамент), менаџерске стратегије типа Цезар 3, Симин Град. На врху, наравно, Распад 2 (прм. прев. са јевропског Фаллоут 2). А што се тиче стратегија никада превазиђена игра Доба Царстава 2: освајачи. ПЕС не смем изузети...
Не волим следеће игре: Њарцрафт серијал (итузев првог дела и изузев ДотА мапе и још понеких оригиналних корисничких модова), ФИФА срања, вожње, Квејк серијал... и пуно других...

Ma najjace su avanture: Monkey Island, Grim Fandango, Discworld Noir, Sam & Max (za one koji ne znaju, trenutno izlazi ''serija'' Sam & Max) i tako to. Od ostalih igrica Duke Nukem jebe mamu, Mortal Kombat, naravno Heroji (kao i krajnje neobična multiplejer PUCAČINA smeštena u svet heroja - Legends of Might & Magic - toplo preporučujem), kao i Tomb Raider - drugi deo pogotovu, kao i mnogo debilizama u flešu kakve možeš naći na netu. I naravno! Kako to zamalo da zaboravim, najjača igrica za multiplejer ikada - Unreal Tournament! Svi se klanjajte Unreal Tournamentu! Dabogda crk'o kanter što su zbog njega ljudi prestali da igraju ovu najjaču igricu! Napomenuo bih još Fallout, premda sam ga igrao mnogo davno, što mi dade ideju da je sad potražim međ piratima na netu.

ja volim najviše avanture i to prvenstveno: prva dva manki ajlenda, grim fandango i psihonaute(nije baš avantura ali kao da jeste) (izguglajte, sve je radio isti čovek, suvi genije)! takođe ima tu i fantastik džurnija sem end meksova i ostalih čuda, ali recimo da mi je grim fandango najbolja igra svih vremena:)
takođe devedesetih, devedesete sam se zaluđivao sa blizardom (prva dva warcrafta, starcraft, diabloi 1 i 2) i naravno herojima 2 i 3.
obožavam stronghold i stronghold crusader.
nisam anril fan, više volim kvejk, ali doom2, pucačina je zakon bio :m
takođe voleo sam i lemingse i naravno wormse 1,2 i world party(nešto sam onaj armagedon propustio).
voleo sam (što doter reče) simin grad, ali sam igrao samo 1 i 2, ovaj novi 3000 ili štagod, iako sam čuo da je odličan, nisam probao još...
slabo sam vozio trke, možda nfs3 hot pursuit.
od ostalih sportova igrao sam i voleo fifa98 i nba2003. ostalo ne.mrzim gta serijal.
od tabačina voršipujem guilty gear serijal (doduše samo sam ga na kompu igrao, nisam igrao konzole nikad...)
bla.

Mene smaraju strategije, igram isključivo RPG.
Lionheart, Fallout, Baldur's Gate, Vampire: the Masquerade...Vodim OGame alijansu (svemirska real time simulacija, www.ogame.org) :)
Ok mi je i Unreal, ali nisam neki fan.
- M
Igram disko za usi...

Ja uvek bila jedina devojcica u igraonicama koja je igrala Counter u 6.-7. osnovne, rasturala sam, a decaci su uvek pricali da me pustaju jer sam zensko! (sujeta).
A onda sam pocela da se zaljubljujem pa sam batalila igrice... :)
Da ne gresim dusu, zaludeo me Sims na kratko i WoW na jos krace, to je od prilike to. Igrica koja me je najduze drzala je zmijica na Nokiji, tek sto je izasla 3310, hit u skoli, skratila mi je pola casova osnovnoj!- M
Ja igram disko za uši.

tenutno samo Warcraft, znachi najlegendarnija igra koja postoji, ali posle Heroes trojke... Blizzard je sam sebe prevazishao sa WoW-om, a to shto ga ja ne podnosim, to je druga pricha... Naravno Counter-Strike, treba da nateram sebe da ga skinem sa neta, ne mogu nigde da nadjem Condition Zero, a nikada sebi necu oprostiti shto sam nekome pozajmio Heroes III, chetvorka je govno, petica je sranje josh gore. A trojka je igrica za pamcenje i najkvalitetnije ubijanje vremena!!! Ostalo mi komp nishta ne podrzhava ili mi se ne svidja :)

King's Bounty - The Legend
Fina igrica kojoj su slicni heroji sa nekim bolje resenim segmentima igre i nekim losije resenim...Inace, Genesis, WoW je jedna od najdosadnijih i najbesmislenijih igara na koju sam bacio cak mesec dana zivota pokusavajuci da joj dam neki smisao: 80% vremena trcis, 10% vremena skaces u mestu (bukvalno), 7.5% vremena se tuces sa nekim sandjamama koje nemaju veze sa ludilom, a ne sa mozgom, i 2% razgovaras i "socijalizujes se", a onih 0.5% kupujes nesto sto ni sam ne razumes. Medjutim, postoji i tip igraca koji trcanje podeli na 40% trcanja i 40% pecanja... Sta god...
Diablo je keva za ovo sranje.

e da,evo linka za igricu,probajte-http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=17388