- S
Jedan jedini i neponovljivi CoD2 u MP....nikad ga necu prerasti jebes mi sve.
X men origins: Wolverine
Street fighter 4Prešo Origins, oduševljen detaljima i grafikom, pa i potezima, ali boss bitke me razočaravaju.
Devil May Cry mi je jedna od omiljenih koju sam prešo mali milion puta, Darksiders mi se isto dosta svidjao jer je na sličnom fazonu.
Street fighter 4 znam već u prste. Štedim novac da kupim original da ih derem malo po online turnirima.
Inače igram Dotu, mada nisam baš neko vreme, i LoL (League of Legends), i strpljivo čekam da izadje DotA 2 za koju sam već sačuvao novac za slučaj da se plaća.

Skoro me ortak nagovorio da skinem Crviće. Nema šta, jedna od najjačih igrica! :D Armaggedone, Brotherhood je, bar mene, skroz razočarao! Dobro, ja jesam kreten jer sam ga dosta igrao za tih 2-3 dana za koliko sam ga prešao, ali opet, nije uopšte ni blizu toliko dobar kao AC2. Ne znam da li si igrao, ako nisi, skini. Pikam po malo Black Ops, mada mi i nije nešto gotivan... Moj ti je predlog da skineš Carbon ako voliš trke. Jes da se pređe za 4-5 sati bukvalno, ali oni driftovi su jebački! I Most wanted, ako te nije smorio. Pošto sam ga ja prešao minimum 10 puta, ne pada mi na pamet da je skinem ikad više! :) Skini takođe ako hoćeš i ako nisi pre igrao Kuma 1. deo, za 2. ne znam kakav je. Ortak mi reče da je 2. još bolji, mada sam igrao nešto malo kod njega i realno nije loš... :)

Trenutno ne igram ništa. Igrice me totalno smorile. Stavio sam da skidam Super Meat Boy, a možda posle budem skinuo Portal 2 pošto ovde svi kažu da je ekstra, mada će mene verovatno da smori.

Tropikanišem 4. Kul je gejmarica za ubijanje sekundi, minuta i svetlosnih godina. Spičite jednu misiju dnevno, traje vam oko 1h. Za one koji ne znaju, u pitanju je neka fora pravljenja svog ostrva gde ste vi predsednik. Tipa Sims, samo što umesto šporeta kupujete bolnicu.
A oni što gunđaju goramo - Obavezno Portal 1 i 2 i limbo.
Igrica je predobra, jedini je problem što mi se lap-top pregreje posle 2-3 sata i ugasi se sam od sebe, što verovatno nije dobro ni poželjno.Vec sam naveo taj problem u temi "Kvarovi na racunaru". Treba samo da ga ocistis. Ako nemas garanciju, otvori i samo izduvaj prasinu koja se zaglavi tamo gde treba da izlazi vazduh od kulera. Ako ti je pod garancijom, nosi u servis, ako otvoris laptop gubis garanciju.
Pišem Uz Vetar
E, da. I ja tropikanišem 4!
Igrica je predobra, jedini je problem što mi se lap-top pregreje posle 2-3 sata i ugasi se sam od sebe, što verovatno nije dobro ni poželjno.I meni se greje lapurda kad pikam posle nekog vremena, ali mi se ne ugasi.
http://vukajlija.com/forum/teme/32466-hladnjak-za-lap-top#post_1549866
Moj predlog.http://www.itsvet.com/proizvod/sweex-ds021/comp_comp_cooler/101/1009

E da nije samo Portal odlican. Zapravo svaka Valveova igrica jebe.
Sve od Half - Life koji je star vise od deset godina, a koji se i dalje igra preko, Left for Dead-a i Team Fortressa pa do Portala koji objasnjava. Nadam se da ce Dota 2 da nastavi tradiciju. Prave igrice 10 godina, ali kad je naprave, SABIJE. U neku ruku kao Blizard.