Šta igrate trenutno?
  • paradaJIZZ

Dakle, naslov sve govori: šta cepate trenutno od igrica. Nisam video ovakvu temu na forumu, pa rek'o da otvorim.
    Evo, ja cu da pocnem. Trenutno se igra:
    1. Team Fortress 2
    2. Dota
    Vi?

• GESerb

Мајсторишем против неких Кореанаца у Старкрафт двојци.

• paninaro

x3 terran conflict

• Srbin1389

X men origins: Wolverine
    Street fighter 4

Нисам неки залуђеник за игрице, али скоро ми ортак позајмио ове две, па их сад играм са времена на време

• S

Jedan jedini i neponovljivi CoD2 u MP....nikad ga necu prerasti jebes mi sve.

• rvp.

LoL, PES 2012 demo i FIFA12 demo.

• paradaJIZZ

Jedan jedini i neponovljivi CoD2

ta igrica decu pravi ovim danasnjim delovima CoD-a

• Armaggedon89

Assassin's creed: Brotherhood,
    crysis 2,
    fc2,
    devil may cry 4...
    za nesto drugo nemam ideje. Pisite jos, mozda nesto pocnem da igram.

• Warner von Latinsche

Сакри' кулен 2

• Скелетор

probao sam ovaj novi Deus Ex, onako, tek sam na pola sata za sad, nije loše,ali nisam ni oduševljen.

• Armaggedon89

buxno, skidam deus ex, bas da vidim kakav je :)

• Скелетор

će vidimo kako će da bude dalje lolol

• Unfawkable

X men origins: Wolverine
    Street fighter 4

Prešo Origins, oduševljen detaljima i grafikom, pa i potezima, ali boss bitke me razočaravaju.

Devil May Cry mi je jedna od omiljenih koju sam prešo mali milion puta, Darksiders mi se isto dosta svidjao jer je na sličnom fazonu.

Street fighter 4 znam već u prste. Štedim novac da kupim original da ih derem malo po online turnirima.

Inače igram Dotu, mada nisam baš neko vreme, i LoL (League of Legends), i strpljivo čekam da izadje DotA 2 za koju sam već sačuvao novac za slučaj da se plaća.

• Towelie_

PES 2012 demo 2 sa sve pecom od 72+1 tima.

• Скелетор

peškirići šareniću,aj ciba link na pvt

• Blake Griffin

Skoro me ortak nagovorio da skinem Crviće. Nema šta, jedna od najjačih igrica! :D Armaggedone, Brotherhood je, bar mene, skroz razočarao! Dobro, ja jesam kreten jer sam ga dosta igrao za tih 2-3 dana za koliko sam ga prešao, ali opet, nije uopšte ni blizu toliko dobar kao AC2. Ne znam da li si igrao, ako nisi, skini. Pikam po malo Black Ops, mada mi i nije nešto gotivan... Moj ti je predlog da skineš Carbon ako voliš trke. Jes da se pređe za 4-5 sati bukvalno, ali oni driftovi su jebački! I Most wanted, ako te nije smorio. Pošto sam ga ja prešao minimum 10 puta, ne pada mi na pamet da je skinem ikad više! :) Skini takođe ako hoćeš i ako nisi pre igrao Kuma 1. deo, za 2. ne znam kakav je. Ortak mi reče da je 2. još bolji, mada sam igrao nešto malo kod njega i realno nije loš... :)

• Armaggedon89

Igrao carbon, vise puta. I ostale delove. AC2 ubedljivo uzima 1. mesto od AC, s tim da cekam revelations :)
    Igrao Kuma 1. deo, drugi skidam. Hvala na predlozima :)

• Марко 

Rock of Ages i NBA 2K11 My player mod. Arcim po ligi, malo fali da budem MVP, oce LeBron da me sjebe.

• Sale d snajperist

Hogs of war :) Igrica iz 2000 godine inforgames :) Oni prasici sto se rokaju, na fazon worms-a je.

• BlackArrow

ko nije do sada igrao predlazem portal2 kao obavezna lektira, konacno sam presao ballad of gay tonny- cimer me smara da igram gta gej edisn lol

• GESerb

Има ли овде неких такмичарских РТС играча?:(

• Unfawkable

Most Wanted prešo mali milion puta, najviše mi se sviđo od svih NFS igrica. RTS sam igrao samo malo, brzo mi dosade, ništa posebno se nisam zagrejao za ni jednu. A Portal 2 ću da probam obavezno.

• Pišem Uz Vetar

Limbo i Braid.
    Obe 2D platformske i obe jebu!

• Unfawkable

Jaoooooooooooo, Oću i ja Limbo, al ne radi mi na lap topu, nemam pixel shader 3.0, a nemam drugi komp ovde gde studiram :-((

• Unfawkable

Ako voliš te 2D platforme, probaj Machinarium, i on je mnogo dobar.

• Ronnin

Trenutno ne igram ništa. Igrice me totalno smorile. Stavio sam da skidam Super Meat Boy, a možda posle budem skinuo Portal 2 pošto ovde svi kažu da je ekstra, mada će mene verovatno da smori.

• crnigrujan

Krckam već mesecima Sacred 2 natenane dok ne izađe Diablo 3. Odigram i neki CoD online kad se uželim.

• Skočimiš

Igram samo kolo na prelima. Preldžija.

• Sympathy Chan

Tropikanišem 4. Kul je gejmarica za ubijanje sekundi, minuta i svetlosnih godina. Spičite jednu misiju dnevno, traje vam oko 1h. Za one koji ne znaju, u pitanju je neka fora pravljenja svog ostrva gde ste vi predsednik. Tipa Sims, samo što umesto šporeta kupujete bolnicu.

A oni što gunđaju goramo - Obavezno Portal 1 i 2 i limbo.

• riffraff

Ништа тренутно, али играм цс и рајс оф нејшнс голд едишн :)

• Peri d platapus

Maunt end blejd vorbend,do skoro sam igrao earth special forces, al reinstaridoh komp, pa ne mogu da nadjem da downloadujem...i jos igram PES 10...

• Pišem Uz Vetar

E, da. I ja tropikanišem 4!
    Igrica je predobra, jedini je problem što mi se lap-top pregreje posle 2-3 sata i ugasi se sam od sebe, što verovatno nije dobro ni poželjno.

• D Zvajz

Warhammer 40,000 Space Marine - dobra za ubijanje vremena, uletiš u bulumentu orkova i samo vitlaš mačem koji je uz to i motorna testera!
    Bloodline Champions - nešto kao DotA, probajte, ništa ne košta.
    Call of Juarez Cartel - razočaravajući nastavak western franšize smešten u moderno doba.

• Марко 

Igrica je predobra, jedini je problem što mi se lap-top pregreje posle 2-3 sata i ugasi se sam od sebe, što verovatno nije dobro ni poželjno.

Vec sam naveo taj problem u temi "Kvarovi na racunaru". Treba samo da ga ocistis. Ako nemas garanciju, otvori i samo izduvaj prasinu koja se zaglavi tamo gde treba da izlazi vazduh od kulera. Ako ti je pod garancijom, nosi u servis, ako otvoris laptop gubis garanciju.

• Sympathy Chan

Pišem Uz Vetar
    E, da. I ja tropikanišem 4!

I meni se greje lapurda kad pikam posle nekog vremena, ali mi se ne ugasi.
    http://vukajlija.com/forum/teme/32466-hladnjak-za-lap-top#post_1549866
    Moj predlog.

http://www.itsvet.com/proizvod/sweex-ds021/comp_comp_cooler/101/1009

• Pišem Uz Vetar

Moj predlog.

Ma znam, uzimam uskoro :)

• Sympathy Chan

Ovaj Sweex ti je kul, a nije ni preskup. Ima 2 kulera i ošini. Jedino, ako ga, kao ja, koristiš u krilima, zakačuje ti odeću, pa moraš da peglaš prvo.

• paradaJIZZ

E da nije samo Portal odlican. Zapravo svaka Valveova igrica jebe.
    Sve od Half - Life koji je star vise od deset godina, a koji se i dalje igra preko, Left for Dead-a i Team Fortressa pa do Portala koji objasnjava. Nadam se da ce Dota 2 da nastavi tradiciju. Prave igrice 10 godina, ali kad je naprave, SABIJE. U neku ruku kao Blizard.

• Serbian Aussie

Dragon Age: Origins

• Ronnin

Ovaj Super Meat Boy je super.
    Ne smori, a i ne nervira (puno), iako igram npr. neki level po 30 put.
    Preporučijo bi'.

• BlackArrow

F3AR vrhunsko napucavanje :)) i meni super meat boy bio avatar jedno vreme

• Comatose

Prince of Persia - The Two Thrones, по десети пут.

• Скелетор

pa onaj rsmo od igre, jebeni dosadni Skajrim. i menađerica povremeno.

• Хујо Смрад

Skajrim, a vikendom SWTOR betu.

• shitbrix

И ја Скајрим, али правим паузу мало.

• mega1marco1

CoD 4 MP AC 1 dio
    FIFA 12 Far Cry 2 MP

• Chule37

ВУКАЈЛИЈУ

• Jericho

CoD MW2, i jos uvek Crossfire, mada mislim da cu prodati nalog, cuo sam da ima kupaca i za to.