Зашто Нино није наступао на фестивалу "Волим деведесете"?
  • Tandrcak

Копка ме ово већ неколико дана, видео сам да су звали чак 25 извођача, а ове громаде од човека није било...

• Скелетор

NINO je jedna velika carina! zato ga nisu zvali. pičke jedne.

• Warner von Latinsche

Гари, Нино умро пре 4 године. трололол

• Скелетор

NINO umro!?!? nevera!

• Eclipse

nisu mu htijeli platiti onoliko koliko njegova veličina zaslužuje

• Tandrcak

Ја сам чуо да је имао наступе у неким клубовима у Швајцарској...

• enemyofthefreeworld

Ма имо нешто заказано, шмекс је он, не ради он то због пара... Начуо сам да је имао уговорене неке земљане радове, нешто, 'бем ли га шта је то.

• Skočimiš

Nastupao je on, al na underground devedesetim, njima nije murija dala da se okuplja, kažu rizični su, pa su morali da rade inkognito, skriveni od očiju javnosti...

• Warner von Latinsche

Мада мисим да је то намештаљка, кажу дугово много пара Тоши Пореском па исцениро смрт, а Тоша умро дан после, а Нино фазон ко га јебе сад кацам већ мртав. Кажу да обитава негде иза великих кулиса некадашњег ЗАМ-а. Легенда је то!

• _

Само да се зна да је рођен као Амир а променио је име у Никола. Зато што је Србенда и четник! Свака му част. Отишао је као и његови рокенрол узори. Превише дроге и алкохола.
    Несхваћени уметници нису имали места на овом свету!

• Радјард Куплунг

Како раније нисам видео ову тему?
    Ево, кад сам већ ту, да поделим једну крајње интересантну и проверену анегдоту. Можда нисте знали, али Нина су звали Нино Шушкавац јер је први у друштву почео да носи шушкавце. Ето.

• Марко 

Kakva tema, jebote...

• Урош

Чуо сам да је Нино био Младеновић.

• Радјард Куплунг

У међувремену сам сазнао да је Нинов покојни отац из Смедеревске Паланке, што је интересантна факта, с обзиром да је Нино рођен у Козарској Дубици. Ако неко зна још коју занимљиву или интригантну чињеницу или анегдоту, нек подели овде.

• Facafacaa

Тачно, изводио је андерграунд са Тошетом, Џексоном и осталим земљацима, ако ме разумете. Молим?! Разумете?! Стварно?

• Радјард Куплунг

Вау, шала на рачун његове смрти. Ко би се тога сетио. Мислим да је то прилично непримерено са твоје стране, и замолио бих као аутор теме да се остали јављају само ако имају нешто занимљиво или смешно да кажу, а везано за Нина.

Каже ми комшијин рођак да је Нино волео половне аутомобиле. Говорио је за сва кола прављена после деведесет пете да су много непоуздана.

• macho

Umro je u Bijeljini, vanbracno dijete, ozenio neku Sanju, nepoznatu pjevaljku koja je rodom od Doboja- kaze sve moja mama...

• Facafacaa

'Си вид'о како сам хумористичан? Ево и у кући сви подржавају, нико не негодује.
    Но уважићу твоју сугестију, па се врло моћно повлачим са цијењене теме.

• Punjac

Zao sto je imao duet sa Tosetom.

• Радјард Куплунг

Umro je u Bijeljini, vanbracno dijete, ozenio neku Sanju, nepoznatu pjevaljku koja je rodom od Doboja- kaze sve moja mama...

Хвала. Ако те не мрзи да провериш да ли је имао деце са том певаљком, пошто ја ништа нисам могао да пронађем.

• Slavk0

Ovaj Faca je stvarno neukusan dečko.

• Nash Bridges

nino je u to vreme bio olicenje hipsteraja

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.