Електрична цигарета
  • СМарко

'вако...

Пошто су се појавиле разноразне, неке од 100 еура, неке од 30 еура, неке од 15, а ја купио за 4 еура.... :)
    Занима ме, је ли неко од вас пробао ове цигаре?

Ја сам нпр купио јуче, и од 4 сата нисам запалио цигар, осим кад се овоме пунила батерија, и то сам попушио пола цигара само.

Није ми лош осјећај, ожеже ме по грлу, баш како ја волим, и на сваке можда 10 минута повучем по дим...

У устима остаје укус исти као оних никотинских жвака, ако је неко пробао...

Занима ме сад, читао сам да није одобрено још увијек ово, тачније да нису све контроле извршене, што може да се деси од никотина?
    Знам да одређена количина може да те убије, али које су опасности од оваквог типа уношења?

• paninaro

probao, ne sviđa mi se. čuo sam da su zabranjene skoro svugdje, osim u rusiji.

• СМарко

А зашто су забрањене?

Мени се свиђа, није лоше, тј није као цигар, али је добра замјена, чим нисам палио цигар од јуче, ево таман сад прође 24 сата :)

• Maggot

moj drug je kupio jednu u japanu i koristi je vec duze, sasvim normalno.

• riffraff

Кад сам био на мору, 15 пута су ми залијепити рекламу за ово. Ону од 30 еура. Још да почнем пушити па ћу је пробати :)

• paninaro

ne znam, rekao mi ovaj lik čiju sam probao. nije mi se svidjelo pa se nijesam raspitivao, tako da ti ne mogu garantovat za to. a probao sam neku u krv skupu.

• СМарко

moj drug je kupio jednu u japanu i koristi je vec duze, sasvim normalno.

И? Ништа страшно, а?

Цокула, купи и пуши ово, ништа страшно, само се навучеш, а онда пређеш на цигаре :)

• riffraff

Смаре, ја коју год дрогу да узмем могу се скинути кад хоћу. Па и за цигаре :)

• Cakana!

ја коју год дрогу да узмем могу се скинути кад хоћу

To behoše poslednje reči mnogih.:))

• Букснетина™

Смаре, ја коју год дрогу да узмем могу се скинути кад хоћу.

Хахахахаа :)

• Букснетина™

Да не буде баш чист спем, другар са факса је узео пре 3 недеље, за 20 евра.

Пурња је сваки дан, а цигару пали само кад му је то чудо на пуњачу, ка што рече Смаре брат :)

• СМарко

Смаре, ја коју год дрогу да узмем могу се скинути кад хоћу.

Хахахахха, то, то! Сви могу, ево и ја могу да оставим цигаре, видиш :))

Пурња је сваки дан, а цигару пали само кад му је то чудо на пуњачу, ка што рече Смаре брат :)

Па то, и ја исто тако радим отприлике :)
    Ево сам промијенио овај филтер сад, отприлике ми за дан требају 2 комада што испа'не за пет дана десет комада тј оно паковање од еуро :)

Ево имам ође једну дрину, она ме чека кад се ово буде пунило :)

• Cakana!

Pa ima li to čudo štetno dejstvo?

• paninaro

vako, ovaj mi je drug pošao na mJedeni mJesec, kada se vrati pitaću ga. prilično je upućen.

• Букснетина™

Ево сам промијенио овај филтер сад, отприлике ми за дан требају 2 комада

Што тако много? Мени он нешто рече један му траје 2 дана, ако не претерује..

• marcipan

Odlično, baš nikog ne znam ko ih je koristio. Izdrži Smare još neko vreme, pa se onda opet javi za utiske! :)
    Ideja da se uzima samo nikotin, da nema smrada, i da na duže vreme predstavljaju uštedu ne zvuči uopšte loše, ali pušač kod cigarete voli sve i svašta, a ne samo nikotin, pa ovo u tom smislu deluje odbojno. Nema onog specifičnog ukusa, rituala paljenja... znate već. :) A o štetnosti pojma nemam, naravno.

• shitbrix

Ja сам купио за 1400дин и не ради.

• Букснетина™

и не ради.

Хахахаха, па врати?

• Energija

Koleginica mi pričala da je njen dragi uzeo ovo čudo i da je i ona probala (iako nije pušač) i da joj je ukus sladunjav. Šta znam, ja sam žena konzervativna, danas sve što se puši mož da zameniš s nečim na baterije, ali nije mi to to. :)

• shitbrix

Хахахаха, па врати?

Планирам да вратим већ три месеца.

• riffraff

Хахахахха, то, то! Сви могу, ево и ја могу да оставим цигаре, видиш :))

Ма није него од 2 године сам под лијековима, и заустављали ми раст и морао сам стати након 13 година да узимам. А стварно кад сам прекино запушила се плућа, нисам могао да дишем, и ево већ годину дана не узимам и порастао за 19 центи :)

• Aphōph

danas sve što se puši mož da zameniš s nečim na baterije, ali nije mi to to. :)

Хм...је л сам ово ја много перверзан, ил... =)

• СМарко

Што тако много? Мени он нешто рече један му траје 2 дана, ако не претерује..

Изгледа да је то уз ову ствар још једна којом се не хвалимо :)
    Не знам, или зато што је овај мој цигар 4 еура, или ми није довољно јак, могућ езбог тога...

Odlično, baš nikog ne znam ko ih je koristio. Izdrži Smare još neko vreme, pa se onda opet javi za utiske! :)

Ево издржавам, јављаћу вам :)

Ideja da se uzima samo nikotin, da nema smrada, i da na duže vreme predstavljaju uštedu ne zvuči uopšte loše, ali pušač kod cigarete voli sve i svašta, a ne samo nikotin, pa ovo u tom smislu deluje odbojno. Nema onog specifičnog ukusa, rituala paljenja... znate već. :) A o štetnosti pojma nemam, naravno.

Знаш како, мени је чак љепше да га не палим, него да се играм са њим док ходам улицом и повучем кад ја оћу :)

Рецимо, имам навику да правим колутиће, могу то и са овим да радим лагано, само не могу 30 направит' него мање :))

Koleginica mi pričala da je njen dragi uzeo ovo čudo i da je i ona probala (iako nije pušač) i da joj je ukus sladunjav. Šta znam, ja sam žena konzervativna, danas sve što se puši mož da zameniš s nečim na baterije, ali nije mi to to. :)

Зависи који је уложак узела, тј овај 'филтер' има разних укуса и јачине :)
    Иначе, никотин је сам по себи сладак чини ми се :)

• Букснетина™

само не могу 30 направит' него мање

46 ми је рекорд из млађих дана, док сам још био залуђен тиме :)))))

• Energija

Хм...је л сам ово ја много перверзан, ил... =)

Nije do tebe, do mene je. :)))

• СМарко

И до мене :)

46 ми је рекорд из млађих дана, док сам још био залуђен тиме :)))))

Мени 64, него обично направим од 2о до 3о док пушим, то ми навика :)

• Aphōph

Nije do tebe, do mene je. :)))

Ахаха.. Први пут да у позитивном контексту чујем те речи. =)

• Energija

Ахаха.. Први пут да у позитивном контексту чујем те речи. =)

Postavljam nove standarde. :))

Aj da ne spemujemo Smaretu temu, on čova priča o nikotinu, a mi našli baš ovden da se slizavamo. :))

• wojtek

Два моја друга су узела електричну цигарету, обојица су платили по, мислим, педесетак евра. Ни један од њих се није скинуо, убрзо су се вратили на класичне цигарете. Међутим, ценим да је то до њих, нису они типови којима би тако нешто држало пажњу, а и нису баш имали неку жељу да престану. Ја сам пробао и морам признати да је укус сасвим добар, а има и ударац, што каже Смаре. Што се тиче утицаја на здравље, то неам појма, ал ево повећег чланка са Википедије, па ишчитајте :

http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_cigarette#European_Union

• Bushido

Smare mrco, baci to govno u kurac. Moras biti rdja od coveka. Jebes coveka koji nije rdja.
    Rdja ne pusi jebenu elektricnu cigaru. Ili pusis ili ne pusis. Jebes to izmedju patika-cipela, duks-sako varijantu pljuge. Pa ovde se deca igraaju. Kipi kartu ee

• sunshine

Znam nekog lika koji ih koristi i priča kako mu je super i sve.. Ali ako prestaješ pušiti ne valja da koristiš ta neka zamenska sredstava.. Bači govno i zdra'o :)

• СМарко

Ево само да јавим ако кога занима, дакле овако:

- Кутија цигара ми траје откад сам га купио, имам још 5 цигара, али сам управо промијенио седми филтер. Можда зато што ја много пушим, или ова говна од 4 еура мање трају.
    - Капацитет плућа драстично повећан, осјећам.
    - Лакше дишем за 60%

Имам само мали проблем, ваљда ми ово није довољно јако (тако је углавном са цигарима) па ме гребуцка по грлу и стално по мрвицу кашљуцам, то ми се не свиђа, па онда у току дана запалим по два цигара да ми се то очисти.

Иначе је кул :)

• Petar Pan Pezo$

ima moja keva to, platila oko 100e al ne koristi više, koristila 2 nedelje i dosadilo joj. to ti je sve do osobe dal je spremna da se odvikne ili ne. jedina dobra stvar joj bila što kad je u školi nije morala da ide u one male špajzove što nazivaju kao pušaonice gde se natrpa njih 30 odjednom da ispuše na odmoru nego je mogla i u zbornici da je ''pripali''

• faustino

imam ja to gajbi, sranje je, nosim je samo kada idem u bioskop i onda pusim dok gledam film ili kada cekam neki opak red u posti i onda zapalim i pridje mi onaj iz obezbedjenja i onda ga samo posaljes nazad a on ne moze nista nego nervozan odskakuce

• Др Јанковић

Сестра моја је купила то и после неколико месеци се скинула са правих цигара.

• dusan1001

Deda vido to na top shopu pa naručio što nije ništa čudno jer naruči svaku drugu stvar odatle puna kuća stvari iz top šopa lolo elem jel zna neko gde može da kupi te filtere u Novom Sadu odnosno to što se nalazi u filteru kolko sam pročito na netu neki nikotinski rastvor

• СМарко

Мали апдејт, бачио сам цигар после пар дана, сметао ми је јер ме гребуцкао по грлу.

Сад може лок.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.