Predlog: Ban zbog pisanja velikim slovima na cetu
  • Bojan extream

E ovako, uvek se nadje neki majmun zeljan paznje i pise velikim slovima ne bi li je dobio. Pa sad ja predlazem da se napravi neki fazon da cim neko napise na cetu vise od 5 velikih slova u jednom postu dobije automatski ban na 10 dana. Recimo.

• Л0Л

А ЗАШТО ТИ СМЕТА ПИСАЊЕ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА?

ПА ЈЕБОТЕ, БИЛО ЈЕ ЉУДИ КОЈИ СУ ИМАЛИ ЗАВЈЕТ (МУЛУЦА) ИЛИ ИМ СЕ СЈЕБАЛА ТАСТАТУРА (БУРИ) ПА СУ МОРАЛИ ПИСАТИ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА!

СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ КАПС ЛОКА!!!!

• Џими

То са баном од 10 дана за 5 слова је претерано.
    Али ипак се слажем да је коришћење капслока у комуникацији у најмању руку - огавно.

• СМарко

Не може то тако....
    Ја кад улазим на чат, вазда напишем УУУИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИППППП
    то да поздравим народ

• Bojan extream

Pa dobro lupio sam brojke ali daj da bude neka kazna jer bas smaraju deca i moroni i deca moroni.

• Џими

Pa dobro lupio sam brojke ali daj da bude neka kazna jer bas smaraju deca i moroni i deca moroni.

А шта му то тачно дођу деца? Које си ти оно годиште?

• Bojan extream

Ja sada po zakonu spadam u kategoriju morona.

• enemyofthefreeworld

Уф, ја се навуко на капс лок јуче, за потребе једне дефинције... Морам да се обуздавам, нервира ме то страшно. А на чет не излазим, али контам да је ок предлог. Нпр. два реда капс локовано ауто бан?

• sunshine

ZASHXTO NAS NAZIVASX MORONIMA DECXHKO ???

• P

Ja bih više voleo automatski ban od 3 dana kad neko okači svoju definiciju na čet.

• Л0Л

Немате права да ме банујете због писања великим словима јер је то изазвано мојим хендикепом (мали курац прим. аут.). Бановати мене је исто што и бановати неког сиротана са Туретовим синдромом зато што у конверзацији на чету дрекне неку псовку...

• Punjac

Ja ponekad upadnem i napisem PAZUH,al ne smaram uopste.

• Зна Мурињо

Pekki

Ja bih više voleo automatski ban od 3 dana kad neko okači svoju definiciju na čet.

Па да АцаКГ добије одмор до 2034. Што си такав? :Д

• mylyca

ПРОТИВ ТОТАЛМЕНТЕ

• sedplas

BOJANE SACI ME RAZOCARO LOLO

• СМарко

НИКАДА НЕЋЕТЕ УГАСИТИ ПОКРЕТ КЕПСЛОКА

• shitbrix

JEСТЕ, КУРАЦ!

• sunshine

BOJANCXHE NEMAŠ CASPLOOK NA TASTATURI LOLOLO!!!111

• МаријанаП

Предлог неостварив а ви што сте сад на овој теми пиисали великим словима - БАШ СТЕ ДУХОВИТИ, ОДАКЛЕ ВАМ ТОЛИКА ИНСПИРАЦИЈА!?.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.