Народ српски кроз векове
  • Цар

Даклем, можда се неки од вас сећају да сам пре неких годину дана покренуо сајт који се звао "Историја Србије", па сам га у међувремену угасио. Пре пар дана налетео сам на харду на податке који су били на њему, па сам одлучио да отворим нови сајт, јер иовако свирам оној ствари 10 сати дневно. Тако да сад постоји нови сајт, који се бави делимично другачијом тематиком (Срби место Србије). Међутим, добар део страница је празан, јер сам добар део садржаја у међувремену изгубио, али намеравам убрзо да допуним недостатке у тексту.

Сад, хтео бих да чујем ваше мишљење, и био бих неизмерно срећан и захвалан ако неко попуни анкету на сајту.

Адреса је: http://nskv.weebly.com/

• СМарко

Брате, нешто ти анкета не ради :)

• Цар

Хм...Пробај сад.

• Давид

Мени се дизајн више свиђа од прошлог, толико од мене за сад, а после ћу да читам и разгледам.

• Petar Pan Pezo$

Izgleda odlično. Posle ću da iščitam.

• Petar Pan Pezo$

Alo bre pohvalio sam ti sajt i uradio anketu šta ne kažeš bar hvala bre?!?!

• М

Petar Pan Pezo$
    Izgleda odlično. Posle ću da iščitam.

Такође.

• Jabuchillo

Ideja je sjajna, sajt zanimljivo izgleda, mada imam par kritika.

Ne sviđa mi se naslovna partija, i ona gomila sličica ispod nje. Nemoj da se ljutiš, ali izgleda k'o ciganski ringišpil. ;)
    Fora sa sličicama mi je gotivna, mada malo bode oči to što srednjevekovni i novovekovni Dubrovnik imaju potpuno istu sličicu.
    Takođe mi se čini da imaš par gramatičkih grešaka u tekstovima, ali ja nisam stručan da to procenim.

Shvati ovo kao konstruktivne kritike, i želim ti puno sreće u daljoj razradi sajta.

:)

• Цар

Alo bre pohvalio sam ti sajt i uradio anketu šta ne kažeš bar hvala bre?!?!

Хвала Петре, извини што касним, мислио сам о нашем цивилизацијском развитку и његовим тековинама под тушем.

Ne sviđa mi se naslovna partija, i ona gomila sličica ispod nje. Nemoj da se ljutiš, ali izgleda k'o ciganski ringišpil. ;)

Боље и да је горе од просечног, него да је у границама просечног, зар јок :D

Fora sa sličicama mi je gotivna, mada malo bode oči to što srednjevekovni i novovekovni Dubrovnik imaju potpuno istu sličicu.

Нисам имао напад оригиналног духа када сам бирао сличке, вероватно ћу да изменим за нововековни.

Takođe mi se čini da imaš par gramatičkih grešaka u tekstovima, ali ja nisam stručan da to procenim.

Слободно реци, био бих захвалан.

Хвала вам свима!

• Petar Pan Pezo$

Jel neka trenutna greška, ili u nekim temama nema uopšte teksta? Npr Hadžijeva buna, drugi srpski ustanak...?

• Jabuchillo

Слободно реци, био бих захвалан.

Pa, konkretno, čim sam počeo da čitam doseljavanje slovena zapazio sam jednu sitnicu:

Почетком семог века забележено је...

tj. progutao si jedno slovo. :)
    Video sam par grešaka, ali me iskreno sad mrzi da ih trebim po tekstovima. Mada, izgleda mi da su gramatičke greške u granicama prihvatljivog.

Ali, još jednom napominjem da ja nisam stručan da procenim, jer i ja pravim gomilu gramatičkih grešaka (kao malopre kada sam napisao srednjEvekovni, umesto srednjOvekovni :P).

• Цар

Jel neka trenutna greška, ili u nekim temama nema uopšte teksta? Npr Hadžijeva buna, drugi srpski ustanak...?

Први српски, Хаџијева и Други српски сад имају текст, а нису имали јер сам заборавио да кликнем на "Publish" (кад сам цар).

tj. progutao si jedno slovo. :)
    Video sam par grešaka, ali me iskreno sad mrzi da ih trebim po tekstovima. Mada, izgleda mi da su gramatičke greške u granicama prihvatljivog.

Хвала на овоме, исправио сам. Генерално, ја сам ове текстове, тј. већину њих, објавио на помоз' Боже, тако да нисам детаљније гледао у текстове, вероватно ћу сад преко викенда то одрадити.

• Цар

Добро, ко се зезао са анкетом?

• Роки Билбао™

Sviđa mi se sajt. Saću da iščitam.

• Цупић

Ништа нема о Србима у Босни.

Овај линк багује_:

http://nskv.weebly.com/105610771087109110731083108010821072-105710881087108910821072.html

• Роки Билбао™

E da, i Južna Ugarska baguje.

• Цар

Људи, нисам исписао, је л' сте ви читали први коментар уопште?

Међутим, добар део страница је празан, јер сам добар део садржаја у међувремену изгубио, али намеравам убрзо да допуним недостатке у тексту.

• Цупић

Људи, нисам исписао, је л' сте ви читали први коментар уопште?

Па испиши, шта чекаш краљу?

• Advokado

E ova tvoja tema mi sela k`о dupe na nošu. Juče sam tražio po forumu gde da pitam sledeće:
    Jako mnogo podataka postoji o I svetskom ratu i učešću naše vojske u njemu, o bitkama, povlačenju preko Albanije, Krfu, Solunskom frontu i sl, ali ne mogu da pronađem ni jedan iole detaljniji opis o tome kako je, posle povlačenja vojske, izgledao život u Srbiji pod okupacijom. Našao sam ponešto o Beogradu, ali o unutrašnjosti skoro ništa. Kako su živeli ljudi na selu? Kakva je bila uprava? Da li su Švabe (Bugari, Mađari) bile svuda raspoređene, po manjim mestima, ili ne?

• mare maestro

Mnogo dobar sajt, podaci su tačni, a gde je anketa?

• Pajo Dačak

E, što se tiče ovog kviza, nije baš da je greška, ali je bezveze to kad odgovoriš na pitanje što možeš ići na back pa te vrati ponovo na to pitanje, pa kad vidiš sve odgovore možeš ponovo sve odgovarati, tako sam ja uzeo svih 130 bodova. lolololo
    Vidi da to nekako sankcionišeš!

• Цар

Jako mnogo podataka postoji o I svetskom ratu i učešću naše vojske u njemu, o bitkama, povlačenju preko Albanije, Krfu, Solunskom frontu i sl, ali ne mogu da pronađem ni jedan iole detaljniji opis o tome kako je, posle povlačenja vojske, izgledao život u Srbiji pod okupacijom. Našao sam ponešto o Beogradu, ali o unutrašnjosti skoro ništa. Kako su živeli ljudi na selu? Kakva je bila uprava? Da li su Švabe (Bugari, Mađari) bile svuda raspoređene, po manjim mestima, ili ne?

Па, ако 'оћеш да ти нађем неку књигу, није проблем.

Mnogo dobar sajt, podaci su tačni, a gde je anketa?

Хвала. Анкета је на овој белој линији што би требало да ти је на дну екрана (значи изнад таскбара).

E, što se tiče ovog kviza, nije baš da je greška, ali je bezveze to kad odgovoriš na pitanje što možeš ići na back pa te vrati ponovo na to pitanje, pa kad vidiš sve odgovore možeš ponovo sve odgovarati, tako sam ja uzeo svih 130 bodova. lolololo
    Vidi da to nekako sankcionišeš!

Лололо, нисам ни извалио дугме! Ових дана ћу да направим неки фенси квиз који ће да буде много бољи од овог крша.

• Negroidno Govedo

gde ti je bre anketa?

• Цар

Нема брате, некад било, сад се приповеда...

• Negroidno Govedo

aj kad popraviš, javi...

• Цар

ОправиЈо.

• Negroidno Govedo

ajd sad ću duradim.

• Negroidno Govedo

uradio i potpisao se da znaš ko sam...

• Цар

Зафаљивам се.

• Цар

Одрадио сам редизајн, па ме интересује како ви се свиђа.

• Цоле

До јаја ти је квиз, сад сам га урадио, дао сам 5 од 11 одговора... Могу ти рећи да је прилично тежак, свака част. ;)

• Цар

Хвала :)

• Цар

Од сада можете објављивати своје радове на вебсајту!

• Цар

Има књига "Голгота и васкрс Србије 1915-1918", збирка дневника које су писали наши војници углавном, има ту и од разних других личности (нпр. Рајс), приредили су Силвија Ђурић и Видосав Стевановић, издавач је Зрински, ИРО Београд, година 1989.

• Цар

Бановаће ме због некропостовања лоло, али изменио сам изглед сајта и додао понешто, погледајте.

• Patrik Star

Sviđa mi se sajt. Ali ako misliš da dosta vremena držiš i baviš se ovim sajtom, preporučujem ti da kupiš domen i webhost, jer se vidi da je ovo besplatno i tako neki članovi neće želeti da dođu na njega ( iz ličnog iskustva ). Tako da bi' mesečno trebao da izdvojiš oko 10-15 evra.

• Цар

Управо се тиме и бавим, но ми треба времена да одлучим ди ћу га.

• El Loco

Odlican sajt, svaka cast :)) koja je posecenost sajta?

• Patrik Star

Управо се тиме и бавим, но ми треба времена да одлучим ди ћу га.

Kako misliš "di ćeš ga"?
    Iskreno, svako može da priušti tih 15-tak evrića. A ako je problem neki hosting, javi mi se PVT, pomoćiću ti oko odabira.

• Ognjetina

Srpovi kroz vekove... evo pojednostavljena verzija!
    BigBang->Univerzum->Planeta Zemlja->Srbi->Amebe->Spartanci->Japanci->Roboti

manje vise posle srba su sve srbi samo samo nisu svesni :D
    mada postoji teorija da je BigBang nastao od siline udarca dve casice rakije kojima su dva srbina nazdravljali....

• Цар

Kako misliš "di ćeš ga"?
    Iskreno, svako može da priušti tih 15-tak evrića. A ako je problem neki hosting, javi mi se PVT, pomoćiću ti oko odabira.

Па то, мислим на који хостинг да га ударим.

Srpovi kroz vekove... evo pojednostavljena verzija!
    BigBang->Univerzum->Planeta Zemlja->Srbi->Amebe->Spartanci->Japanci->Roboti

manje vise posle srba su sve srbi samo samo nisu svesni :D
    mada postoji teorija da je BigBang nastao od siline udarca dve casice rakije kojima su dva srbina nazdravljali....

Зашто мислиш да си духовит...

• Цар

Odlican sajt, svaka cast :)) koja je posecenost sajta?

Да те не лажем, посећеност је очајна, обично је број посета двоцифрен, све сам живо покушавао са сајто, али изгледа баш да је проблем у домену.

• Patrik Star

Да те не лажем, посећеност је очајна, обично је број посета двоцифрен, све сам живо покушавао са сајто, али изгледа баш да је проблем у домену.

Da li bi ti da je Vukajlija na besplatnoj domeni, provodio sate na njoj? Naravno da nebi, jer bi' pomislio da se radi o nekoj sprdnji ili nečemu ne bitnom. Što si ozbiljniji i što pametnije shvatiš to što radiš, bolje ćeš proći.

• Цар

Ма знам, сконтао сам касно.
    ЕДИТ Имаш ПВТ.

• Ognjetina

Цар
    Зашто мислиш да си духовит...

Ego jebem li ga, valjda nam otale svima misljenje o sebi...
    Sto jel toliki problem da se nasalim na tematiku sajta koji pravis? os da obrisem post?

• Цар

Није, него си ти већ једно двадесети који тако нешто говори.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.