Svadba
  • rockangel

Dragi Vukajlijasi,
    Resila sam da se udajem uskoro. Svi ste sto se mene tice pozvani na svadbu. Pomozite mi da nadjem mladozenju.
    Unapred zahvalna mlada

rockangel

• Christine

šano, care :D
    ulepšaš mi dan svaki put, ovaj put veče.
    dolazim na svadbu, i na astal ću se okačim ako treba! :DD

• Dub

Fali ti popularnosti, pa ti palo na pamet da otvoriš temu gdje u uvodnom postu praviš budalu od sebe i očekuješ da i drugi to rade. Odrasti djevojko.

• Šalabajzer

Predlažem njega za mladoženju.

• dusan1001

El ovo elek na kurdovoj slici

• Earthworm Jim

Подржавам, Радо ја сам уз тебе!

• Dvajt

Предлажем МОГШУ у циљу јачања веза наша два - три -четири братска народа, а и већег шмекера нећеш наћи. Дакле решено, правац Руски Крстур!

• Л0Л

МОГСХА СЕ НЕ ЗАДОВОЉАВА БАРАКУДИНОМ ПОЛОВНОМ РОБОМ!

• СМарко

:гледа мрко спемере јер он никад није спемовао:

• S

Smarko, brate, prijatelju, kume, druze, kako je? Mislim kako se ocecas povodom ove umodivacinacije? Mislim......a u picku materinu i ova trema...

• Зна Мурињо

Ајде ти спамеру не кењај него откључај ону тему да можемо да шерујемо сисе оних глупача што су заборавиле да обришу своје фајлове!!! :)

• S

pre mi je odgovarao na postove, cisto da se zna! :)

• Л0Л

:гледа мрко спемере јер он никад није спемовао:

:Гледа_мрко_новог_модератора_јер_су_заједно_гулили_казну_за_спем_оперативне:

• Spavallica

El ovo elek na kurdovoj slici

• СМарко

Smarko, brate, prijatelju, kume, druze, kako je? Mislim kako se ocecas povodom ove umodivacinacije? Mislim......a u picku materinu i ova trema...

Није лоше, није лоше :)
    Осјећам се недовољно спремним за сјутрашњи испит :)

Ајде ти спамеру не кењај него откључај ону тему да можемо да шерујемо сисе оних глупача што су заборавиле да обришу своје фајлове!!! :)

А не мере, само смо јебачину спомињали :Д

:Гледа_мрко_новог_модератора_јер_су_заједно_гулили_казну_за_спем_оперативне:

:звижди и прави се луд:

• Fender Stratocaster

Dragi Vukajlijasi,
    Resila sam da se udajem uskoro.

Сажаљевам слу... овај... Честитам! :))))

Пошто видим по порфилној слици да волиш вињак, предлажем Бусноманијака за младожењу. Човек обожава вињак. Била би то љубав на прву флашу... овај... чашу. :))))

• P

Evo mladoženje: http://vukajlija.com/recnik/autori/110158

Puno sreće u braku :**

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.