'Вако. Пошто ми рече Форестер да нас има а и сам знам за пар њих који су пре обитавали на њњњ.толкиен.рс хтедох да позовем и остале да иступе и признају прелазак из једне секте у другу.
Даклем, ја сам тамо био фат рат, јелте исти курац ко и овде и нисам нешто активан одавно а регистровао сам се 2007. То ми је други налог, а први је избрисан не знам ни ја када а био сам под њим тамо 2001/2 чини ми се и био је Даин Гвозденстопа.
Ај сад, пријављујте се па да организујемо пуч, превратимо Каизена и доведемо Саурона на место калифа уместо калифа.
Имао је бољи форум него што ће овај на Вукајлији икада да будеАј' стварно да доведемо Саурона, он само тражи паре за одржавање сајта не продаје неке тамо квази-налоге, мада дуго нисам био тамо... И давали су мајице са симболом сајта, кад ће то Вука да ради ?
Тришо Нелорде, немој ми рећи да си ти син сутрашњице? Нећемо ваљда сви у амбис?Чему то Буксна ?

хахахаха пацове!
подсјети ме сад кад сам на егзиту видјела једног енглеза потпуно обученог у неки костим од главе до пете, кад ја оно боље погледах а оно напријед има и отвор и клиторис и стидне длачице и рече: "ајм а биг ваџајна, енд ај џаст ниииид то би лаааавд" и загрли ме :)клањамо ти се, о велика и мудра женщино, опрости нам!
:након успјешног измирења, прекида са офтопиковањем:

Kako je meni gotivna ova epska fantastika..
http://www.youtube.com/watch?v=LOK7qrqyySEA Tolkin je definitivno neprejebiv u tom odsjeku !
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.