Толкин - Вукајлија конекшн, ко је дошао са толикна овде? И зашто побогу?
  • дебели пацов

'Вако. Пошто ми рече Форестер да нас има а и сам знам за пар њих који су пре обитавали на њњњ.толкиен.рс хтедох да позовем и остале да иступе и признају прелазак из једне секте у другу.

Даклем, ја сам тамо био фат рат, јелте исти курац ко и овде и нисам нешто активан одавно а регистровао сам се 2007. То ми је други налог, а први је избрисан не знам ни ја када а био сам под њим тамо 2001/2 чини ми се и био је Даин Гвозденстопа.

Ај сад, пријављујте се па да организујемо пуч, превратимо Каизена и доведемо Саурона на место калифа уместо калифа.

• Petar Pan Pezo$

A šta je to tolkien? Ja sam tako demode, ič ne znam za te stvari

• дебели пацов

То је сајт о ЛОТР-у и епској фантастици који је једно време био најбољи сајт на овим просторима, нешто као Вукајлија данас, изгуглај.

И да, ко доведе Биста на Вукајлију живео срећно и дуговечно, имао пара и гениталија супротног пола у изобиљу.

• Марко 

Ne znam, meni je bolji Hari Poter od tih gospodara.

• Električar 

Ne znam, meni je bolji Hari Poter od tih gospodara.

U MAD BRO?! Ne volim epsku fantastiku, ali Gospodara nekako i mogu da podnesem. A i ja serem...

• crnigrujan

Ako su nekom hari poter i gospodar vrh to znači samo da nije pročitao mnogo fantastike.

• Lullaby

То је сајт о ЛОТР-у и епској фантастици који је једно време био најбољи сајт на овим просторима, нешто као Вукајлија данас, изгуглај

вукајлија није сајт о лотру!!
    мада јест о епској фантастици, нарочито поглавље о јебању.

• Фејзбукманијак

мада јест о епској фантастици, нарочито поглавље о јебању

Е моја ти, да те неко проћера кроз руке видла би да није фантастика него реална ствар ОПААААААААА лоло

• Lullaby

онда је утом још гора ова пацовљева клевета!

• Марко 

Ma zajebavam se. Meni su i Poter i Gospodar govno. U stvari sve od te epske fantastike. To mi je bilo zanimljivo do dvanaeste godine.

• Букснетина™

Јел овде тема за Челси Барселона?

• Bushido

Dvojka zakucana.

• дебели пацов

Који сте гмазови, први пут отворим нормалну, кул, врх, предобру, за похвалу тему и јебете ме сви. И модераторка се укључила. Тја, какви сте нељуди. Покушавам да будем добар ал' ми не дате, сломили сте ми играчку децхко!

• crnigrujan

нељуди

Nelordi, molim lepo.

• Facafacaa

Дис из вај ви кент хев најс тингс

• Томдрил Мерилин

Емигрирао, исти ник на као садашњи на вукајлији. Дугих активних осам година сам на толкину.

• Champy

Букснетина™
    Јел овде тема за Челси Барселона?

Nisam se odavno nasmijao kao sada na neki od postova na forumu. Odličan trol!

• Триша

Ја сам био нешто активан једно време углавном у Близардовој секцији, ник ми је био sonoftomorow - исти ник сам имао на Вуки у почетку пре него што се крстио у лорда...

• Lullaby

Који сте гмазови, први пут отворим нормалну, кул, врх, предобру, за похвалу тему и јебете ме сви. И модераторка се укључила. Тја, какви сте нељуди. Покушавам да будем добар ал' ми не дате, сломили сте ми играчку децхко!

не мош спомињати ЛОТР и очекивати да те неко схвати озбиљно, брате :Д

• Букснетина™

Тришо Нелорде, немој ми рећи да си ти син сутрашњице? Нећемо ваљда сви у амбис?

• Томдрил Мерилин

Иш у шуму, невјерници!

• дебели пацов

не мош спомињати ЛОТР и очекивати да те неко схвати озбиљно, брате :Д

Могу зато што је био врхунски забавни сајт, и није био само о Толкину. Имао је бољи форум него што ће овај на Вукајлији икада да буде. Мојне сте ограничени ко тераса. Уосталом боли ме курац баш.

• Триша

Имао је бољи форум него што ће овај на Вукајлији икада да буде

Ај' стварно да доведемо Саурона, он само тражи паре за одржавање сајта не продаје неке тамо квази-налоге, мада дуго нисам био тамо... И давали су мајице са симболом сајта, кад ће то Вука да ради ?

Тришо Нелорде, немој ми рећи да си ти син сутрашњице? Нећемо ваљда сви у амбис?

Чему то Буксна ?

• Lullaby

их пацове, што си такав, мало се спрдамо а ти одма ово и оно. ја да сам мислила да је кретенски уопште да се помиње тај сајт и лотр, пао би лок давних дана, немој да се дуриш ту ко цуретак :)

ајд сад, налазите се, сродне душе!

• дебели пацов

Повредили сте моја осећања и сад сам љут, нећу више да се дружим са вама док на коленима не будете тражили опрост јер сте увидели моју величину и мудрост! ХА! И није то моја менструација из мене, ја сам зрела жена али ви сте зли и не волите ме! Моја вагина има право да се изрази!

• Lullaby

хахахаха пацове!
    подсјети ме сад кад сам на егзиту видјела једног енглеза потпуно обученог у неки костим од главе до пете, кад ја оно боље погледах а оно напријед има и отвор и клиторис и стидне длачице и рече: "ајм а биг ваџајна, енд ај џаст ниииид то би лаааавд" и загрли ме :)

клањамо ти се, о велика и мудра женщино, опрости нам!

:након успјешног измирења, прекида са офтопиковањем:

• Шерлок

Kako je meni gotivna ova epska fantastika..
    http://www.youtube.com/watch?v=LOK7qrqyySE

A Tolkin je definitivno neprejebiv u tom odsjeku !

• Pišem Uz Vetar

Da nije restartovan forum tamo, pošto za 10 godina oko 1000 tema mi deluje malo.

• Триша

Da nije restartovan forum tamo, pošto za 10 godina oko 1000 tema mi deluje malo.

Ма мртав форум сад, мајспејс му дође ко журка у односу на Понија који се пропиње.

• пероксид

Архивирано је доста тема на токину, јебига. И даље уређујем подфорум "Точак Времена" лолол.

• Триша

Мод са Толкина ?
    ........................................................................................................................

ПЕДЕРЧИНО ЈЕДНА !

• пероксид

Доџи на толкина те банујем :)

• Триша

Ај пошаљи поруку на мој профил, хоћан сам за бана једног :)

• Шоми 

нолајферизам пер се

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.