Bez vređanja
  • prvi srpski vampir

Vukajlija je oduvek, ili bar koliko sam ja na ovome sajtu mesto prepirki raznih vrsta. Na predlog jednog od moderatora, odlučio sam da postavim temu na kojoj svi vi koji imalo mislite da je vređanje bilo kog člana ovoga sajta, te prepirke u kojima se koriste pogrdni nazivi i imena, te spominjanje tuđih familija suvislo i nepotrebno ovom sajtu.
    NAPOMINJEM da ovo nije tema na kojoj planirate da se raspravljate i svađate, na samu pomisao da ćete ovde nastaviti svoje neizravnate račune, zamoliću moderatore da izbrišu sve postove i zatvore temu!
    Očekujem podršku od svih onih koji smatraju da je vreme da stanemo sa svim trvljenjima među članovima i autorima koji dolaze na Vukajliju.

• Predražinjo

Imaš moju apsolutnu podršku, u potpunosti se slažem sa svim gore navedenim.

• celt

nemas pojma koliko se slazem sa tobom i koliko je ovo borba sa vetrenjacama.

• lud

Vređanja treba zabraniti a one koji vređaju treba banovati.
    Ako moderator iz nekog razloga toleriše vređanje treba banovati i njega,
    i ukinuti mu funkciju.

• mali prst

To je nama moderatorima najsvetliji zadatak. Niko ne sme da vas vredja! Svinje moje male :)

• lud

Hahahahahaaahh

• prvi srpski vampir

Evo primera jednog od Modova,koji ume da iskoristi lošu reč u lepe svrhe.

• Џими

Слажем се да не треба да буде вређања међу члановима. :)
    Али мислим да је сајту потребнији управо топик где ће моћи да се вређа без ограничења, да би се чланови издували. Онда би то добило комичну ноту и сви би се помирили на крају.

• Џими

На крају би Луди рекао Харлекину: Харлекине, волим твој смисао за хумор!
    А Харлекин њему: Луди, одувек си ми се свиђао, али нисам смео да ти признам, да не помисле да сам геј.
    И од тог тренутка би се волели, па би се упознали и дружили би се до краја живота.

• medicus

Ali ja ne mogu drugačije da pričam sa ljudima!?
    Razmišljam se da počnme da koristim avatar sa slikom Dr. Housa!

• prvi srpski vampir

Džimi,slažem se sa tobom,i tamo upućivati sve koji se raspravljaju.

• thunder_templar

Lepa bajka Jimmy. :D O'š nam ispričaš još neku?
    Psv, znaš da podržavam ovo, vid'o si danas moj post.

• Insolent Defender

PSV, ovo jesu lepe želje i namere s tvoje strane, i ja ih podržavam, ali nekako se u praksi uvek nađe neko ko se pobrine da to padne u vodu.
    Bilo kako bilo, ako imamo nešto nekome da saopštimo, tu je pregršt divnih reči dragog nam jezika, pa izvol'te. Ko ne zna njima da barata, bolje da ćuti.
    I da, ne morate da otvarate temu za vređanje, postoji tema u kojoj se psuje, i lepo joj ide :-)
    Sve u svemu, podrška :-)

• Триша

Čekam da tridesetog posta da se pojavi neko ko će ovo da upropasti...
    Posle ću još malo da ga čekam, al' što se tiče same ideje lepo vrlo lepo...

• N

slazem se PSV... sirimo ljubav :)

• medicus

Ali ja sam već pokušao da zadenem kavgu!?
    Zašto niko ne reaguje???

• THE KTITOR

Bez imalo sarkazma, pun mi je kurac prepirki i vređanja. Podržavam.

• MOMA

Vodimo ljubav, a ne rat, budimo svi k'o brat bratu brat!
    Popusimo drogu, posadimo cvece, nasa se komuna raspadnuti nece!

• Мара

Подржавам.

• prvi srpski vampir

Ja ovo pokreno ko Lenon, sad samo da nabavim neku Joko ovo Ono, i da neko napravi atentat na mene.

• Мара

Даље је било!

• Harlekin

Џими, не свиђа ми је идеја. Пошто има чланова који би се под окриљем анонимности прилично радовали том пљувачком-вређалачком кутку форума, ја се пре залажем за витешко решавање спорова. Сматрам да би било ефектније и краће. Након "размене мишљења" учесници могу нешто заједно и попити (ако буду обоје на ногама).
    Ако се усвоји, јавите... морам направити "то-до лист"...

• e

I'm in, too!

• LotosovCvet

u potpunosti se slažem sa svima koji se zalažu za suzbijanje ove neprijatne pojave!

• valjan

Spominjali smo jutros na četu forum Prepucijum, gde bi ljudi mogli da se prepucavaju do mile volje. Ja čak posle napravio i defku o tome. Pa ako ništa drugo, bar imamo predlog za ime.

• Harlekin

Не ваља то ништа, моја идеја је боља... :)
    А и тиме спречавамо класичну интернет храброст

• Negroidno Govedo

Ko oce da se malo "izduva"...nek ide na ovu temu: http://vukajlija.com/forum/teme/3940

Prvo je otvorena kao moj revolt na to sto sam shvatio da neki ovde misle da sam vulgaran...a kasnije je iz filozofske rasprave evoluirala (ili nazadovala) u jednu mentalnu instituciju, gde skupljamo psovke i bezobrazne dosetke. Svi ste dobrodosli.

A naravno, ni na toj temi nije potrebno vredjanje, kao ni na celom sajtu...al neki ljudi su nepopravljivi.
    I dok ima stava "kuj ne trebi dnevnu politiku, taj ne voli svoju republiku"...nece doci do mira ovde. Jebala vas politika, ja bi prvo to zabranio ovde, a posle ce vredjanja sama da se razrede...
    Pod dnevnom politikom ovde podrazumevam svakakve pokusaje vidjene iz ugla malog Djokice da neko promeni stanje u drustvu (jer time misli da voli svoju republiku) ...

• Negroidno Govedo

Da dodam: I otvoriti trac rubriku vezanu za Vukajliju...da svako ko oce da se vredja i raznosi ko je kad prdno ovde, i ko je koga i zbog cega banovao i oterao u PM...da na ostalim temama ne dodje do krvoprolica.

• prvi srpski vampir

Vlajko, slažem se.

• Negroidno Govedo

Drago mi je sto se slazes.

• rockangel

Ja sam ranije bila otvorila teme Svadjalica i medijator koje su imale istu svrhu kao i ova tema sad.Na zalost modovi se nisu slozili i zakljucali su ih.
    Svaka dala onom modu koji te je nagovorio PSV da otvoris ovu temu!Apsolutno podrzavam!:D

• THE KTITOR

Vlajka za šaha! :D

• Korle

Корлеоне са породицом се придружује честиткама, и поручује будућим кавгаџијама:
    http://www.youtube.com/watch?v=6ufWOQDFBl4

• prvi srpski vampir

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Korleone

• Surovi

najbitnije je da svi mi kojima se dopada ova ideja, i želimo da je podržimo, svim silama pokušamo da vređanje ne samo ne počne od nas, već i da ne reagujemo na provokacije. za svađu su potrebne dve strane, tako da te priče on je meni pa sam ja morao njemu da vratim za mene ne važe. Budite jednom na visini zadatka i jednostavno iskulirajte :D

poz

• MOMA

Moja svaka partnerka je volela da je vredjam i govorim prostote kad je blizu vrhunca.

• prvi srpski vampir

MOMA,pravo rešenje za izbacivanje negativne energije.

• prvi srpski vampir

Neo,hvala na podršci

• prvi srpski vampir

Ignorisanje vređanja i uvreda pomaže, ali ako svi tako urade, ali neretko se odgovori na provokacije, i dolazi do kavge.
    Probajte da ignorišete takve autore. Kad vide da nemaju nikoga da ih sluša, odustanu, jer im je to duševna hrana.

• neobavesten

To je bio kraj 24. epizode serijala "Bez vredjanja". U sledecem nastavku, odmah nakon reklama, PSV ce vam pricati o nacinima za ignorisanje. Stay tuned!

:DD

• Che-Vu

Volite one sto vas vredjaju; ako vas neko osine, okrenite im drugi guz. Setite se koliko smo samo lomljivi - da ta osoba koju ste uvredili moze da umre, da ne bude vise tu vec sledeceg trenutka - da nikada niste stigli da joj kazete koliko je ustvari volite, vec samo koliko je mrzite!
    Ko se vredja, keva mu astronaut.

• Insolent Defender

Hahaha, Che, ovo "okrenite drugi guz" je zapovest za ateiste?

• Sergios

Ma mama vam se kupa gola!!! xD

Podržavam psv.

• N

Bez vredjanja... Kada razmislim nije moguce ovakav sajt da funkcionise bez vredjanja ikakvog.... Na kraju krajeva ne bi mi bili to sto jesmo da ne pecnemo nekog sa vremena na vreme... Licno u takvim slucajevima se povlacim jer nisam konfliktna licnost ali se zapitam dokle treba budalu trpeti da te jashe i jashe...
    Nek me vredjaju bole me brige na kraju krajeva vise volim da to rade direktno nego bezobrazno i perfidno... Vredjajuci moju inteligenciju
    U svakom slucaju slazem se sa psv-om po ovom pitanju.

• Slavk0

A šta ako patim od Turetovog sindroma? Jel to znači da će mi sve biti oprošteno? Mogu vam i nalaze dostaviti na uvid, sve sa pečatom i potpisom :)