Ovde se polemiše o stvarima koje nikada nećete, ili jednostavno, ne možete da zaboravite. Svaka priča, događaj, anegdota, situacija ili sama pomisao koja nikad neće biti zaboravljena.
Na primer: Nikada neću zaboraviti kad mi je ćale kupio prvu fudbalsku loptu i kopačke. Nisam ulazio u kuću.
Izvolite!

Verovatno već veliki tigrovi, ne znam tačno koliko tigar može da živi, sad imaju deset godina, skoro jedanaest. :) Jako su bili slatki i razigrani, samo su imali oštru dlaku, verovatno jer plivaju, a takva se brže suši i štiti kožu od kvašenja. :)
Ima tu još događaja, sigurno, alo ovo mi je bilo baš upečatljivo u životu.

Kerić, neka ga tamo ako imaš prostora, što da ne. :3
Bilo mi je isto zanimljivo i kada sam išla da gledam vukove (u mnogo su malim kavezima, stvarno mi ih je bilo žao) i sad sve vrste su jedni do drugih, to je bar 500 kaveza sa raznim vukovima, i ja sam sa jednim uzela da pričam i on je stao prvo da vrti repom, pa da zavija, i onda je povukao i sve ostale, ceo vrt je odjekivao. Na kraju je i čuvar došao. To mi je baš onako ostalo u sećanju.

Nikada necu zaboraviti kad sam, aaaaaa, kad sam.....Nikada necu zaboraviti kad sam.....E do kurca izgleda da sam zaboravio
Izmena: Jedem govna, nisam zaboravio nego me sramota da priznam. Samo cu reci da ima veze sa ujakom i tim kako mi stavlja kurac u usta i dupe, pa vi ako ocete nagadjajte sta je to bilo

Bili se mi sa njima celu utakmicu, nekih sat vremena posle u menzi lik ladno uzima nož i simulira presecanje grkljana...
Mi neveruemo šta se dešava dolazi trener i kaže nešto tipa bez provokacije, nego šteta bilo nas oko 60 (iz Niša) + oko 30 (iz RS), a njih 15 sa sve trenerima, jebali bi im kevu al ajd...
Kume, sto si pijan razjebo nani svadbu, decxko? ne valja to...
nana da se uda ponovo, dizabere kuma trezvenjaka...kum - shampion, uvek sam mrzeo te dosadne svadbe gde se nista ne desava... kao, mladino bacanje sita je hajlajt... ovako, kum otrese devojku, nego sta, ona ce njega ispod stola da gazi, a vidis i da je navikla, oni to tako. e sad sto ti je svekrva dobila, to je kolateralna steta... kamerman je sisa i drukara! ua kamerman!

Никад нећу заборавити Вукајлију на којој Форум није био лексикон.
http://www.youtube.com/watch?v=ls0vZ9WsAK4
ЈЕБИТЕ СЕ КЛИНКЕ! ТЕНЕЈШС ДИ ФТЊ""""""""""""""""""""""""""""""222222222222222- M
Maturu. Najviše zbog toga što nisam išao na nju, a bogomi ni u srednju školu. Koji smor!
E da, i maskenbal. Bože kako sam bio kul na svoj prvi maskenbal...

Imam jedno jako staro sećanje, više scenu kad su mi kao klinji od godinu i kusur operisali bruh pa sam odležao koji dan u bolnici. Uglavnom, nekako mi je pošlo za rukom da uteknem iz kreveca i izađem u hol, u sobi zamračeno i tiho a tamo svetlo, galama, gomila nepoznatih ljudi i sve to iz žablje perspektive, šok. Kad i dalje mogu toga da se setim, verovatno neću ni da zaboravim.
Mirise osobito dobro pamtim, dok nisam krenuo u školu mnogo vremena sam provodio na selu u Dalmaciji. Iz nekog razloga sam uvek bio fasciniran procesom pripremanja leba ispod peke, što bi ovde rekli ispod sača. Dobro pamtim miris dima od suve vinove loze dok baba priprema teren i posle miris svežeg leba kad se ušunjam u ostavu s nožem da ga okrajčim zbog čega su me stalno grdili.
- M
.. kad sam ušao u kombi tamo nije bilo slatkiša. Onda sam izašao i ušao u drugi u koji je bilo.