Црногорци су Срби - да или не
  • celt

Ја кажем да су већи Срби него што смо ми Срби, или бар исти. Зато се и праве да нису Срби, зато што су Срби. Исто се зато и одвојили и направили споствену државу коју им део по део купују Шиптари, зато што су Срби. Већи од Срба.

О Срби из приморја, како ћивот?

• celt

jesu. pojam crnogorac je isto ko i Krusevljanin. Covek iz oblasti Crne Gore.

EDIT
    sto si obrisao post pizdo??? a??

(petar pan pezos napisao da nisu, pa je ovo odgovor)

• Carl Cox

Zasto pises cas cirilicu cas latinicu decxko?

• celt

cirilica da bude vise srpski, da ukrasim prvi post, pa sam preso na latinicu posto sa tim radim jbg :(

• Pajo Dačak

Celte, kaces dobiti razmod?

• Penzioner

Za one iz Herceg Novog i okoline znam da jesu veći Srbi nego mi u Srbiji. Kad je Srbija pobedila Montenegro u vaterpolu pomislio sam da je počeo rat dole. Toliko se pucalo. E sad ovi na Cetinje... Tu se ne bih baš opkladio da jesu...

• Makaronac

e frke mu velike ako dobije razmod, osta bez silnog keša buahahah :)

• Strajizam

негирам постојање и срба и црногораца. допуштам тезу о постојању једног племена које се из маоумних разлога расуло на више фракција.

• Fender Stratocaster

http://www.novosti.rs/upload/images/2011/03/2603/Andrija-Mandic.jpg
    Црногрци нијесу ништа друго но Срби.

• celt

негирам постојање и срба и црногораца. допуштам тезу о постојању једног племена које се из маоумних разлога расуло на више фракција.

moze i ovako. al ako ga nazovemo srbi, onda smo svi srbi. mozemo i svi da budemo crnogorci, poenta je ista, al nekako ne ide da nekog lalu iz sred vojvodine nazoves crnogorcem, kad nema nikakva gora, a i on je realno, rumun.

• paninaro

naravno da su Srbi

• Давид

хвала богу да јесу, по доста тога још чру верзија. лепо си образложио у уводном посту, класични срби.

• Penzioner

A najcrnje što sad u Montenegro državi imate dva rođena brata gde je jedan težak Montenegrinj a jedan Srbin...

• L@ki

Наравно да јесу. Исто и ''македонци''.

• celt

makedonci su nam slicni, ali crnogorci su veci srbi od nas srba, to tvrdim. ako su makedonci srbi level 20, novosadjani lvl 60, sumadinci lvl 70, crnogorci su srbi lvl 100

• enemyofthefreeworld

moze i ovako. al ako ga nazovemo srbi, onda smo svi srbi. mozemo i svi da budemo crnogorci, poenta je ista,

Е то би било у ствари најбоље, србија се самопрогласи црногорском аутономном покрајном североисточна црна гора, то би био хаос. Ја би се баш добро снашао у новонасталој ситуацији.

• paninaro

crnogorci i srbijanci se jednim imenom zovu srbi

• В

molim vas da mi neko objasni, zar nije kelt balija?

• Sanitarni čvor

crnogorci su makedonci

• celt

hrvati su makedonci

• celt

bosanci su crnogorci

• Sanitarni čvor

crnogorci su crnotravci

• paninaro

nemojte se stiđet svojega porijekla, nema tu ništa ružno

• L@ki

Заправо, ако одемо прилично далеко, и Бугари су Срби. У 19. веку, да је било другачијих политичких игара великих сила (промењене у последњем тренутку), данас би Бугарска била део Србије и не би имали бугарски него српски национални идентитет. Ал ето, Рус нас изјебо још једном.

• Шека

Da nije političkih promjena i tita cijeli bi balkan bio crna gora.

• Оц Јоил

da nije tita, cijela crna gora bi bila šiptarija, sad je samo do pola, a bogami i malo više

• Valdemar

Pa ne, pre mislim da su Srbi u stvari Crnogorci. Isto tako Rusi imaju svoju prvu državu na teritoriji Ukrajine, Kijevska Rusija. Pa zašto se svađati: neko hoće u NATO, neko neće, neko voli zapadni penis, neko istočni, ali ubediti me da je jedan narod koji ima isto kulturno nasleđe u stvari dva naroda... Naročito mi smešno izgleda prevođenje Njegoša na crnogorski i izmišljanje posebnog jezika... Mislim... Odjebite sa takvim pričama.

• Bruce

Ima li dole što Crnogoraca da su pretekli ili je sve šiptarsko? Mislim, ima li neki ozbiljan broj, ovih desetak što su na Vukajliji su osvedočeni, ali me zanima ima li bar 20 'iljada još ili su svi za Mila?

• paninaro

smarko ti je srbin 100%

• Koveshi

crnogorci su srbi sa sirom.

• Bruce

SMarka i ne brojim u drugo nego u Srbe, on je jasan ka Teodosić

• paninaro

u predvecerje zadnjih izbora sam i ja poceo da se pomalo osjecam kao srbin ali kad su stigli rezultati i rasplet postizbornih pregovora shvatio sam da sam bio u zabludi

• Шоми 

црногорци су срби, ал свеједно дајте нам смарка а ево вам панинаро и пуц

• Valdemar

http://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Montenegro
    Ja ću verovati da su Srbi i Crnogorci dva različita naroda i vere ako:
    a) Nastane crnogorska Vikipedija
    b) CPC napravi samostalno, od svojih sredstava dovoljno crkava (bez otimanja postojećih objekata od Crnogorske mitropolije SPC).
    Ova dva pokazatelja značila bi da su Crnogorci dovoljno truda uložili u svoju narodnost i autokefalnost. Inače, ako truda ne ulažeš, izostaju rezultati. Mislim da u svakom narodu čuči potencijal da iznedri još jedno desetak naroda, ali to se postiže mukotrpnim radom. Nisam primetio da smo toliko različiti, osim što su nam kriminalci isti.

• paninaro

serbocroatian limaru

• ps

crnogorci nisu srbi al bi voleli da budu

• Роки Билбао™

Zatvorite jebenu temu o tim fantazi nacijama. Šta je sledeća tema:

Orci su Srbi?

• Strajizam

каже хари дае панинаро зоофил и дае први црногорац кои је јебо клонирану овцу доли.

• Valdemar

serbocroatian limaru

serbocroatianbosniak isti kurac. Zaista mislim da ćemo biti banana, ne, avokado, ne kivi, ne bre susam države, ne u stvari države, protektorati, despotije, sranja mala razmazana po geografskoj karti ako nastavimo ovako, i stranac ti bude preči od brata. Nek ne bude Bošnjak i Crnogorac i Hrvat isti narod kao ja, on mi je opet najbliži, s njim se razumem, i dobro bi bilo kad bismo zajedno mogli da radimo za svoje dobro, ali ne pod kišobranom Nemačke, Amerike ili Rusije. Ali, opet, neko voli istočni penis, neko zapadni... Jedan isti narod podeljen na sve više sitnijih nominalno različitih delova, u neokolonijalnoj vlasti multinacionalnih kompanija i imperijalnih sila. A nek ližu dupe Hrvati i Crnogorci NATO-u i Amerima, a Muslimani Arabiji, Srbi Rusiji i NATO-u, nekako mi se čini da je opet poželjno da se združimo svi zajedno. A ko će to učiniti, nemam pojma.

• Роки Билбао™

Verovatno se turska vojska uplašila 967 kršnijeh gorštaka naoružanih kamenjem i toljagama a ne zato što ih boli kurac da se veru po planinčinama gde ni korov ne niče.

• Pakao Juga

Crnogorski jesu Srbi, ali sa specifičnostima koje imaju i slične podgrupe unutar srpskog naroda, tipa Vojvođani, Leskovčani, Šumadinci. Odvojili su se jer Beograd misli da može da kontroliše sve od Aljaske do Kalkute jebem im mater u pičku hegemonističku. Ne ljutim se na Crnogorce, ali krivo mi je jer nije moralo tako. Moje mišljenje je da je u SFRJ napravljena regionalna podela po principu jedan grad-jedna mini autonomija, SFRJ bi živela još dugo, dugo vremena.

U suštini zabole me, odo jedem musli.

• S

Roki ganferu, Turska carevina je izgubila vise vojnika pokusavajuci da se uzvere po tim planincinama gde ni korov ne nice nego sto ima cigana u rumuniji.