Najviše sam se smejao...
  • branko130

Tema je jasna. Ovde saznajemo kada ste se najviše smejali. Na primer, najviše sam se smejao kad je ortak na sred časa bacio kesu pune vode sa trećeg sprata i pogodio direktorovu ljubavnicu u glavu. Slobodno se raspišite. Ne mora to biti samo jedan dogadjaj, može biti i više. Počnite...

• M

... upravo sada, ovoj temi!

Čegović si Branko?

• branko130

Što? Tema nije još ni počela.

• Comatose

кад ме 'тица посрала у друштву пешес пичака, нисам се ја смејао, ја сам плакао, њума је било смешно. Има доста духовитости на курсаџијама, погледајте

• Kolfild

kad je moja mala rekla, da ce za me poci, kako sam se smejo, kako li sam sretan bio..

• Petar Pan Pezo$

kad sam silovo devojku bez nogu he he kako sam se samo smijao tada

• M

http://www.wheelchairdriver.com/images-powerchair/girl-wheelchair-1024.jpg

Kad je Seljak na Karike neku ribu u kolica koja je okačila sliku sa neke svadbe pitao "Kako e bilo u kolu?"

• Facafacaa

Кад сам прно у гостима код кумова, сви смо се ваљали, стара је рекла машала момчино

• Wh!te

Када ми је Ник Вујичић рекао да ће ми лупити шамар ногом у главу.
    хе,хе ник вујичић.

• Trankila

kad sam silovo devojku bez nogu he he kako sam se samo smijao tada

Jedino tako i možeš pičke dobiti.

• BlackArrow

Comatose slicno mi se desilo .. Pravo na rame. Da nismo ista osoba? LOL

Najvise sam se smejao kada je neki na tv rekao da se zove Perica Glavic , ja i cimer rofl ali stvarni .

• Риха Дисидент

Први пут када сам кума наварио. Друга особа, кол'ко сам се смијао то није хумано.

• Vesli Snajps

Najviše se smijem na sahranama.
    Tad mi ispričaš vic u fazonu "Idu dvije žene mostom, jedna je crna a drugoj sin radi u Njemačkoj" i ja sam koma.
    A najviše sam se smijao kad se drug upišao na času.

• Glavni

Najviše sam smijao jednom kad je smo nas četiri drugara malo popili, pa jedan predložio da vježbamo smijanje.

• Шерлок

ја сам се ваљао кад су професора натопљеним сунђером погодили у главу јер је дијелио кечеве.

• Carlos Ramirez

Први пут када сам кума наварио. Друга особа, кол'ко сам се смијао то није хумано.

Такође. Давно било. Хтео је дуради 'иљаду упијача (голмани то раде на тренинзима) и понављао : - " Ово на мене не делује, ово на мене не делује!"

• Шоми 

Највише сам се смејао кад се мојој другарици из шесто два просуо кечап напред по панталонама а она то није приметила па је испало као да је имала менструацију хахахахахах. Што је најгоре, све је то посматрала њена симпатија која се ваљала од смеха ХАХАХАХАХАХ

• Carlos Ramirez

Шоми, џаволчичу стаари. :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.