Колико дуго се највише нисте купали?
  • Џими

Овај лик се није купао 37 година:

http://www.rtv.rs/sr_ci/svet/nije-se-kupao-37-godina-a-ni-ne-namerava!_260929.html

а ви?

Који вам је рекорд и зашто се тако дуго нисте купали?

Шта мислите, колико дуго човек треба да се не купа, па да обрне читав круг и престане да дисмр, да му купање више не буде ни потребно?

Ја сам чуо да ако се не купаш, можеш да развијеш слоновску кожу.
    http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_278/1213122168m4v20k.jpg

• Томдрил Мерилин

Седам дана, када сам са друштвом изигравао да смо горштаци на планинарењу.

• СМарко

11 дана... Од 31. 12. 2009. увече до 11.01.2010. поподне :)

Нисам мрдао из куће ниђе, али баш ниђе, не знам што ми је било, и нисам се окупао ни један једини пут.
    Мада нисам смрдио, не знам зашто....
    Иначе сам муанат што би моја баба рекла на то некупање, мало се ознојим, ја сам одма глибав, тј имам такав осјећај, косу морам најмање сваки други дан да перем.

• syngrafeas

Tri dana se nisam kupao, mada se ne sećam kad, ali verovatno je bilo. Al' sam metroseksualac.

• Vejvern

Dva dana, kad je ceo grad bio bez vode. Ovaj je obruno vise ciklusa rekla bi.

• sunshine

Bem li ga.. Radio sam nedje na terenu a kupatilo nije bilo.. Nekih 4,5 dana otrpilike..

• Л0Л

Две недеље, у болници, биле ми две овол'ке :поазује величину рукама: цевке набијене у плућа па нисам могао да се мрднем од болова а камоли да се туширам...

• zoom

Tri dana i to leti. Jedan letnji dan se računa kao tri zimska . Znači 9 zimskih dana .

• Bruce

21 dan na terenu na Mačipolju kod Nevesinja u februaru. Sneg bio do brade, spavalo nas 120 u nekoj staroj školi, topili led za vodu za piće, a brijali se snegom... Doduše, svako jutro smo se šatro zapirali snegom, ali su svi bežali od nas kad smo se vratili u kasarnu.

• syngrafeas

9 zimskih dana

Ovo zvuči kao ime pesme Željka Joksimovića.

• k

Никад у животу нисам легла, а да се претходно нисам опрала и променила гаће. Путовала сам 33 сата до Турске, то је био најдужи период да нисам квасила тело, мада сам на паузи кад смо стали, променила гаће.

• Gospod Bog

Sedam dana. Mrzelo me...

• Alkaloid

Tri nedelje u vojsci na terenu u nekoj vukojebini na Kordunu, bilo leto ali hladno i kisovito i blato,tri nedelje spavao u satoru,mokar,nisam se ni izuvao,ni kurca mi nije falilo, pazario gljivice na nogama,ciste gace,ves,nista,ni kijavicu da navucem. Vratio se u kasarnu i prvo vece pao sa kreveta na otvorena vrata od kasete, isekao se kao katanom da me odradio pijani samuraj.

• KBO!

Ništa ljepše nego kada se kajmak na kiti pohvata od nekupanja pa namažeš drugarima po šnjitu i kažeš da je ABC sir , za tu količinu kajmaka potrebno je oko 8 dana bježanja od vode.

• riffraff

Ništa ljepše nego kada se kajmak na kiti pohvata od nekupanja pa namažeš drugarima po šnjitu i kažeš da je ABC sir , za tu količinu kajmaka potrebno je oko 8 dana bježanja od vode.

Болес'

• Xantas

Ništa ljepše nego kada se kajmak na kiti pohvata od nekupanja pa namažeš drugarima po šnjitu i kažeš da je ABC sir

hahahaha

2 sedmice. Polomio ruke, pa nisam mogao da se trljam...

• riffraff

хммм кад размислим 5-6 дана највише

• Скелетор

u vojsci kad sam bio...4 dana najviše..jbg, mala kasarna, rečna flotila u NS, milina. i uvek topla vodna, što je bitno!

• Doppia_Leonessa

Ovo sto kaze katija. Mada, ja nigde daleko nisam putovala, pa nisam morala gacice da nosim i da se presvlacim ;D

• Nata4Mika

Ја недељу и по дана, кад сам имала туберкулозу прошле године. Била на интезивној, нисам могла да устанем из кревета.

• Warner von Latinsche

15ак дана, у болници лежах. Можда су ме неким штапом са крпом прали, ал' се не сећам.

• Moćni Ming

Dve nedelje, kampovanje na izviđačima. Radio kao konj i znojao se a nisam se kupao. Posle petog dana više nisam ni skidao patike u kojima se stvorio gel... Gel od znoja, carstvo bakterija. Kada sam došao kući, u dvorištu sam skinuo sve sa sebe, sem gaća i prvo ušao u kupatilo. Patike i čarape su se integrisale i bacio sam ih. Gaće su bile žute i sa spoljne strane. Na to tuširanje potrošio sapun i pola litre "Biljana" šampona...

• sedplas

hahahahha svi imaju neke izgovore, e pa ja nemam. prije 2 godine cini mi se, bila zima, hladno minus pingvin, meni bilo smor da se kupam i jedno 20+ dana nisam.

• metal_poeta

Oko 15 dana. Riknuo hidrofor.

• Warner von Latinsche

Riknuo hidrofor.

Зар није хидрофор оно што вуче воду из скептаре? :Д

• Moćni Ming

meni bilo smor da se kupam i jedno 20+ dana nisam.

:D
    Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...

• Richard Pryor

Pa jedno 7-8 dana,bez nekog posebnog razloga.

• industrial

Sedam dana u vojsci, pošto je po zimskom režimu kupanje jednom nedeljno.

• l

pa ne znam tacno,nekoliko meseci.leti se kupam jer idem na reku pa pauziram do nove godine.okupam se u medjuvremenu ako odem na neku slavu.a za novu god se obavezno kupam

• Триша

Sedam dana, proveo sam među izviđače. Takođe nisam ni srao sedam dana, tako da sam smrdeo i bio zatvoren ko konzerva...

• sedplas

:D
    Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...

nema sta da se lazemo :D
    ja se u zadnje vrijeme znojim mnogo ali tad i nisam bas. cini mi se da se nisam ni usmrdio kako treba (niko se nije zalio lolo) i da nije pocela kosa uzasno da svrbi vjerovatno bi sacekao jos koji dan.
    ali da se razumijemo, nije mi navika da se ne kupam 20 i kusur dana :D

• Anarchyst

5-6 dana preko zime....

• metal_poeta

Hidrofor je pumpa za vodu a to je već crpna cisterna ili šta već. Povlači iz bunara i šalje do slavine. :)

• BH

Učestalost tušranja treba prilagoditi aktivnostima. Doktori čak i ne preporučuju svakodnevno tuširanje, ako nema nekog znojenja a recimo novembar je i sediš ceo dan u kući. Tad je čak i zdravije za kožu da se preskoči tuširanje tog dana.

Ja imam masnu kožu i sklon sam znojenju u pičku materinu, mislim da mi je rekord nekih 4, 5 zimskih dana iz čista mira.

• Урош

Мислим до две недеље кад сам имао богиње оне велике, у осмом разреду. Страва и ужас.

• Vajskrstese

Sedam dana, meščini. Bijo bolestan i nisam izlazio nigde, a znojo sam se ko at.

• Др Јанковић

10 дана, колико је трајало кречење.

• sedplas

jebote sta ste krecili 10 dana??

• Др Јанковић

Кућу.
    Споља и изнутра.
    Најмањи проблем је био кречење. АЛи померање орманчина, па обијање зида због мењања водоводне цеви, мајко мила...

• Луди Чак

Hmm, možda 3-4 dana, ne sećam se kad, verovatno isto tako zimi kad nisam izlazio iz kuće i jednostavno me mrzelo da se kupam.

• Mariocar

ja evo da vas ne lazem..
    mislim da kad sam bio mali, ono oko 5 godina..bivalo je i po 2 meseca da se ne okupam..
    to sam mrzeo vise nego ista na svetu
    nzm..taj osecaj kad ti sve hladno pa moras da se susis da svasta radis stvorio odbojnost prema kupanju u meni
    ali pravo da vam kazem nisam nesto smrdeo..nisam se ni znojio tad
    bilo negde oko zime
    sad redovno svake subote/nedelje
    pravo da vam kazem sve sto je cesce od toga je preterivanje
    osim leti kad se znojis ko STOKA!

• ЏелА

2 nedelje dok sam imao boginje

• Warner von Latinsche

Две ортакиње нису прале косу по 2 месеца, хтеле да им се направе природни дредови. Исукрсте.
    А један лик из основне се није прао бар годину-две, ал' он је ганци, па се не рачуна.

• ЏелА

ali da se razumijemo, nije mi navika da se ne kupam 20 i kusur dana :D

NE LAŽI SEKTO JEDNOM U MESEC DANA SE KUPAŠ

• Šanzamm

Bila jako hladna zima... pa nisam... pa... onda je došlo proleće... e onda jesam.
    Tako, tri meseca.

• Шоми 

како лупају ови што се као нису купали пар дана... откуд знате да кад сте се разболели са нпр. 9 нисте купали бар недељу, две у зависности од болести... ево ја сам сигурно кад сам имао упалу плућа као клинац нисам купао 2 недеље, можда ме кева истрљала влажним марамицама ал свеједно...

• Crno

Moja profesorka biologije iz gimnazije se ne kupa možda i duže od ovog lika. Ona tvrdi da tuširanje ljušti epitele kože, te tako brže gubi elastičnost, hidriranost bla bla. Samo se sa mokrim peškirom vlaži.

Što se mene tiče, leti jednom čak 3 dana, putovali u Španiju.

• LickItGood

ja samo 3 dana..bas sam bedna.

• Bojan extream

Kad sam pikao wow pre neke dve godine onako manijacki desavalo se po 5, 6 dana nekoliko puta...