Овај лик се није купао 37 година:
http://www.rtv.rs/sr_ci/svet/nije-se-kupao-37-godina-a-ni-ne-namerava!_260929.html
а ви?
Који вам је рекорд и зашто се тако дуго нисте купали?
Шта мислите, колико дуго човек треба да се не купа, па да обрне читав круг и престане да дисмр, да му купање више не буде ни потребно?
Ја сам чуо да ако се не купаш, можеш да развијеш слоновску кожу.
http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_278/1213122168m4v20k.jpg
11 дана... Од 31. 12. 2009. увече до 11.01.2010. поподне :)
Нисам мрдао из куће ниђе, али баш ниђе, не знам што ми је било, и нисам се окупао ни један једини пут.
Мада нисам смрдио, не знам зашто....
Иначе сам муанат што би моја баба рекла на то некупање, мало се ознојим, ја сам одма глибав, тј имам такав осјећај, косу морам најмање сваки други дан да перем.- k
Никад у животу нисам легла, а да се претходно нисам опрала и променила гаће. Путовала сам 33 сата до Турске, то је био најдужи период да нисам квасила тело, мада сам на паузи кад смо стали, променила гаће.

Tri nedelje u vojsci na terenu u nekoj vukojebini na Kordunu, bilo leto ali hladno i kisovito i blato,tri nedelje spavao u satoru,mokar,nisam se ni izuvao,ni kurca mi nije falilo, pazario gljivice na nogama,ciste gace,ves,nista,ni kijavicu da navucem. Vratio se u kasarnu i prvo vece pao sa kreveta na otvorena vrata od kasete, isekao se kao katanom da me odradio pijani samuraj.

Dve nedelje, kampovanje na izviđačima. Radio kao konj i znojao se a nisam se kupao. Posle petog dana više nisam ni skidao patike u kojima se stvorio gel... Gel od znoja, carstvo bakterija. Kada sam došao kući, u dvorištu sam skinuo sve sa sebe, sem gaća i prvo ušao u kupatilo. Patike i čarape su se integrisale i bacio sam ih. Gaće su bile žute i sa spoljne strane. Na to tuširanje potrošio sapun i pola litre "Biljana" šampona...
meni bilo smor da se kupam i jedno 20+ dana nisam.:D
Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...- l
pa ne znam tacno,nekoliko meseci.leti se kupam jer idem na reku pa pauziram do nove godine.okupam se u medjuvremenu ako odem na neku slavu.a za novu god se obavezno kupam
:D
Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...nema sta da se lazemo :D
ja se u zadnje vrijeme znojim mnogo ali tad i nisam bas. cini mi se da se nisam ni usmrdio kako treba (niko se nije zalio lolo) i da nije pocela kosa uzasno da svrbi vjerovatno bi sacekao jos koji dan.
ali da se razumijemo, nije mi navika da se ne kupam 20 i kusur dana :D- BH
Učestalost tušranja treba prilagoditi aktivnostima. Doktori čak i ne preporučuju svakodnevno tuširanje, ako nema nekog znojenja a recimo novembar je i sediš ceo dan u kući. Tad je čak i zdravije za kožu da se preskoči tuširanje tog dana.
Ja imam masnu kožu i sklon sam znojenju u pičku materinu, mislim da mi je rekord nekih 4, 5 zimskih dana iz čista mira.

ja evo da vas ne lazem..
mislim da kad sam bio mali, ono oko 5 godina..bivalo je i po 2 meseca da se ne okupam..
to sam mrzeo vise nego ista na svetu
nzm..taj osecaj kad ti sve hladno pa moras da se susis da svasta radis stvorio odbojnost prema kupanju u meni
ali pravo da vam kazem nisam nesto smrdeo..nisam se ni znojio tad
bilo negde oko zime
sad redovno svake subote/nedelje
pravo da vam kazem sve sto je cesce od toga je preterivanje
osim leti kad se znojis ko STOKA!