Jednostavno pitanje, da vidim ko kakve kombinacije koristi u trovanju sa divnim nam alkoholom.
Otvorih temu baš neka priča na četu bila pa da vidim.Evo ja inače pijem vops uvijek i od njega se baš onako teško napijem, mogu se napiti jedino ako u pola sata popijem 6-7 0,5l flaša piva, ako se to razvuče nema niš od toga.
Inače najviše sam se napio prije tri-četiri sedmice kada sam popio 0,7l flašu džina, otrovao se ko stršljen, nisam znao gdje tjeram. Imao sam neku rupu u sjećanju od 2-3 sata, totalno nepotrebno.A kad baš oću da se utučem, onda dva piva i presječem sa štokom, pa onda još 2-3 takve ture i mogu da se pozdravim sa zdravim razumom. lol
Sad da čuem vas.
A zašto ti je bitno da se napiješ brzo i mnogo i da ostaneš odvaljen?Pa nisam baš takav pacijent da tako uvijek pijem. :)
Al ono nekad mi nadođe svega i onda se latim tako nekih pogubnih supstanci po mene i razriješim se.
Inače najviše volim da pijem pivo, sa njim se najbolje kontrolišem, kao što si rekla uvijek sam onako pripit. Žestoka pića treba znati konzumirati, ako si ko neslan ovan i piješ samo što ti naspu onda za tebe nema ničega dobrog za to veče.
Pa ovako, poslednja dva puta kad sam se razbio to je izgledalo ovako:
1. Beše na moru. Prvo dva ortaka uzeli da prave neke koktele i zajebancije, pa meni napraviše neke jače, no ništa, sokići. Posle cela ekipa sa mora se uputila na plažu sa dvadesetak litara piva (nas 15), tri flaše rakije i još nečim i metaksom. Pa je to izledalo ovako: jedno tri piva, pa planula flaša metakse, pa ortak i ja videli neke četiri devojke na ulici i doveli ih na plažu, kako su bile Grkinje demonstrirali smo im kako se pije rakija i tako to, i usput pili još piva. Epilog svega toga, dok su bile tu bio sam čitav, deset minuta nakon što su otišle sam počeo da padam preko ležaljki i kasnije i legao na jednu bez šansi da se pomerim.
2. Ortak i ja podelili dvolitarku u parkiću, otišli u kafanu, dva tri zidarska piva popih, pa nas četvoro/petoro (kafana je bila planirana, tako da je tu već bila ta ekipa), naručismo bokal dunje, pa još jedan bokal dunje. Pa pređosmo na kombinaciju litar-litar (špricer), pa kad ubismo to, pao je joj jedan litar-litar, i tu mi se polako gubi sećanje.Poenta, ne mešajte alkohol. Ako hoćete da se ne razbijete maksimalno.

Најбрже и најлакше се напијем од жестине (а под тим мислим на раћију, вотку и вињак не подносим већ пуне 4 године). Јбг, није то за мене, ја волим да циркам стално, пиво буквално не пуштам из руке у дискотеци, кафани...А, кад пијем ракију слистим пола литра за цирка сат времена и летење...Што не значи да не волим да пијем ракију, напротив.
Зато су ми шприцер и пиво увек први избор, зависно од тога где и с ким пијем.
kada zaređam sa nekoliko različitih koktela. lozu ne pijem jer mi je jaka, pivo samo ako kombinujem inače me glava zaboli. od šljive sam se kao mali otrovao pa je sada izbjegavam.
EDIT: samo sam jednom doživio rupu u pamćenju, pili smo apsint i gasili ga vinom. probudio sam se na plaži i pojma nisam imao kako sam tu stigao.
Не знам дал' је неко од вас чуо за ову водку http://wwww.heimtier-supermarkt.de/images/articles/e9078fe03958c07a46bd49634dc5699e_5.jpg . У центру Беча узесмо две од по 0.7 и још нека енергетска пића, једна кошта 5 евра, ацетон јебени. Синоћ је шљива одрадила посао, 40 кинти, а иде к'о вода. Иначе, водка - енерџи и пиво - ракија, убитачне комбинације. Поменуо бих још и подморницу, зајебано пиће, виши левел.

Не пијем често ал кад пијем немам меру, иде се на квантитет. Најјаче ме убило
http://bakalnica.rs/sw4i/thumbnail/Vino-belo-Smederevka-1L,Tikves,-Knjaz-Milos.jpg?thumbId=8168&fileSize=14758&lastModified=1319785073000&contentType=image/jpegТо вече после прва два литра имам само спорадичне слике памћења, типа кад смо стојали на улазу у дискотету и ортак урла на избациваче лоло, некако смо ушли, а пре тога рачун од пола метра за тих 5,7 литра вина. Затим прво повраћање од пића а вала и једино до сад.

Ja kad pijem da se brzo napijem, idem na dobru staru raznovrsnost. Krenem sa rakijom koju gasim pivom i onda na kraju udarim po vinu dok me ne oburva. Obojena pića slabo pijem, a vodku ne podnosim još otkako sam prije 2 godine stuk'o bocu Baltika na prazan stomak, život sam ispovrać'o i od tad kad joj primirišem, muka mi.
- М♦
VINJAU