Od čega se najviše, najbrže i najlakše napijete?
  • Vesli Snajps

Jednostavno pitanje, da vidim ko kakve kombinacije koristi u trovanju sa divnim nam alkoholom.
    Otvorih temu baš neka priča na četu bila pa da vidim.

Evo ja inače pijem vops uvijek i od njega se baš onako teško napijem, mogu se napiti jedino ako u pola sata popijem 6-7 0,5l flaša piva, ako se to razvuče nema niš od toga.
    Inače najviše sam se napio prije tri-četiri sedmice kada sam popio 0,7l flašu džina, otrovao se ko stršljen, nisam znao gdje tjeram. Imao sam neku rupu u sjećanju od 2-3 sata, totalno nepotrebno.

A kad baš oću da se utučem, onda dva piva i presječem sa štokom, pa onda još 2-3 takve ture i mogu da se pozdravim sa zdravim razumom. lol

Sad da čuem vas.

• krupovrbaski zmaj

vino. dosta mi je jedan litar i ne znam za sebe. samo jednom sam ga se napio i nikada više, NIKADA!

• Vesli Snajps

Sa vinima je zajebano, najveći problem je što ima raznih vina, pa možeš da naletiš na neki prašak koji će da te otruje kao nikog. Naravno uz vino obavezno mora nešto da se pomezeti.

• krupovrbaski zmaj

ma kakva meza, mi to veče samo pili. pio sam svašta, rakija, pivo , tekila i vino, ali sam 100% siguran da me je vino sjebalo jer prije kada ga nisam pio nisam imao ni problema.

• Марко 

Само ракија има погубно дејство на мене, остало могу да поднесем лако.

• Natnat

A zašto ti je bitno da se napiješ brzo i mnogo i da ostaneš odvaljen? Meni je gotivnije kad pijem, da pijem sporo i da budem pripita. ali, dobro dešavalo se. Mislim da sam najviše utrnula jednom posle dosta piva, kada sam prešla na tekilu...

• Марко 

Е, да. Отково сам се од неке вотке коју је Натнат донела Костићу у Новом Саду на окупљању. :Д

• Vesli Snajps

A zašto ti je bitno da se napiješ brzo i mnogo i da ostaneš odvaljen?

Pa nisam baš takav pacijent da tako uvijek pijem. :)
    Al ono nekad mi nadođe svega i onda se latim tako nekih pogubnih supstanci po mene i razriješim se.
    Inače najviše volim da pijem pivo, sa njim se najbolje kontrolišem, kao što si rekla uvijek sam onako pripit. Žestoka pića treba znati konzumirati, ako si ko neslan ovan i piješ samo što ti naspu onda za tebe nema ničega dobrog za to veče.

• Natnat

:)))
    Pa nije to bilo do votke, šta je sa onolikim pivom pre toga u kombinaciji sa Buksninim smešnim cigarama?

• Nash Bridges

Lagano zagrevanje sa pivom a onda polako pređem na tekilu i eksiram na svakih 5min.
    Kasnije mi bude super, veseo sam i opušten.

• Марко 

Нисам пушио смешне цигаре, само сам цео дан пио, од подне кад сам изашао из буса до поноћи. :Д

• Шљиворад Тртовић™

Мене је пре најбрже пуцала текила, док се нисам отровао. Онда сам ишао редом - пелинковац, црно вино, ракија... Док нисам открио чари ШПРИЦЕРА. Сад сам се навик'о само на пиво, ништа друго не могу ни да пијем, а хвата како кад, зависи од сплета околности.

• бури

iombinacija rakija-piva... i neo domaće vino tu u kultnoj kafani kod ruže...

• Марко 

Купиново вино је опасна супстанца.

• Шљиворад Тртовић™

Купиново вино је опасна супстанца.

+1
    Слатко, а бије у главу к'о лудо.

• sunshine

Najlkaše se napijem kad pijem praznog stomaka.

• Duče

Ја од вињака, једном сам се тако напио да сам се разбио, и зубе такође, тако да га не пијем више.

ombinacija rakija-piva

Е ово, подморница.

• Малолетник

Bambus. Odem kod kuma na slavu u 5, I do 3-4 sata pijem to. To jebeno obozavam.

Inace, rakija, tekila I dzin.

• Crvena konjeva mas'

Od maltera: belo vino, pivo i rakija po itboru, bog da te vidi.

• Srkletnik

Najlkaše se napijem kad pijem praznog stomaka.

I da dodam da štok ne podnosim. Majkumu ponesete ono lijepo, slatko, a kasnije ne znaš za sebe.

• Скелетор

od komšine loze. lele, taj kad ispeče, 60 gradi mora da ima, gotovo uvek.

• Марко 

Колико је то процената алкохола? 150?

• sunshine

Već duže vreme na slavljima derem gorki list. Zgotivio sam ga, plus niko oko mene ga ne pije pa uzmem fino flašu i tamanim celo veče. Sutra kao da kap alkohola nisam okusio.

• Pepe González

Od gladi i umora. Ne volim nikako šimejl zapadnojevropski običaj kad se petkom posle posla izlazi, em budem premoren na kraju radne sedmice, em ne stignem da jedem kao čovek pa me i tri-četiri piva opiče u glavu. Kad se lepo naspavam, i dobro najedem nečeg suvog i slanog, e onda može se piti.

• Скелетор

ma zajebavam se jebače, ali mora dima minimum 50% alkohola pa da ga jebem. gori nepce, a toplo u plućima, pa bljuješ vatru. od pola litra ne znam de teram, još ako nisam ništa jeo...užas. a uvek takvu ispeče, dal ne zna il voli takvu, pojma nemam. a neće da je prepeče.

• Johnny Kurajber

Vino, pivo, rakija.

• Pepe González

E, da - u zadnje vreme sam otkrio orahovac, piće koje se najčešće koliko znam pije u Lici i Hrvatskoj. Uglavnom orahovac se spravlja od jake domaće rakije, malo meda i mladih orasa. Ne mogu da opišem kako mi pasuje duš'ci i revital'zuje telo.

• Сантјаго Коровјов

Pa ovako, poslednja dva puta kad sam se razbio to je izgledalo ovako:
    1. Beše na moru. Prvo dva ortaka uzeli da prave neke koktele i zajebancije, pa meni napraviše neke jače, no ništa, sokići. Posle cela ekipa sa mora se uputila na plažu sa dvadesetak litara piva (nas 15), tri flaše rakije i još nečim i metaksom. Pa je to izledalo ovako: jedno tri piva, pa planula flaša metakse, pa ortak i ja videli neke četiri devojke na ulici i doveli ih na plažu, kako su bile Grkinje demonstrirali smo im kako se pije rakija i tako to, i usput pili još piva. Epilog svega toga, dok su bile tu bio sam čitav, deset minuta nakon što su otišle sam počeo da padam preko ležaljki i kasnije i legao na jednu bez šansi da se pomerim.
    2. Ortak i ja podelili dvolitarku u parkiću, otišli u kafanu, dva tri zidarska piva popih, pa nas četvoro/petoro (kafana je bila planirana, tako da je tu već bila ta ekipa), naručismo bokal dunje, pa još jedan bokal dunje. Pa pređosmo na kombinaciju litar-litar (špricer), pa kad ubismo to, pao je joj jedan litar-litar, i tu mi se polako gubi sećanje.

Poenta, ne mešajte alkohol. Ako hoćete da se ne razbijete maksimalno.

• Johnny Kurajber

Kažem opet, po' litre rakije, flaša crnog vina, pet piva. Sasvim dovoljno.

• menijesamodosadno

Најбрже и најлакше се напијем од жестине (а под тим мислим на раћију, вотку и вињак не подносим већ пуне 4 године). Јбг, није то за мене, ја волим да циркам стално, пиво буквално не пуштам из руке у дискотеци, кафани...А, кад пијем ракију слистим пола литра за цирка сат времена и летење...Што не значи да не волим да пијем ракију, напротив.
    Зато су ми шприцер и пиво увек први избор, зависно од тога где и с ким пијем.

• paninaro

kada zaređam sa nekoliko različitih koktela. lozu ne pijem jer mi je jaka, pivo samo ako kombinujem inače me glava zaboli. od šljive sam se kao mali otrovao pa je sada izbjegavam.
    EDIT: samo sam jednom doživio rupu u pamćenju, pili smo apsint i gasili ga vinom. probudio sam se na plaži i pojma nisam imao kako sam tu stigao.

• gonzo

Ubijem se samo kad mešam, u suprotnom ako pijem čisto šta god to bilo mogu prilično da popijem pre nego što se potpuno oduzmem.

• Трошаринац

Kombinacija Vinjak-Pivo me obara, u malo većoj količini.

• n!n@

Dajte mi kokakolu i neću znati za sebe.

• Марко 

Је л' ону белу што се шмрче?

• n!n@

Može i ta, Jebač, al mislila sam na onu što se mućka i pije sa mentol bombonom.

• Warner von Latinsche

дуго времена сам висио са скрнавштинама од људи који смућкају у тетрапак сока ракију, В вотку и апатинско пиво, само што скрнавије да буде, па још ако неки џок падне успут, од таквих комбинација се препарирам и трипујем да сам краљ гуштерова

• Mala Vidra

pivou i rakija pomiješani

• n!n@

Warner, sve si nas zajebo.

• Glavni

Nekad samo mogao da popijem mnogo, a sad mogu da popijem puno.
    94,87% alkohola u moj organizam ulazi preko Jelen piva. Ostalo je rakija, a kad nema to može i vino, bijelo, a može i crno, ređe jeger i viskiji.

• Марко 

Ја синоћ оверио од пива и ракије. Да сам пио само ракију боље бих прошао.

• нејкед

Не знам дал' је неко од вас чуо за ову водку http://wwww.heimtier-supermarkt.de/images/articles/e9078fe03958c07a46bd49634dc5699e_5.jpg . У центру Беча узесмо две од по 0.7 и још нека енергетска пића, једна кошта 5 евра, ацетон јебени. Синоћ је шљива одрадила посао, 40 кинти, а иде к'о вода. Иначе, водка - енерџи и пиво - ракија, убитачне комбинације. Поменуо бих још и подморницу, зајебано пиће, виши левел.

• L@ki

Не пијем често ал кад пијем немам меру, иде се на квантитет. Најјаче ме убило
    http://bakalnica.rs/sw4i/thumbnail/Vino-belo-Smederevka-1L,Tikves,-Knjaz-Milos.jpg?thumbId=8168&fileSize=14758&lastModified=1319785073000&contentType=image/jpeg

То вече после прва два литра имам само спорадичне слике памћења, типа кад смо стојали на улазу у дискотету и ортак урла на избациваче лоло, некако смо ушли, а пре тога рачун од пола метра за тих 5,7 литра вина. Затим прво повраћање од пића а вала и једино до сад.

• Warner von Latinsche

e taj tikveš je sasvim solidno vino, al vaistinu šopa u glavu

• gonzo

Tikvešovo belo i nije da se pije čisto, bolje leži kao špricer.

• ninka_92

Ja kad pijem da se brzo napijem, idem na dobru staru raznovrsnost. Krenem sa rakijom koju gasim pivom i onda na kraju udarim po vinu dok me ne oburva. Obojena pića slabo pijem, a vodku ne podnosim još otkako sam prije 2 godine stuk'o bocu Baltika na prazan stomak, život sam ispovrać'o i od tad kad joj primirišem, muka mi.

• macho

Obicno pijem pivo (Nektar ili Lav, Jelen slabije), ali najvise me oborio neki crni rum (inace ga ne konzumiram) koji je bio mlak ko mokraca, znaci uzas... Vodku ne volim inace, tekila mi je ok. Rakiju isto mogu, vinjak i vino onako.

• Семи

Маестро ♦
    VINJAU

Rubinštajn mama!