Чланови које познајем "уживо"
  • Korle

Чланови које сте упознали, са којима сте се срели, наведите.

• DJ_Anna

Meduza, Zlayo, Emilijeta, Neo, Sos, piro, PSV, MSV, KolachUChorbi, Dzimi... Mislim da je to sve... I nadam se da ce lista popuniti...

• Emilijeta

meduza,neo,sos,piro,dzimi,psv,msv,kolacucorbi,dj ana,jtu,muerrte,obelix,gamby,duke nukem,racku lacpa..mislim da je to to za sada.svi su divni.. :)

• Sergios

Lično poznajem samo Puer A. On mi je i preporučio vuku... et...

• prvi srpski vampir

gvozdenović, qujabara, msv, neo, sos, piro, dzimi, kolacucorbi, dj_ana,
    jtu, muerrte, obelix, gamby, euterpa, celt, surovi, obeliks, leela, rockangel, savest, emilijeta, moimoi e jebiga, ako sam nekog zaboravio...

Edit: Ekipu koja je posetila izložbu definicija u KST-u

• prvi srpski vampir

Ma ko te pita ko ti je omiljen? Imaš temu omiljeni članovi.

• Slavk0

Vice-versa Sergios :)

• YomaX

Niko.....to mi je brat od tetke...a mi smo od dva brata djeca....

• s

Ja sam neke sreo, ali oni nisu sreli mene

• Mastrixt

Ja znam Kurda.

• Mirjana The Great

barracuda i otaku :)

• Vesnita

ja možda znam nekoga a da to ni ne znam. A da znam, ne znam nikoga.

• Џими

Свако зна понеког Вукајлијаша, а да то не зна.
    Малопре сазнам од колегинице да је њен дечко, с којим је већ дуже време, Вукајлијаш, и то један од бољих.

• :Dory:

Ја никог за сада. То је мана малих места. :)

• Predražinjo

Džimi, ja baš verujem da će tako neko poznanstvo da me strefi :)))

• Триша

Ja živim u uverenju da ću da sretnem u šetnji neke članove...

• LesTaT

Ako ima Kruševljana(čisto sumnjam) jav'te se.

• LotosovCvet

Zemljače,javljam ti se :D

• .Vule

Ne znam nikoga, sa nekima se cujem telefonom, ali za sad nikoga nisam upoznao, jebiga iz Cacka nas je samo dvojica, ja i Tulumbac, verovatno sam ga nekad sreo a da ne znam :)))
    Kad dodjem u BG u srednju ili na faks bice druga prica:)

Ako neko dolazi u Ca a oce da me upozna, u sta cisto sumnjam, ja sam tu, nek se javi.... (ala serem:)

• Kurd

Ja znam samo autorku koja je napisala http://vukajlija.com/david/35163

• elenna

Ja znam jednog pecarosa i jednu cicu, vrlo dobro:)))) Cak odlicno...Uskoro cu upoznati i jednog Diznijevog junaka:))) Tu mi je koleginica sa faxa, ali nisam namerno htela da saznam ko je ovde na Vuki..dogovorile se da to sama otkrijem:))

• leela

uf....celt, obi, trltrl, dzimi, piro, neo, sos, gamby, jtu, muerrrte, mali prst, crying knife, psv, euterpa, black_hole, surovi, christine, i neki za koje sam slucajno saznala da imaju i ovde profil a znam ih iz neke druge price...
    mislim da je to to :)

• Nickname

Ne znam nikog, ali znam da ima nekoliko valjevaca na Vukajliji.

• leela

i ja sam tako cula :-)
    Valjevchana

• Korle

Valjevčaninčavina:)))

• piro

Valjevčanjanjanjanjanjanjanjanjanajnja....
    Barem tako zvuči kada JEDNA autorka iz Valjeva krene nešto da mi priča... :p
    Upozn'o obija, surovog, kelta, leelu (:p), džimija, gambija, prsta, nožić, jtu, muerta, ujka vanju, moku, nea, dj anu, euglenu, meduzu, sosa, emiliju, euterpu, krissić, psv, bendera, kolačića, litijuma... blabla... Ima još...
    Sa nekima se čujem ali nisam ih vid'o in the flesh, i tako to. :D

• leela

njanjanjnanjanjanjanja
    :PPPP
    znam da ti nedostajem :P

• piro

Ako ne dovedeš Kelta sa sobom, ima da mi nedostaješ za stalno! :p
    PS: Šta bi sa majcom i doživotnom zalihom Ginisa?

• leela

http://listen.grooveshark.com/#/song/Dream_On/322775 - evo ti pesma za ovo gore :)
    a dolazi kelt 11og.
    nisam ni mislila da ti ja nedostajem zbog sebe :P

• piro

Ma, nedostaješ mi... (nastavak na pvt) :D

• BD

Samo jednog,al ne smem da kažem ko je,da mu ne natovarim svoje hejtere.

• nadlanu.mom

Kraljevčanina :)

• s

Ja ne znam nikoga, nekako su svi drugačiji uživo.

• nadlanu.mom

nema razlike kada se dlan osloni o tebe :)

• Predražinjo

Ne mogu da kažem da ih poznajem, ali sam imao prilike da upoznam elennu, euglenu, black hola, PSV-a, malog prsta, MarijanuP, JTU-a, bok! i muertea.

• K

Хајде да се мало реактивирам на форуму:

Обеликс, Сос, Пиро, Први српски вампир, Мали српски вампир, Ђана, Емилијета, Џими, Нео, Др. Јанковић, Сунђер Боб Дедолоне, Медуза, Логос, Грок Грок, Мулуца... - очи у очи.

Тулумбац - хот преко телефона и месинџера.

• Домина

Artemidu,Neobavestenog,Zevonju i Gambija.. :)

• Valdemar

Ne znam nikog uživo... Ma koliko zastrašujuće to zvučalo.

• Триша

Eh, da upoznao MirjanuTheGreat pre par dana...

• Lavanda

Ja znam samo onog sto nikog ne zna (sevasta),a Obija sam videla par puta,ali on nije video mene :) Ja vas volim u pisanoj verziji,ne znam da komuniciram sa ljudima inace,nekako kad sam ja nisam ja.. Kad su slova,ja sam..

• Penzioner

Mogu da vas sve izvesttim da je sinoć uspešno protekla prva igra "Ko poslednji pobednik-LIVE PART 1", u centru Beograda!!!!

Velika mi je čast, što od sinoć UŽIVO poznajem Tasmaniskog djavola, Predražinja i Reservoir dog-a!!!!!
    Sve ostalo je istorija!!!!

• Predražinjo

Na listu "poznatih" dodati tasmanijski djavo, Nikola SS 240 i Reservoir dog.
    :)))
    Na krajnje interesantan način :)

• Reservoir dog

Plašim se da ćemo malo da se ponavljamo, ali evo i ja da prijavim da sam na svoje zadovoljstvo u petak upoznao Tasmanijsku djavolicu, Nikolu SS 240, i Predražinja.

• Crying Knife

Mislim da je ovde pravo mesto za to, na onoj "manifestaciji" zvanoj fist bila sam prisutna i potpuno zaglusena muzikom i apsolutno zbunjena i kao sto sam vec stidljiva ponela sam se kao najnevaspitanija stoka i propustila priliku da se upoznam sa nekim clanovima koji su bili prisutni. Ovo nije opravdanje, znam, ali obecavam da se vise nikad necu tako poneti prema dragim Vukajlijasima i Vukajlijasicama.
    Posebno izvinjenje Elleni i Eugleni. Black Holu takodje kog zsam upoznala bez ikakvog pojma o tome ko je on... Opet veliko izivnjenje.
    Citajuci ovu temu i uz pomoc Malog Prsta dosla sam do ovog saznanja.

• VanGoga

E,a ja znadem Snohvaticu! To je (zasad) samo moja privilegija,ovde na Vuki!

• Vanila

Znam dvoje iz moje sire familije, al' oni ne znaju da sam ja "krocila" i ovde. :)

• batistuta9

Sestra mi je ovde 5 meseci a saznala sam to tek juce :) osim nje,nikoga vise :(

• ШаБан

Moj najbolji ortak: http://vukajlija.com/recnik/autori/7349
    A on mi rekao ko su:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/89
    http://vukajlija.com/recnik/autori/10667
    Tako da mogu slobodno da kazem da ih dobro znam, jer smo dobar period zivota bili ekipa.