Превоз замрзнуте хране на релацији Ниш - Нови Сад
  • murbi

Да ли знате неког ко је запослен у фирми која врши транспорт замрзнуте хране, сладоледа и сл, на релацији Ниш - Нови Сад?

• Bruce

Spremaš pljačku turskih karavana?

• Billy Sharp

Ima li u Nišu uopšte industrija smrznute hrane?

• krupovrbaski zmaj

ovo je bilo prije za raznorazno pitanje nego novu temu :)

• S

Ima li u Nišu uopšte industrija smrznute hrane?

Pa šta misliš gde odlaze tela iz Žute kuće, kada se preuzmu organi? Razvijena je to industrija.

• murbi

Пошто сам профи кучкар, бавим се производњом природне хране за псе која изгледа овако:

http://img690.imageshack.us/img690/2029/fotografija0066w.jpg

У НС би неки људи хтели пробати па уколико имате неког ко ради на овој релацији, да му у одређеном континуитету дам пар кутија и омогућим му брзу, додатну и успутну зараду?

• Billy Sharp

Pa šta misliš gde odlaze tela iz Žute kuće

U Drač?

• Zhajk

U sunce ti , pa ovo dobro

• Thilmo

А имаш ли ти званичну фирму, и да ли та храна има декларацију..или радиш на црно?

• Leprikon

па пошаљи преко ниш експреса, нису вам аутобуси за курац, али возе редовно за будисаву

• Радјард Куплунг

Ja navikao da autori reklamiraju svoje definicije. Prvi put vidim da neko traži plus na prirodnu hranu za kerove iz domaće radinosti.

• Nash Bridges

A možeš ti da pošalješ par porcija da mi to probamo tj. da proba moj pas? Ovako mu se sviđa na prvi pogled

• krupovrbaski zmaj

to bih i ja jeo lolo

• murbi

Тхилмо за сада немам фирму већ правим храну за свог пса и пријатеље одгајиваче.

Леприкон Ниш Експрес је најгора варијанта пост експреса, зато што наплаћују 1000дин по граму послате робе ☺ , а и овде се ради о замрзнутој роби.

• Bruce

kakva suptilna dvostruka reklama, plus antireklama, dve reči iskorišćene do maksimuma :)

• Thilmo

Пази онда, ни једна фирма која превози замрзнуту или било какву храну ти неће примити то.

Да би он то ставио у камион са осталом робом, мора имати фактуру фирме и декларацију, не дао Бог да га нахвата инспекција, казне за фирме су милионске.

• musssashe

pazi, mogu ja al to kosta o,30 evra po predjenom kilometru tamo i nazad.
    Pa ti sracunaj i vidi da li se isplati.

• Skočimiš

A kako kerovi jedu zamrznutu hranu? Baš smiju to da rade?

• musssashe

i koja kolicina??
    moze do 400 kg

• Радјард Куплунг

Pa prodaje murbi i mikrotalasne za kerove.

• Billy Sharp

Možda prodaje i pse.

• Makaronac

moze do 400 kg

http://www.texaswebspace.com/RAweb_img/HMtoPost/M_0415littleVan.jpg

autoprevoznik musssashe
    samo za vlastite potrebe

• Bruce

murbi plaćeni hitmen za mafiju, kovne nekog za lovu pa ga u formi kereće hrane distribuira po Vojvodini :)

• Billy Sharp

Jefinije je da koknutog stave u pomije. :)

• Bruce

nije jeftinije - ovako dobiješ kintu od kučkara, a zna se da vojvođanski kučkari najbolje hrane svoje ljubimce :)

• Billy Sharp

Ovako uštekaš kintu kojom bi platio hranu za svinje...sve je relativno. :)

• Thilmo

А Мурби, видео сам оне контејнере од неког пресованог стиропора за превоз замрзнуте хране, упакујеш у то и нађеш неког комби превозника, не верујем да би се одмрзло за пар сати пута.

Додуше, сад иде лето.

• Radijacija

Jebeš bre kerove, šalji jedan paket vamo. Ja gladan.

• murbi

Cilj teme je jednostavan, tako da ako poznajete nekog ko sljaka sa hladnjacom i cesto je ovamo mozete dati kontakt :) .

• Carl Cox

бавим се производњом природне хране за псе која изгледа овако:

У НС би неки људи хтели пробати

Tico provaljen si, ovde ti nešto ne štima. A el ono u NS-u ili u Nišu nađena ona mačka odrana, i ispržena, koju su kasnije bacili u park i otišli?! Murbi sumnjivo mi to nešto... Gde si bio u noći između 7. i 8. novembra?! Aaa?!

• Carl Cox

нађеш неког комби превозника, не верујем да би се одмрзло за пар сати пута.

Sad bez zezanja, to ti i ja savetujem, po mogućstvu da taj već ide u NS, pa da komotno ponese i to tvoje, ne znam koliko je teško, al tako bar ja obično radim, i obećam mu flajku rakije kao nagradu (ne dam mu kad krene da se ne strmekne negde nedo Bog), da se oleši kad dođe...

• l

pa sad je sve jasno. čovek proizvodi "hranu za pse"... i baš mu HLADNJAČA treba... na relaciji sa juga srbije na sever....

• Mickey Savage

Sveže šiptartina za pse.

• EA

Evo, ja ću se kod veterinarske inspekcije raspitati. Oni najbolje znaju.
    Ova tema je morbidna.
    Kako ti uopšte pada na pamet tako nešta, bog te neubio! Šta misliš da nečije skupocjeno pseto lipše od tog tvog kulinarskog pripravka?
    Iako su psi u pitanju, hrana se ne smije tako prodavati i distribuirati. `sti normalan?!

• Leprikon

Леприкон Ниш Експрес је најгора варијанта пост експреса, зато што наплаћују 1000дин по граму послате робе ☺ , а и овде се ради о замрзнутој роби.

Онда наватај југопревоз крушевац, нађи љубу кују и брку, они стално возе ниш-крушевац-београд-нови сад... реци му да ти тиџић мали дебели реко да ништа не наплатите и ето ти решења

• Gazimudo

Jel ono snicla? Ako jeste AV AV AV VAF VAF VAUUUUUUU

• torazulu

Da ne lutas... Imam ja Kuma koji stalno salje suhomesnato kojegde, radi kompenzacije sa svim klanicnim industrijama, ne bi ti to primio u hladnjacu uz svoju robu nema tih para, ako bi ga navatala neka kontrola (a ima ih), nadrljao bi. Tako da mislim da ti to niko nece uzeti u hladnjacu. E vec neki kamion ovako bi dosao u obzir.

• Dragisic

Imam ja garija sa kombijima. Nisam siguran da ima ladnjaču. Povežem te, pa posluj. Ako ti je unosan taj posao i on nože da obezbedi uslove, neće te odbiti. Vrlo je ozbiljan kada je posao i prevoz u pitanju. Pa se javi ako želiš.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.