Промена правила 30 минута паузе за реакције
  • Thilmo

Много је непрактично оно правило о чекању пола сата између прављења реакција, некад седнем да направим пар реакција, зато што волим тиме да се бавим..али одустанем после прве, ко ће чекати неколико сати у збиру. Неко ко има рецимо 16 одабраних и хоће да их наштанцује одмах, мора да чека 8 сати, небулоза.

То је уведено да новајлије не користе баг и поставе више реакција. Мој предлог је да рецимо ко има одабрану реакцију, тј. добије палац, не мора да чека пола сата.

• Munja nebeska!

Ako ništa drugo, makar da se smanji vremenski interval. Pet minuta između reakcija bi bilo sasvim dovoljno.

• Thilmo

Или рецимо то, ово чекање од пола сата је скроз непрактично. Мора да се промени.

• paninaro

slažem se, što je mnogo, mnogo je 30 minuta.

• Thilmo

Па ово је и њему у интересу, очигледно је да форсира реакције, а са овим правилом му мсмојне, пани и остали који се баве реакцијама полако посустају са прављењем истих...а почело да прелива од ових новајлија.

ЕДИТ: мсмојне, пани..и МАКАРОНАЦ!!! :)
    едит: serjožu, dareje-a, neki stojke55,
    едит: Svaka čast momcima, ali ne spomenuti čoveka sa najviše reakcija je provokacija: ГЛАВНИ Д МЕН
    ЕДИТ: Ladno ste zaboravili čoveka sa najviše reakcija.
    ХРАСТ

• Makaronac

Podržavam. Jeste da slabije pravim reakcije ali nekad kad hoću, ovo me nervira. Ukini ovo Kajzene, ne visimo mi čitav dan na sajtu pa da nam ovo ne smeta.

EDIT: Tooo Thilmo mađijoo :)

• Munja nebeska!

a kajzena boli.. šta, šta, šta?

Citiraću Kaizena u trenutku dok čita tvoj komentar. ''Kako šta? Pa moja kita!'' :D

• paninaro

dodao bih i serjožu, dareje-a, neki stojke55, prave dobre reakcije, što se mene tiče.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Ма каквих 5 минута, 3 минута и здраво!

• Марко 

Треба отворити тему "Предлог: да се забране теме са предлозима".

• Bruce

sat vremena je dovoljno, ja ne bi više produživao

• msmojne

Štrajk, štrajk, štrajk...

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Костић је ово предлагао пре пар месеци тако да можда има нешто од овог предлога!

• Thilmo

Коста је објаснио, Коста је сад мод...очекујем да овај амандман буде прихваћен, кад већ имамо човека у владајућој коалицији.

• Truleks Krpa

ma ovo pravilo je ok. Zašto bi neko nanizao 30 reakcija za redom. Pravilo treba proširiti i na definicije a ne ukidati.

• Glavni

ЕДИТ: мсмојне, пани..и МАКАРОНАЦ!!! :)
    едит: serjožu, dareje-a, neki stojke55,

Svaka čast momcima, ali ne spomenuti čoveka sa najviše reakcija je provokacija lolololo

• paninaro

vala baš, izvinjavam se, glavni :)

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Svaka čast momcima, ali ne spomenuti čoveka sa najviše reakcija je provokacija lolololo

Да храст

• Munja nebeska!

Ladno ste zaboravili čoveka sa najviše reakcija.
    ХРАСТ

• paninaro

tako sam i ja mislio da imam najviše definicija na groblju ali Duče je nenadmašan :)

• Bruce

ja imam 589 na groblju, svaka treća napisana...

• nesss

Ja imam manje od 50 defki na groblju! opaa :)

• Pepe González

Nepravedno stvarno, Vukajlijaši su u proseku mnogo zauzeti ljudi, svaki minut je bitan. ;-) Kaizene, zašto si takav vraž'ć?!

• Glavni

Да храст

Naravno

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Шалимо се главни надам се да не узимаш за зло!

• Carl Cox

Slažem se u potpunosti.
    Ja koji imam 7 dnevno, što je možda peti deo onoga što imaju glavni, mojne, Hrast... pa opet ne mogu sve da ispucam, baš zbog vremena, dok je moglo sve odjednom, napravim reakciju, posle odma sledeću, ... ovako, ubiju u pojam.
    Mogu reći da se i dobroćudni hejt, po sistemu ako neko dobije minus, obavezno podeli svima na toj strani minuse još više povećao, nažalost, al jebiha to nikada neće nestati, a i nije to tema.

• Glavni

to je 15-ti deo onog što ima mojne lolololo

• Џереми

msmojne ima preko 50 štikliranih :O

• Carl Cox

to je 15-ti deo onog što ima mojne lolololo

Otprilike. Ne hvalim se ja (nemam čime), nego pravim paralelu, al opet mi lepše, vi što ste u još većim goMnima kad je u pitanju ovih pola sata. Čak mislim da mojne ni teoretski ne može sve da ispuca, maksimum je 48 dnevno, oduzmeš još 1, jer ne može u sekundi da postavi, tako da mu je lepo.

• Thilmo

Па тај фазон, то што добијаш додатни покушај кад ти одаберу реакцију, губи смисао.

• Thilmo

НЕЋУ ОВО КАИЗЕНЕ, ХОЋУ ДА ПРАВИМ ЈЕДНУ ЗА ДРУГОМ! ИСТО КАО ШТО МИ ОВА РЕКЛАМА ЗА НАРКОМАНСКУ ЖУРКУ ЕГЗИТ ИЗЛАЗИ НА ПАР СЕКУНДИ!!1

Poslednju reakciju ste napravili malopre.

Potrebno je da prođe najmanje 30 minuta između pravljenja 2 reakcije.

• Марко 

Јебале вас реакције бре.

• ценсо

Подржавам, макар да се смањи на 5 минута између две реакције.

• Thilmo

Јебач, капирам да не умеш да правиш реакције, и да ти није стало до овог предлога..али да ти дочарам..замисли да у твом случају, седнеш да пијеш раџу и мораш да имаш паузу од пола сата између чашица и сат времена између пуштања песама ипчета на јутубу.

• Марко 

Поредиш реакције са ракијом? Стиди се.

• Glavni

De ba jebač što piješ kad ti škodi

• Марко 

Нисам пио данима, то је проблем.

• Remac

Ja bi stavio 20 000 poena granicu za reakcije i to da se prave jedna dnevno svima preko 20k poena. Za postere jedno 10 000 poena granica i eventualno 2 dnevno. Za definicije bi metio mjesec dana aktivnosti i bar 2k ocjena da bi se steklo pravo da se piše definicija. I TO JEDNA SEDMIČNO DOK NE PREĐEŠ 50 poena.

• Марко 

Е то Ремац.

• Glavni

Remac rasteruje ljude i stoku sa sajta.

• Remac

Fala jebač, evo odabrana i plus predlog za moda!

• Марко 

Фала фала.

• Thilmo

Remac:

Ja bi stavio 20 000 poena granicu za reakcije i to da se prave jedna dnevno svima preko 20k poena. Za postere jedno 10 000 poena granica i eventualno 2 dnevno. Za definicije bi metio mjesec dana aktivnosti i bar 2k ocjena da bi se steklo pravo da se piše definicija. I TO JEDNA SEDMIČNO DOK NE PREĐEŠ 50 poena.

KAIZEN:
    http://www.wallcoo.net/cartoon/funny_3d_animals_1024_768/images/%5Bwallcoo.com%5D_funny_3d_animal_wallpaper_050820222355_63.jpg

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.