Много је непрактично оно правило о чекању пола сата између прављења реакција, некад седнем да направим пар реакција, зато што волим тиме да се бавим..али одустанем после прве, ко ће чекати неколико сати у збиру. Неко ко има рецимо 16 одабраних и хоће да их наштанцује одмах, мора да чека 8 сати, небулоза.
То је уведено да новајлије не користе баг и поставе више реакција. Мој предлог је да рецимо ко има одабрану реакцију, тј. добије палац, не мора да чека пола сата.

a kajzena boli.. šta, šta, šta?
:D
Па ово је и њему у интересу, очигледно је да форсира реакције, а са овим правилом му мсмојне, пани и остали који се баве реакцијама полако посустају са прављењем истих...а почело да прелива од ових новајлија.
ЕДИТ: мсмојне, пани..и МАКАРОНАЦ!!! :)
едит: serjožu, dareje-a, neki stojke55,
едит: Svaka čast momcima, ali ne spomenuti čoveka sa najviše reakcija je provokacija: ГЛАВНИ Д МЕН
ЕДИТ: Ladno ste zaboravili čoveka sa najviše reakcija.
ХРАСТ
Ladno ste zaboravili čoveka sa najviše reakcija.
ХРАСТ
Slažem se u potpunosti.
Ja koji imam 7 dnevno, što je možda peti deo onoga što imaju glavni, mojne, Hrast... pa opet ne mogu sve da ispucam, baš zbog vremena, dok je moglo sve odjednom, napravim reakciju, posle odma sledeću, ... ovako, ubiju u pojam.
Mogu reći da se i dobroćudni hejt, po sistemu ako neko dobije minus, obavezno podeli svima na toj strani minuse još više povećao, nažalost, al jebiha to nikada neće nestati, a i nije to tema.
to je 15-ti deo onog što ima mojne lolololoOtprilike. Ne hvalim se ja (nemam čime), nego pravim paralelu, al opet mi lepše, vi što ste u još većim goMnima kad je u pitanju ovih pola sata. Čak mislim da mojne ni teoretski ne može sve da ispuca, maksimum je 48 dnevno, oduzmeš još 1, jer ne može u sekundi da postavi, tako da mu je lepo.

Ja bi stavio 20 000 poena granicu za reakcije i to da se prave jedna dnevno svima preko 20k poena. Za postere jedno 10 000 poena granica i eventualno 2 dnevno. Za definicije bi metio mjesec dana aktivnosti i bar 2k ocjena da bi se steklo pravo da se piše definicija. I TO JEDNA SEDMIČNO DOK NE PREĐEŠ 50 poena.

Remac:
Ja bi stavio 20 000 poena granicu za reakcije i to da se prave jedna dnevno svima preko 20k poena. Za postere jedno 10 000 poena granica i eventualno 2 dnevno. Za definicije bi metio mjesec dana aktivnosti i bar 2k ocjena da bi se steklo pravo da se piše definicija. I TO JEDNA SEDMIČNO DOK NE PREĐEŠ 50 poena.
KAIZEN:
http://www.wallcoo.net/cartoon/funny_3d_animals_1024_768/images/%5Bwallcoo.com%5D_funny_3d_animal_wallpaper_050820222355_63.jpg
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.