РТВ се гаси
  • beni

Ђећемо сад да гледамо ДРЖАВНИ ПОСО?

• Rasni

tooooooooooooo

• Rasni

jel to ozbiljno

• Rasni

dje ce manjine da slusaju svoja 2353246468 jezika

• beni

можемо неку петицију да напишемо да не гасе мађарски дневник бар? интернет петиција је увек решавала све проблеме.

• Tuccini

Казан нека часком дода овде на сајту, да се не мучимо по туђим сајтовима.

• Стеван

Предлажем да Допија, Бо и Предах организују стриптиз за РТВ, сав приход покрајинском сервису!

• bata gugi

ne plaćam pretplatu

• Стеван

И Мулуца, ђе њу заборави!

• beni

е, ово је озбиљна тема, немојте да ми је спемујете. шта нам је чинити? не заборавите, само један кутак свемира можете променити - почните од себе.

помислите на јадне циганчиће који сад не могу да гледају дневнвик... тужно је то, човек је човеку вук.

• beni

подржавам овај стриптиз. ако је сврсисходан, циљан, рационалан, функционалан и друштвено оправдан, зашто да не? како у украјни се феминисткиње боре за права људска голим сисама и пичкама?

можемо онда и ми да се боримо за идеале и бољи свијет

• G

Угасите Војводину! Што плаћамо све паралелно у једној држави? Угасите!

• Стеван

Идем до краја, ако скупите неопходну своту. ЗА ВОЈВОДИНУ!
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/20653/medium_medium___________.jpg

• Стеван

тек сад изваљујем "стефанов прибор за мастурбацију" лол

• ninka_92

GASI HAHAHA GASI HAHAHA GASI

• beni

и шта ће сад Мезардс Роберт да прехрани децу кад му дају отказ? како, питам ја вас?

едит: па оно је О у ствари, човек се зове Месарош!

• Nadimak ko nadimak

GASI HAHAHA GASI HAHAHA GASI

• Џорди

Чекај, стварно се гасе? Јебига, имали су добрих емисија, Државни посо пре свега, па музички програм, Преваранте...
    Што се гасе? Деловало је да им је баш лепо кренуло у последње време.

• Petar Pan Pezo$

ma atenšn horovi obični. sve ove godine su mogli bez pretplate i bilo im okej, a niko ih nije gledo. i sad kad su zbog ova tri kralja postali gledani onda oće da uzmu kintu. pa prete kao ako ne platite pretplatu nema više državnoga posla ma mrš mađari

• Радјард Куплунг

Kolko mene smara taj državni poso.
    Onog glavnog državnog posla bih gađao šamarom.

• Petar Pan Pezo$

hahaha pa probaj samo, kaže u emisiji da je trenirao džudo

• Марко 

КО ВАС ЈЕБЕ ПИЧКЕ МАЂАРСКЕ

• Др Јанковић

Ма гласине, ћале ми ради у РТВ тако да знам све информације из прве руке

• Bruce

ne razumem kako jedna televizija može da propadne bez pretplate...

• Sanitarni čvor

pre ce se ugasiti cnn,nego rtv.price za malu decu i one koji ce da seru kako je to nepravda.
    "

ne razumem kako jedna televizija može da propadne bez pretplate...

sa onakvim krs programom,moze...program za babe i dede.sem par nekih emisija koje se sastave u par sati nedeljno.nekada prenose vosu...

• Фрањо Дивљак

Ђе сад да гледам Бору Отића и Петказање?

• Sanitarni čvor

da,to i jeste frka.oduvek sam zeleo da vidim zivot pletilja iz backog monostora.kruna je njegovo odgovaranje na mejlove.legenda je otic bora.

• Bojan extream

KURVA GASI SE OOOOOOOOOOOOoooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOO!

• Sanitarni čvor

http://www.youtube.com/watch?v=fqre1wJzJAA
    mislis ovako OOOOOOOOOOOOOOoooooooOOOOOOOOOOOOooooooOOOOOOO

• M

тек сад изваљујем "стефанов прибор за мастурбацију" лол

Hahahah koji smo latentni pederi.

OPUŠTENO SEPARATISTI GLEDAĆETE VEĆ NEŠTO

EDIT: Mada ja i nisam latentan lolol.

• Makaronac

PUCA MI POLNI KURAC!!!

• Bruce

EDIT: Mada ja i nisam latentan lolol.

A bre Mančo, smorio si sa tim "ja sam gej", ne zanima nas bre tvoje seksualno opredeljenje...

• Johnny Kurajber

Jebote oni bi da se odvoje, a ni je dnu televiziju ne umeju da vode. Ja sam za to da Vojvodinu pripojimo Šumadiji.

• dusan1001

Ja sam za dzoni ali samo ako se bude zvala severna srbija!!

• Johnny Kurajber

Severna Srbija, dakako. Kakva crna Vojvodina, mada može i Severna Šumadija.

• dusan1001

Ne ne mora severna srbija šta ako za par godina i šumadija bude htela da se odvoji

• Johnny Kurajber

Neće Šumadija. Pa nisu oni "Vojvođani" 'bem mu lebac, nego Srbi.

• Peaks89

Kolko me nervira taj trip da su vojvođani, tj srbi iz vojvodine separatisti! To se dešava zahvaljujući pumpanju situacije u medijima, a u vojvodini niđe veze sa separatizmom,osim male šake jada. To će svako videti, ko zađe ovde malo. Ništa lakše neg posvađati glupe srbe međusobno

• Bruce

u Vojvodini su ti svi separatisti u DS i LDP :)

• Petar Pan Pezo$

pa jesmo separatisti

• Tuccini

Za koliko godina je Veliki Štrumf stariji od Kefala...

• Johnny Kurajber

Ništa lakše neg posvađati glupe srbe međusobno

Napisa Vojvođanin dok pokušava da dokaže kako nema separatizma.

• Цоле

Ђећемо сад да гледамо ДРЖАВНИ ПОСО?

Ако угасе РТВ и Студио Б нећу више палити телевизор. БОЉЕ УГАСИТЕ РТС ПИЗДА ВАМ МАТЕРИНА, ЈЕБЕ МИ СЕ ЗА БОЉИ ЖИВОТ!

• Dub

Pa RTV ima ubjedljivo bolji program od RTS-a, jes da to nije mnogo teško, ali opet. A i jedni i drugi se krpe od pretplate. S tim da pare od pretplate prvo idu u Bg, pa ako ostane nešto, onda se vrne i RTV-u. Čak su i direktore beogradske dogonili u RTV i davali im 6-cifrene plate, a kamermanima, montažerima i ostalim fizikalcima gola kurčina i kašnjenje po nekoliko mjeseci.
    Otcijepiti se, nego šta, al od Tijanića.

• Johnny Kurajber

Smešna televizija. Neka se ugasi. ĆAO ĆAO RTV!

• Peaks89

Pa jesmo glupi Džoni, ništa lakše nego huškati nas jedne na druge. Neprijatelj nam ne treba, dovoljni smo sami sebi. Još uvek prisustvujem porodičnim proslavama gde se nakon rakije zakrvi o Titu i Draži. A porodica najrođenija, oće ljudi da se pobiju! Nisam separatista, Srbin sam, i opasno mi ide na kurac usiljeno forsiranje priče o separatizmu u Vojvodini koji NE POSTOJI!

• Rasni

ja bi ugasio rtv i rts 2 i napravio rts sport. da nam fino prenose svaku utakmicu jsl, onda fino citavu aba ligu pa onda da OBA DANA ima LS, pa fino da prenose englesku i spansku ligu, pa dijamantsku ligu i naravno sve utakmice reprezentacije. eto

• ninka_92

Rasni, ovo ti je ja mislim najpametniji post koji si napisao na sajtu otkako si se registrovao.