Zlostavljanje na Vukajliji od strane Vukajlijaša
  • Valdemar

(Eng. Online bullying) Koje je vaše mišljenje koliki procenat autora i posetilaca sajta je izložen ovakvom maltretiranju?
    Šta mislite, da li postoji grupa autora koji na četu, forumu i komentarima maltretiraju druge Vukajlijaše?
    Da li ste dobijali pretnje fizičkom silom od strane takvih autora?
    Da li vas je nekada moderator uzeo na zub? Kakva su vaša iskustva sa time?
    Da li ste uopšte bili izloženi onlajn maltretiranju, na Vukajliji ili na nekom drugom sajtu?
    Da li ste ikada poželeli da budete maltretirani onlajn?

Pišite o ovim temama. Mi smo jači, možemo pobediti zlostavljanje. Recimo stop nasilju. Gej stop, spem da, bizar može.

• Џорди

ПРИЈАВА

• Deku

Hnjo hnjo mali hnjohić hnjo

• paninaro

A zašto GEJ STOP?

• krupovrbaski zmaj

meni uvijek kažu da sam bosanac, ali ja sam samo glup pa brkaju to uvijek.
    mislim da me vrijeđaju jer su u zabludi.

• plok

zlostavljanje na netu hahahahahahahhahahaah
    to ne postiji,samo idioti tripuju

• krupovrbaski zmaj

paninaro
    A zašto GEJ STOP?

da ti ne bi pisao po temi.

• paninaro

evo, zlostavljanje je počelo.

• Valdemar

zlostavljanje na netu hahahahahahahhahahaah
    to ne postiji,samo idioti tripuju

Pa gledam šta pojedini autori rade pojedinim autorima, osmislio sam ovo kao mesto gde će moći da otvore dušu, olakšaju sebi, podele iskustva, posle možda neka grupa za uzajamnu pomoć, radionica, tako...

• plok

radijacija me zlostavlja

• Komercijalni_Predah

je l' se računa ako je van vukajlije od strane vukajlijaša?

• Radijacija

OLANIČE ŠTA SAM TI REKO JA ZA POSTOVANJE NA FORUMU?

AJ NA ČET! BRZO!

• Valdemar

Drago mi je što vidim da ima toliko zlostavljanja.

• Rasni

Meni su zato sto sam prozivao krajslera na forumu smanjili vladanje na 15 dana.

• dusan1001

Jel se računa u zlostavljanje ako zbog nečijeg posta vaš post ostane zadnji na strani

• Valdemar

Ne, postoje strategije za izbegavanje takve pojave.

• krupovrbaski zmaj

u romskom naselju nadomak beograda pronađeno tijelo mladića, studenta medicine, inicijala R.A. (puno ime poznato redakciji). prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o samoubistvu izvršenog na taj način što je žrtva popila kiselinu iz akumulatora koji je tog dana pokupio na autootpadu.
    trenutno nije u potpunosti jasan motiv samoubistva ali preliminarni rezultati vještačenja žrtvinog kompjutera (naknadno utvrđeno da je isti ukraden iz sirotišta nadomak beograda prije nekoliko mjeseci) ukazuju na to da je samoubistvo posljedica netrpeljivosti prema žrtvi koju su prema njemu iskazivali autori sajta "Vukajlija", tačnije grupa poznata kao "četerska sekta".
    novinarska ekipa na terenu nije mogla dobiti izjavu od žrtvine majke u vezi ovog slučaja jer u tom trenutku ona imala 16. mušteriju toga dana, a mušterije 17 i 18 čekale ispred vrata na svoj red sa teglom šarene salate u ruci (valjda platežno sredstvo) dok se broj 19 zapirao se na česmi ispred kuće.
    na njegovom fakultetu smo od dekana dobili kratku izjavu da mu je sada laknulo jer su ionako ponestala sredstva za nove olukove na zgradi fakulteta koje su bili stalno prisiljeni da mijenjaju jer su isti nestajali uvijek nakon završetka predavanja R.A.
    na upit kolega žrtve oni su nam samo rekli da im nije žao.
    zapravo nismo našli nikoga kome je žao, članak pišemo jer se trenutno na farmi ne dešava ništa,a nečim moramo popuniti novine.

• лош тенор

mene je jednom barakuda nešto prozvao. osjećao sam se poniženo, a onda sam vidio njegovu sliku

• Pajo Dačak

Meni daju minusove i vele da su mi definicije glupe, i tako me zlostavljaju........

• Šalabajzer

Ja sam zlostavljao pućanstvo sa certifikatom za humor, jer sam sređivao da mi se odaberu sranje definicije.

• Valdemar

Mene Kosmopolita sinoć umalo prebila na komentarima na moju definiciju... I ivređala me da sam inferiorno biće.

• krupovrbaski zmaj

ivređala me da sam inferiorno biće.

crnac si ili cigan?

• Valdemar

Muškarac. Sve nas je vređala.

• Šalabajzer

Uzvrati! Udri đe je najtanja!

• Natnat

Meni je jedan autor, ne sećam se koji, napisao u komentaru na definiciju "Minusčina", a ja samo što sam došla...To je veoma povredilo moja osećanja.

• paninaro

I dalje me interesuje zašto GEJ STOP?

• Šalabajzer

Zato što ne damo da se i ovdje posereš na crnogorski brk.

• (

Smršao sam 13, 5 kila otkad je jebač okačio moju pohvalnicu. Od tad me svi zlostavljaju, a ja i dalje mršavim, i ne znam kako da se izborim sa tim :'(

• Gvozzden

Samo jedna reč : kosmopolita.

• Valdemar

Zašto gej stop... Pa ovo čitaju deca, nećeš valjda da ti dete jednog dana postane čeder.

• Марко 

Пани воли да га малтретирам физички током секса, осим бола у пределу аналног отвора обожава да му повређујем остале делове тела.

• Марко 

Неш ваљда да ти ђете постане форумџија?!

• Radijacija

Nedobog, pupupupu.

• plok

nemoj me tuci :((

• paninaro

Nebitna i Dilan, to su para dva, grlili se ljubili, sve do.pola dva.

• Majakovska

Dva para je četvoro.

• Sanitarni čvor

dobro,ckode nije odavde.

• Луди Чак

Voleo bih da zlostavljam sajtuše u rčma. Daju mi samo u čku :(

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.