Подржимо праву жену из кладионице
  • Стеван

На Моцартовом сајту постоји неко ултра глупо такмичење под називом Моцарт селфи. Када погледате неколико слика, схватите да служи напуцаним рибама да се још мало испромовишу, јер највише гласова имају тако неке напућене зиљавуше са "попушићу ти" погледом, које немају појма о клађењу.

Е па, није у реду да се баш толико искоришћава пичкопаћеништво! Гласајте за ову жену, јер свако ко је више од 2 пута ушао у кладионицу види да је у питању прави, пасионирани кладилац.

http://selfie.mozzartsport.com/galerija/marijana_samcevic/1589177661

Маријана до победе.

• Dvajt

podržavam
    dosta iskorišćavanja pičkinih paćenika i kojekakvih kurvi koje bi preko pičke do automobila

nejebači ujedinimo se i pokažimo karakter. glas za marijanu - glas za bolje sutra

• александаркг

сад читам правила, кажу да издвајају 20 са највише гласова, па онда комисија неких слепаца већа коме додељује ауто, коме скутер, а коме телефон. дакле у старту намештено. али ми се нећемо предати, и изгураћемо маријану до толиког броја гласова да ће комисију бити срамота да јој не да ауто!

а она ће нама заузврат три дојаве из друге белгијске лиге, коректно.

• Dvajt

e stevo a kako se glasa lolol

• Стеван

плус у доњем десном углу слике

• Dvajt

па онда комисија неких слепаца већа коме додељује ауто, коме скутер, а коме телефон

bolje odma da su podelili svojim švalerkama nagrade i gotovo, šta zamlaćuju narod

• musssashe

kliknite samo na galeriju i onda glasajte za nju.

• александаркг

улогујеш се на фејсбук, дакле укуцаш своје корисничко име и шифру, онда кликнеш на овај линк из првог поста и притиснеш левим кликом миша на плусић поред броја гласова.

• ps

Ja podrzao

• ps

I spavao bih tetu ako vidi nek se javi

• Dvajt

ma nema mi nigde plusića i tog broja glasova

• Pakao Juga

MAALA AJ NAVII !!1

• LesTaT

Маму им исфотошопирану зиљаву, подршка за госпођу.

• Pakao Juga

Au tebra, pa tebi ne valja internet poyy

• Dvajt

neko sabotira gospođu marijanu očigledno

• Pakao Juga

Ne nasedajte na stevanovu propagandu, to mu je tetka poyy

• Стеван

Ево Двајте, овако.

http://i.imgur.com/r7oQiPL.jpg

Не знам што теби нема.

• LesTaT

Пробај с другог претраживача Двајте, јебем ли га. Очисти кукисе и тако та говна, јебем ли га.

• Dvajt

kad refrešujem stranicu pojave mi se na trenutak obrisi ta dva kvadratića. ne znam šta je u pitanju ali smatraću vatikan odgovornim dok se ne utvrde sve činjenice

probam sutra ponovo, do tad samo lobiranje. stevanova tetka do pobede!

edit: probaću sve lestate

• Стеван

Иначе, мој глас за Маријану је био тек десети који је добила. Већ сутра ће имати највећи број гласова, не звао се ја Стеван.

• LesTaT

Логично да је Ватикан, саботирају свуда промоцију правих вредности. Јебо их гуштер тиранин удном туљицом у шикиљ.

• александаркг

само да се зна да није стеванова тетка но да сам ја одабр'о њу као првог фаворита којег смо заједнички решили да изгурамо, ал' нисмо могли заједно да отворимо тему јбг. има ту неку кладионичарску њушку, а гарант ће нам се одужити кифлицама и тикетима, и понеком дојавом!

• S

Двајт тражи изговоре да не гласа за госпођу Маријану зато што је зиљавац као и ове бичарке нафрћкане.

• plok

sve ovo pada u vodu posto mirko zoves se
    n

• Chule37

Боље да су куцачице тикета ставили, а не ове што се "коцкају".

• Dvajt

ma zajebavam se coa, a i da jeste tetka što da je ne izguramo. a i stvarno izgleda kao kul žena, pravi ortak iz kladže a ne neka nabeđena fulja koja čeka dečka da popuni tiket i cupka mršteći se na matore olindrale kockare koji igraju kerove

Двајт тражи изговоре да не гласа зато што је зиљавац као и ове бичарке нафрћкане.

dali si swestan da mogu da te iznabadam glavom?

• александаркг

ЕТО КАКО НАМЕШТАЈУ, НАМЕШТАЈУ УТАКМИЦЕ, САД НАМЕШТАЈУ И ГЛАСАЊЕ, ОДУЗИМАЈУ ПОТЕНЦИЈАЛНИМ ГЛАСАЧИМА ЛЕГИТИМНО ПРАВО ДА ГЛАСАЈУ. ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋЕ, КРАШЋЕ НАМ ИДЕНТИТЕТ И ДОДЕЉИВАТИ ГЛАСОВЕ ОВИМ ФУЉАМА ШТО НИКАД НИСУ ЧУЛЕ ЗА ВУЛВЕРХЕМПТОН?!

• Pakao Juga

Dvajte, pogledaj ajpi adresu, možda ti je oteta pa zato ne možeš da glasaš.

• Стеван

александаркг

само да се зна да није стеванова тетка но да сам ја одабр'о њу као првог фаворита којег смо заједнички решили да изгурамо, ал' нисмо могли заједно да отворимо тему јбг. има ту неку кладионичарску њушку, а гарант ће нам се одужити кифлицама и тикетима, и понеком дојавом!

Чек, чек, чек. ЈААА сам дао Маријани први плус и рекао да то заслужује, јер се види да уплаћује тикете свакодневно. А ти си предложио да отворимо тему и поведемо кампању, што јес' јес'. Предлажем да сада ставимо то у страну и посветимо се борби за Маријанину победу.

• Стеван

ollanik

sve ovo pada u vodu posto mirko zoves se
    n

https://www.youtube.com/watch?v=S5Zhof7T5rw

• Шоми 

http://selfie.mozzartsport.com/galerija/ljubica-simic/-5
    можете слободно и за љубицу да гласате, исто објашњава клаџу

• plok

lorimer majstor

• LesTaT

Нека му је и тетка, боље него за ону нарцисоидну гамад.

• Dvajt

Dvajte, pogledaj ajpi adresu, možda ti je oteta pa zato ne možeš da glasaš.

da jbt, možda je neko mojom lažnom IP adresom glasao za fulje jer hoće da baci ljagu na mog brata predsednika odeljenske zajednice

• александаркг

Шоми
    http://selfie.mozzartsport.com/galerija/ljubica-simic/-5
    можете слободно и за љубицу да гласате, исто објашњава клаџу

помислили смо и на њу, али било је касно.

све у свему, слушај дечко, ту своју педерску пропаганду шири на неком другом месту, на овој теми може бити само једна!

немој да ти сад украдем ип адресу и гласам десет пута за маријану.

• Шоми 

ЏАНКИЈЕВЕ ДОЈАВЕ?
    http://i.imgur.com/cE7DdFq.jpg
    ДАЈ

• александаркг

шоми, престани, гађаћу те леденицом, а немаш шлем.

• izijem flips

NEK ODE NEKAKVO ZENSKO SA VUKAJLIJE DA SE SLIKA U MOZZARTU DA JE GLASAMO, MOZEMO I SA DUPLIH, MODOVI CE NAMESTITI AKO OSVOJI NESTO NEK PODELI OVDE SUZUKI SWIFT NPR. UH KAKVA JE LOKNICA.CUPKA90 :*:*:*:*:*

• Шоми 

ЦОА ЖЕНА ЈЕ ПРЕМИМ, МОШТЕ СВИ ДА БУДЕТЕ САБ ЗИРОВИ

• LesTaT

Је л' има неког из СНС-а да упосли ботове?

• Dvajt

probao na različitim pretraživačima. na inkognito i van. brisao kolačiće i istoriju. neće ništa. za par dana probam na drugom kompu, neće se na ovome završiti, to ti garantujem franjo pičko vatikanska

• александаркг

сутра до 13х избијамо на 500 гласова глат, а онда... небо је граница!

• александаркг

Dvajt
    probao na različitim pretraživačima. na inkognito i van. brisao kolačiće i istoriju. neće ništa. za par dana probam na drugom kompu, neće se na ovome završiti, to ti garantujem franjo pičko vatikanska

брате, иди до апр-а, можда имаш и коју фирму а да не знаш, и гомилу пара уз то.

• Стеван

Лестате, не брини се. Обећао Бач да ће окачити сутра на Пују, то би требало да буде довољно за избијање на прво место и то можда и са дупло већим бројем гласова од другопласиране.

А може и Тарзанија да се прикључи, ако неко од њих тренутно чита ово, чисто да победа буде што убедљивија.

• Pakao Juga

Žena neće znati šta ju je snašlo. Neočekivana sila utiče na glasove i čini njenu matoru smokvicu poželjniju od mnogo mlađih suparnica.