Зашто бијеш жену?
  • Џими

Другар ради неко истраживање, па му требају разни мотиви за физичко насиље према брачним партнерима да напише рад, па реко' да му помогнем.

Овако...

Ви који сте ожењени, а бијете своје жене - зашто то радите, који су вам мотиви и колико често и у ком интензитету то радите? Шта је то што вас натера да изгубите контролу и дигнете руку на своју драгу? Или не мислите да је то губљење контроле, него је једноставно нужно, како би се завео ред и мир у кући? И како жена реагује на то? Је л' добро подноси, онако стоички, или се буни, па вас тера да удвостручите интензитет макљања?

http://www.allpsychologycareers.com/images/military-domestic-violence.jpg

Ви који сте ожењени, а не бијете жену - да ли постоји ситуација у којој бисте је ипак ошинули онако мушки преко уста, само да завеже већ једном? Је л' планирате да лемате жену у скоријој будућности? Ако не, зашто? Да ли мислите да то једноставно није океј радити особи коју волите? Да ли се плашите последица? Или нешто сасвим десето?

Ви који сте ожењени, жена вас бије - зашто вас бије и зашто јој то допуштате? Како подносите то и да ли делите своју патњу са околином или вас је блам што вас жена бије, па потискујуте бол?

http://www.oneinthree.com.au/storage/images/fryingpan3.png?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1258066535779

Ви који нисте ожењени, да ли планирате са бијете жену? Мојне се фолирате и да кажете 'никад нећу да дигнем руку на женско', јер је огромна већина насилника над женама исто то тврдила пре уласка у брак. Дакле, који би били ваши мотиви да јој завалите песницу у вугла?

Жене, за вас иду иста питања, дакле, ако сте удате, је л' бијете мужа? И чиме га бијете? Или преферирате психичку тортуру над њим?

За крај, једна лепа песма познатог песника:

Mrzovolja

Žena mi je mrzovoljna,
    namrštena i samodovoljna.

Ona svoju mrzovolju leči,
    u wc-u, dok riba i kleči.
    Kleči, riba, leči mrzovolju,
    dok mi glanca toaletnu šolju.

Moja draga mrzne volje jeste
    u kuhinji dok riba.
    Kaže, mnogo zdiba.
    A mene baš briga, šakom je u glavu.

Pogled ledi kosti, ona mene sluša
    Jer ako li neće,
    teško njoj, teško njoj.
    Sve je ovo potencijalno,
    Jer me mnogo voli, pa sve radi kako treba,
    te ne mora da radi pištolj.

• Francky Delevra

Nikad neću tući ženu. Nema potrebe, ako bude potrebe mogu da je povredim na 100 drugih načina koji će je i više boleti.

• Butt

Ви који сте ожењени, а бијете своје жене - зашто то радите, који су вам мотиви и колико често и у ком интензитету то радите?

Impliciraš da ima nekog drugog razloga da se to čini do psihičkih oboljenja. Ima samo jedan razlog zašto muškarac bije ženu, decxko.

• Луди Чак

Neću ni ja. I nemoj da sad dođe neko da kaže: "Otkud ti znaš?!", ne neću!

• Bioshocker

Fizičko nasilje ljudi primenjuju u nedostatku argumenata i nemoći jer gube u raspravi. Ne može se baš sve raspravom rešiti, ali...

Ви који нисте ожењени, да ли планирате са бијете жену? Мојне се фолирате и да кажете 'никад нећу да дигнем руку на женско', јер је огромна већина насилника над женама исто то тврдила пре уласка у брак. Дакле, који би били ваши мотиви да јој завалите песницу у вугла?

Moj odgovor je ne, nisam ni za jedan vid nasilja, a kamoli nad voljenom osobom.

• Џими

Neću ni ja. I nemoj da sad dođe neko da kaže: "Otkud ti znaš?!", ne neću!

Стварно, откуд знаш?
    Ево, и Френки каже:

Nikad neću tući ženu. Nema potrebe, ako bude potrebe mogu da je povredim na 100 drugih načina koji će je i više boleti.

а из тог поста избија садизам. Значи, он би волео да је повређује, само што мисли да је прихватљивије то радити на нефизички начин. Опет, да ли је то боље по његову будућу жену? Или је боље да је само ишутира и мирна бачка?

• Bioshocker

Другар ради неко истраживање, па му требају разни мотиви за физичко насиље према брачним партнерима да напише рад, па реко' да му помогнем.

Ali kako si ga lepo zamotao...

EDIT:
    Ova slika je objasnila:
    http://www.oneinthree.com.au/storage/images/fryingpan3.png?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1258066535779

• Butt

Celofan ganc nov.

• дебели пацов

Ви који сте ожењени, а не бијете жену - да ли постоји ситуација у којој бисте је ипак ошинули онако мушки преко уста, само да завеже већ једном? Је л' планирате да лемате жену у скоријој будућности? Ако не, зашто? Да ли мислите да то једноставно није океј радити особи коју волите? Да ли се плашите последица? Или нешто сасвим десето?

Ovo mi se dešavalo, da imam želju da zavalim nekoga po sred pičke a mogu i to bez posledica. Mislim i na muškarce i na žene. A zašto nisam? Pa zato što nasilje ne rešava ništa, samo pogoršava situaciju i zato što to nije ispravno, i dobro se kontrolišem valjda.

• Луди Чак

Стварно, откуд знаш?

Znam, jer mi je to mnogo jadno, i kad god čujem ili vidim negde tako nešto, zgrozim se i dođe mi da ubijem tog lika.

• Џими

Ali kako si ga lepo zamotao...

Ахахаха! :)) А није то што мислиш, стварно је озбиљно.

Дакле, спемери и геј СТОП!

У ствари, може и геј, што да не?

Дечко, је л' планираш да бијеш мужа кад се геј бракови озаконе?

• Bioshocker

Odoh sad, nešto očekujem da će ova tema imati preko pet strana kad se vratim večeras.

• BeboP

KAŽEM

Ja spadam u ove, najpoželjnije neženje, čini mi se. Držim se stava da ne treba udariti ženu, osim ako na tebe ne nasrne nožem, ali sada da nasiljem zavodim red, to baš i nije bistra ideja. Muž treba da bude zaštitnik svoje žene, ne da joj pravi šljivice i lomi rebra, naravno u afektu svaka osoba može da uradi nešto što ne želi, dešava se, ali samo da ne pređe u naviku. Motiv kao što rekoh da joj zavalim pesnicu u vugla jedino ako krene na mene sa hladnim ili vatrenim oružjem, eksremnost odgovaram eksremnošću, samo u tom slučaju.

• Butt

) А није то што мислиш, стварно је озбиљно.

Zasxto biješ ženu djimi decxko?

Tema je glupava. Deluje mi k'o traženje opravdanja za krivično delo.

• Francky Delevra

а из тог поста избија садизам. Значи, он би волео да је повређује, само што мисли да је прихватљивије то радити на нефизички начин. Опет, да ли је то боље по његову будућу жену? Или је боље да је само ишутира и мирна бачка?

Frenki sadista ololo.

• Džonovan

Ma da, đeš udart žene... Al ovo je ipak simpatčno http://www.youtube.com/watch?v=_In8EN-Ye3A&feature=related

• marcipan

Muškarcima generalno brak ne prija... :)

• p

ja sam nesto podeljen otprilike sve po zasluzi nisam do sad ima ruzna iskustva al kad bi bila situacija mozda bih to i uradijo al bi stvarno morao da postoji najgori moguci razlog...Protiv sam toga definitvno al za neke je batina iz raja mnogo mnogo dobrodosla.

• Moćni Ming

Zavrnuo bih joj šamar ako baš TEŠKO izvređa članove moje prethodne porodice... Npr. tvoja majka je kurva, sestra ti se jebe po kafanama, tvoj otac je pijani kurvar... bilo to istina ili ne.
    Zbog toga bih se uvek potukao s' bilo kim, do krvi, zašto i njoj da ne zavarim koji vaspitni...?
    Kontam da se ne bih nikad oženio ženom sa toliko primitvinim stavovima, pa mislim da do takvih situacija neće nikad doći...

• p

bas to minz moralo bi da bude nesto najgore da te bas potrefi ,dobila bi takvu preklapacu preko brbljare da bi za vjek pamtila....

• DP

ne treba tući ženu...jednostavno je pošalješ nazad kod mame kad uradi nešto mnogo loše.
    za manje prekršaje, sklekovi.

• Џими

za manje prekršaje, sklekovi.

http://www.youtube.com/watch?v=jZydTPxFdcU

А јадна, ко зна шта је урадила... :(

• DP

šta je uradila? pa vidiš kako je prašnjav pod, ahahah

• Pepe González

Nisam oženjen, pri ovoj pameti ne bih tukao ženu. Zašto? Pa mislim da nije fer tući nekoga ko je pristao da živi sa tobom, znači poverio ti svoj život, a isto tako ko je dosta fizički slabiji od tebe.

• Butt

Ono, što se zaustavljate kod udaraca, decxko, zašto ne ubiti kučku?

• p

e ovako zene su pametnije od nas....pitah sad devojku sta bi ona uradila da ja nesto zgresim...peglao bi ves,kuvao i masirao je do enda....

• Џими

Zavrnuo bih joj šamar ako baš TEŠKO izvređa članove moje prethodne porodice... Npr. tvoja majka je kurva, sestra ti se jebe po kafanama, tvoj otac je pijani kurvar... bilo to istina ili ne.

A чекај... Значи, не сме ни истину да ти каже? Шта ако ти се сестра стварно јебе по кафанама? Је л' не сме то ни на који начин да ти саопшти, или мора да га замота мало, типа ''Минге, твоја сестра, знаш, она с времена на време има сношај у кафани, али не! То никако не значи да је она курва!'' :)

• Filozofinjo

Džimi, rispekt za Lemija na avataru.

Uvek je trulo tući nekog slabijeg od sebe. Ne volim fizičko nasilje, ali kad baš izbije neko sranje, koristio bih psihičku torturu, demotivaciju i ubijanje u pojam.

• Moćni Ming

Ono, što se zaustavljate kod udaraca, decxko, zašto ne ubiti kučku?

Najbolje da još i robijam zbog skota...

• Џими

e ovako zene su pametnije od nas....pitah sad devojku sta bi ona uradila da ja nesto zgresim...peglao bi ves,kuvao i masirao je do enda....

Лаже, Пајко, поцепала би те прво ко свиња масан џак, а после би пеглао по казни.

• p

dzimi mozda si upravu sad kad joj ispricah post nekako je imala onaj smigol smeh :)

• Зна Мурињо

But, mani me te nekrofilskih fora, hahaha!

• Butt

E, a koji je vama omiljen deo? Meni ono kada se sklupča po podu i moli me da prestanem dok je šutiram. Kaz ju ken oun det luk of setisfekšn. Fak jea.

• javio

a mi što nas bije švalerka?

• P

Da li stvarno mislite da ce neko ko bije zenu da pise o tome ?

LOCK!!!

• Butt

Da, treba lock na ovo govno.

• p

Da li stvarno mislite da ce neko ko bije zenu da pise o tome ?

na poslu imam jednog kolegu koji je bas takav prava muskarcina koji svoju zenu udari cisto da joj kaze e ja sam taj glavni....prvo mi delovalo smesno i da je zajebancija medjutim ljudi potvrdili da je takav..i dan danas ako se potrefi tema prica svoja iskustva ae to zabole me za tunjavog matorca nego sto jos kao meni deli savete....

• Moćni Ming

A чекај... Значи, не сме ни истину да ти каже?

Ne, nego ne sme tako odvratno, vulgarno i prosto da se izražava pogotovo prema meni, jer ni ja to nikad ne radim.
    Naravno, u pitanju je splet okolnosti... Ako bi oni nju na neki način teško uvredili, ja bih sigurno stao na njenu stranu, pa bih se ja obračunao sa njima. Znam samo da JA nikad ne bih mogao tako nešto da izjavim za njene, šta god mislio. I nemoj molim te da mi se sad tu rasprdiš o nekoj "slobodi govora", ovo-ono... To nije politika.

• Moćni Ming

Aha kaži nekom moderatoru da je zaključa... :)

• SS

Ја бијем моју жену и тиме се дичим. Ја сам јунак и деца ме гледају као у Сунце. Зашто? Мајке вам га балаве, да видите моју жену знали би сте да не бијем слабијег од себе, нити мањег од себе. Моја жена је као мечка, као трокрилни орман, левом ошамућује, десном сахрањује. Не добијем је сваки пут, некад попијем тешке батине, али сутра је нови дан... увек имам прилику за реванш. И њој се то свиђа, иначе не би били у браку 10 година, зар не?

• Butt

Aha kaži nekom moderatoru da je zaključa... :)

Evo, kažem-Džimi, ovo je jedno govno uvaljano u celofan od teme i zaključaj ga. Smrdi.

• Џими

Дечко, зашто си тако дрзак? А? А? А?

• Butt

Zašto sam drzak, ne razumem?

• p

Evo, kažem-Džimi, ovo je jedno govno uvaljano u celofan od teme i zaključaj ga. Smrdi.

nije govno ako tebi jeste nemoj da pises....prica je sasvim ok i ako si spreman da sejrujes svoje misljenje ok pisi i da to ima smisla....

• Butt

da sejrujes svoje misljenje

Evo, sejrovacu. Koliko puta biješ ženu, svaki dan, hahaha, kako si smešan decxko. Oborim je šamarčinom, decxko, cvili i uvija se ko crv paćenica, nemaš pojma kako smešno, decxko. Šutnem je onda, odleti preko sobe kao lutka, buhaha, butt, koji si ti car, decxko.

Jel može tako, a?

• Зна Мурињо

Jedna moja otišla s mene za mog najboljeg ortaka do tada, a posle je on video kako se cmače sa trećim... ne, ne treba bit žene, samo kad baš mora. :-) realno, ako s ti u braku s nekom 15 dina, napiješ se a ona ti sere i sere, možda se i desi... jebiga, skakala ti po živcima... mada kad žena pusti da je lema, i ona je kriva. e sad, džimi ti ovde nećeš naći nasilnike, jer na vuki su mahom pametni i učeni ljudi kojima je nasilje poslednje rešenje. ženu će da bije onaj sa 2 razreda škole, jer za drugo čuo nije. :-)

• Moćni Ming

Džimi, rispekt za Lemija na avataru.

Ako me sećanje dobro služi, Džimi mrzi Lemija...

• [

Treba lock iz prostog razloga što je naslov pogrešno napisan.
    Treba da piše: "Stvarno ne razumem zashto bijesh zhenu decho! Zashto bijesh zhenu preko pvt-a? olololoo pandanski prelol!"