Što nas svi mrze?
  • Rasni

Što svi mrze nas Srbe?

Svi koji nas okružuju nas mrze. Moja teorija je da su ljubomorni na nas. I da nas mrze zato što vode poreklo od nas.

• Цар

Rumuni nas ne mrze, a Mađare u principu boli kurac za sve južno od njih, tako da ono

• l

mrze nas jer smo bolji od njih

• ps

ti nisi srbin nego palac

• Цар

Da je u Federaciji mogu da se kladim da bi se zalagao za unitarnu Bosnu

• v

Nije kul sprdati dete ciji roditelji izdrzavaju njega i malu sestru od socijalne pomoci. Makar to bio i Rasni.

• Sanitarni čvor

a Mađare u principu boli kurac za sve južno od njih, tako da ono

malo ih boli kurac za vojvodinu, tako da ono
    jebe im se za bosilegrad

• ps

a kome se ne jebe za bosilegrad?

• ps

mogli bi da im zavaljamo bosilegrad za neke njihove poluraspadnute firme ili za neke dve-tri selendre na onom njihovom fus moru

• Цар

Sanitarni, mađarski Mađari na vojvođanske Mađare gledaju kao vojvođanski Srbi na bosanske Srbe, tako da prilično im se jebe za Vojvodinu
    A i kad bi hteli da obnavljaju Ugarsku, prva na listi je Slovačka, drugi Erdelj, pa tek onda ostali regioni

• Sanitarni čvor

da poluraspadnute firme pridodamo nasim apsolutno raspadnutim.
    uvek za korak ispred bugara.samo ne jednom.tad im svabo pomogo.na kratko...
    koliko god bugar raspadnut bio,srblje moze bolje.da ne kazemo gore

• Мачак у чизмамa

Мађарштини није за веровати. Кад год се отвори шанса, покажу своје право, фашистичко лице. Ограда вам је пример пар екселанс. Опет би нас они под лед да је рата и дебелог мраза

• ps

nemas pojma, nasa je privreda u porastu imamo love i znanja i njihove firme da podignemo i da udjemo na njihovo trziste. koji cemo kurac tamo ne znam al ko ga jebe sprdnja je a jebes bosilegrad

• Мачак у чизмамa

Најежим се кад помислим како људи живе доле на југу. Подједнако су удаљени од било каквог већег центра и цивилизације уопште. Тамни вилајет. Босилеград.. Зар је то уопште насељено место? Мислио сам да његово становништво постоји само на папиру

• Цар

Mačak, samo da znaš, jedan od premijera fašističke Mađarske bio je Srbin

• Мачак у чизмамa

Што нас чини још већим шкартом

• Sanitarni čvor

nasa privreda je uvek u porastu.
    ne citas redovno vesti.love ko pleve da pisamo po sirotim bugarima.od bugara je dovoljno i bosilegrad.da se ne lazemo...i previse.

• Мачак у чизмамa

Ето видиш, моја грешка. Живим у заблуди да нам је лоше, уместо да прелистам дневну штампу и уверим се у супротно. Јер ми смо.. Како рече Вођа.. Гепард Рога Африке!

• Мачак у чизмамa

Али је заборавио да тигрови не живе на Балкану, ако изузмемо зоо вртове. Збунио се човек, дешава се то напредњацима.. Залауфали се у прогрес па им се омакне ту и тамо услед потпуне усредсређености на циљ, не могу себи дозволити тај луксуз да расипају енергију добијену из сендвича (јер за кувано немају времена обзиром да журе у прогрес, презалогаје сендвич-два и настављају даље галопом у реформе) морају се фокусирати на борбу противу корупције #државниудар.цом

• Мачак у чизмамa

По бугарима пишају чак и Румуни, хахаха

• Sanitarni čvor

po srbima pisaju cak i siptari, xaxaxa

• Мачак у чизмамa

А како то? "Раснин" маниром? Уринирањем у црквама? Ако си буквално мислио, онда океј, за сваку другачију конотацију ћу ти разбити нос

• Sanitarni čvor

по шиптарима пишају чак и срби, ксаксакса

• Марко 

како да нас не мрзе кад смо говна, у топ три најгоре нације сиг

• Mlada Partizanka

Madjari ne mrze srbe. Miloš Horti je mrzeo Srbe.
    Madjarice posebno vole pravoslavni gorštački živalj ( crnogorce, bosance, hercegovce, kordunase...)

• paninaro

Madjarice posebno vole pravoslavni gorštački živalj ( crnogorce, bosance, hercegovce, kordunase...)

ja ti jemac

• Цар

Partizanko jes ti Mađarica

• Rasni

Balije nas mrze jer su bili Srbi, ustaše isto. Šiptari jer oće našu zemlju. Milogorci(pola ustaše pola šiptari) nas mrze jer su i oni Srbi, nisu bili nego su i dalje Srbi.
    Mrzi nas i EU zato što smo najnezgodniji narod u Evropi i ne damo da budemo potlačeni (barem to pravi Srbi ne daju).

• Rasni

Šiptari pišaju po nama na sve načine. Uzeće nam i one 3 opštine na jugu. Imaju podršku Amerike i EU i samo nas gaze. Kosovo će za koju godinu imati dosta veća prava nego Srbija, ako nastavimo sa ovom politikom uvlačenja.

• Valdemar

Sad se setio vica (copy/paste)
    priča (u tom vicu) Mađarica srpskoj komšinici..

Idem ja šetam korzo i priđe meni srpsko oficiro i ćuti. I tako dođemo do moja kuća, a on stalno ćuti.
    Večeramo i legnemo, a srpsko oficiro ćuti.
    J..a mene s.o. jednom i ćuti. J..a me i drugi put i ćuti i j...a me i treći put i zaspi.
    Ujutru ja spremim doručak, nahrani se srpsko oficiro i ode a sve vreme ćuti.
    I ja ni dan danas ne znam šta je htelo srpsko oficiro.

• atomski mis

Mrze nas sto smo ljudine a oni su idioti koji svako gleda samo sebe.Mrze nas jer imamo najlepse devojke na svetu,jer imamo najbolje pice rakiju,jer jednostavno nemogu da smisle da nemaju to sto mi imamo.

• Valdemar

Ne mrze nas tako kvalitetno ko što mi mrzimo druge. Balije, Šiptare, ustaše, Bugare, glupe Amere, Švabe naciste, ljigave žabare, muslidže svih vrsta itd. Mrzimo, šta ćeš.

• Rasni

Mrze nas sto smo ljudine a oni su idioti koji svako gleda samo sebe.Mrze nas jer imamo najlepse devojke na svetu,jer imamo najbolje pice rakiju,jer jednostavno nemogu da smisle da nemaju to sto mi imamo.

+1389

• Марко 

тешите се хахахаах

• Марко 

и ти расни ниси србин, да би био србин мораш бити хомо сапиенс, ти си хибрид флоре и фауне

• G

Мрзе нас јер смо глупи и наопаки, људи који имају све, а не користе ништа.

Господине Лимени, никако се не бих сложио са твојим виђењем квалитета мржње коју имају Срби. Наша је мржња плитка, импулсивна, непоткрепљена и лења. Ми ћемо Хрватима рећи да су они Срби и смејати се као кретени, убеђени да смо у праву.

Са друге стране, Хрвати ће остати смирени и сталожени и језуитским језиком мирно и систематично образложити како је Тесла пореклом Хрват, како су Срби прљав народ, Власи, како су примитивни, а ето, Тесла је био геније јер је у њему хрватска крв. Хрвати, као што рече Дучић, немају стида, па ће занемарити чињеницу да су Тесли побили више од пола фамилије, а очеву цркву чак два пута запалили, као и родну му кућу.

Квалитет мржње код Срба је лош, краткотрајан, баналан и смешан. Србин ће мрзети Хрвата само када гледа неки спорт, а када оде да тргује, он ће без проблема куповати запишане и отровне прехрамбене атрикле у хрватској Идеи. Исто тако ће се клети у српство, а јавно се хвалити како јебе Хрватице кад год стигне.

Квалитет мржње у Хрвата је висок, дугорачн, озбиљан и културолошки. Хрват ће мрзети Србина тихо и јако, сваки дан и на сваком месту. Он неће куповати ништа од српских производа, али ће без проблема приватизовати све по Србији што му иде у корист - Штарк, Бакину тајну, Дијамант, Фриком.

Србин ће због своје плиткоумне мржње без проблема отићи на хрватско море, "јер нису сви Хрвати исти". Хрват ће са друге стране, све српске туристичке дестинације заобилазити у широком луку јер су "то барбари" и "квалитет није задовољавајућ". Хрвати су увек били мајстори да своје фрустрације, мржњу и зло префињено трансформишу у кратке реченице и лепе речи. Језуитска школа.

Три Југославије су правили Срби, а три Југославије уништавали Хрвати. И у свим случајевима су Хрвати били у праву, јер ако ти је неко непријатељ, онда треба да га мрзиш дуго, постојано, квалитетно и аргументовано. Глупим Србима те ствари не улазе у мозак, чак ни после свих историјских искустава иза нас.

Што се мржње других народа тиче - највише се мрзимо ми Балкањероси који личимо једни на друге - Срби и сви остали Срби (Хрвати, Муџоси, Милогорци, Великоалександријски Македонци). Мало се мрзуцкамо са Бугарима, а са Румуњима и Унгарима имамо коректне односе, јер је српско памћење као у златне рибице.
    А мрзимо се јер немамо пара за боље. Сви.

• Rasni

Ja sam veći Srbin od tebe. Poyy
    A i imam državljanstvo Srbije tako da sam i zvanično Srbin poyy

• Марко 

и они из прешева имају држављанство србије поуу

• gonzo

Iako mi se prikenjalo čim sam video da je temu otvorio Rasni, moram da se složim sa onim što je Granjka napisao. Prilično temeljno i lepo objašnjeno.

• Sanitarni čvor

Mlada Partizanka
    Madjari ne mrze srbe.

nije bas i da nas obozavaju.si nekad bila u nekom mestu di su madjari vecina?
    onaj osecaj kada znaju srpski,a nece da ga zbore.
    i otkud ti nas sa kim vole madjarice da se jebu?

• S

Исто тако ће се клети у српство, а јавно се хвалити како јебе Хрватице кад год стигне.

Da, jer inače hrvatske pizde luče tečnost koja umanjuje efekat kandila.

• Sanitarni čvor

srbi su stoka,al smo jebali eks srbe u vaterpolo

• komad1974

a nije baš SVI........evo, ja vas ne mrzim.....nimalo.... :P

• director©

Исто тако ће се клети у српство, а јавно се хвалити како јебе Хрватице кад год стигне.

ovde ne vidim ništa paradoksalno

komad6996♥ - volimo i mi Vas

• Mlada Partizanka

nije bas i da nas obozavaju.si nekad bila u nekom mestu di su madjari vecina?
    onaj osecaj kada znaju srpski,a nece da ga zbore.

A sto da ga zbore, kad se ti pravis da ne znas madjarski?

i otkud ti nas sa kim vole madjarice da se jebu?

Od 10 drugarica sa kojim sam odrasla 3 su madjarice, i one i njihove sestre sve udate za srbe.

• G

drctr, ни ја. Само, лепо је за прочитат`.

• Sanitarni čvor

pre cu ja madjarski u srbiji,nego oni srpski u srbiji.a i glupa ti fora.ja kao znam madjarski,ovo-ono.
    zamisli,u srbiji udate za srbe.neverovatno.