Dani Irske na Vukajliji: U susret najvećem keltskom svecu ►HIT►HIT►HIT►
  • Mickey Savage

►HIT►HIT►HIT► ►HIT►HIT►HIT► ►HIT►HIT►HIT►
    http://replygif.net/i/104.gif

Dakle, kao što naslov kaže, novo ali ozbiljnije i, iskreno se nadam, masovnije takmičenje od ranijih. Takmičenje komičnog (a možda i ne) karaktera koje ima za cilj poštovanje seltičke nacije.

Pošto je jedan pripadnik istih ovde za kratko vreme postavio nove standarde komike, na pamet mi je pala misao da se napravi prvo veliko takmičenje u pisanju SELTIKIZAMA!
    Svi znate kako oni u stvari izgledaju i šta treba da znače, ali ipak daću određene smernice.

Nedavno je završeno (nisam ispratio) takmičenje u pisanju A-HA strajizama. Svi znate šta su oni. Za razliku od strajizama, seltikizmi idu korak dalje. Oni su montipajtonizmi na srpskom jeziku i humor koji svako ne kapira, barem ne iz prve.

PRAVILA DEFINICIJA KOJE SE MOGU PRIJAVITI ZA NATJECANJE:

Pojam može biti apsolutno bilo šta. Suština definicije mora biti u primeru, tj. da naizgled nema veze s prosečnim Seltikom, ali primer (ili dijalog) mora da sadrži esenciju seltikizma.

Današnji odličan primer s foruma:
    *Gledao sam "Apokalipsu danas" sinoć, što znači da je "Apokalipsa juče" odličan film.*

Prijave neka traju neko vreme, pa ćemo kasnije formirati kostur takmičenja.

Neka svaki kvalitetan seltikizam bude onaj koji, dok pišete i kasnije ga premijerno pročitate, tera na poznatu reakciju:

Srećno!

http://s7.postimg.org/hg6irj50r/det.jpg

• plok

ma jebes takmicenja brate gde ce one glavice da znaju kako da barataju celticizmom i jos ce pobedjivati zbog medjusobnog lizanja jutarnjih cmareva hahaahh

• celt

jebote dokle dogurala moja kopija, da dobije -izam :)

• celtic

Celte, nisam kopija, nego neshvaćeni original. Posmatraću ovu zabavu iz prikrajka, pošto bi bio sukob interesa da se prijavim za takmičenje.

• александаркг

A bila bi odlična fora da se prijaviš i ispadneš u prvom kolu xDD

• celtic

Da sam na niskim frekvencijama kao ti, možda bih shvatio tvoj komentar kao uvredu. Ovako, samo posmatram.

• plok

celtic tu treba da bude u zhiriju,jer je objektivan ljuto i jos zato sto je celtic i takmicenje se zove celticizam

• александаркг

Pa nije mi bila namera da bude uvreda... A nisam ja na niskim frekvencijama, ja sam samo glup :seltikizam: :dupli seltikizam jer su "niske frekvencije" bile aludiranje na moju glupost:

Ja mislim da sam pobedio!

• Carl Cox

Celte veći si celtic od celtica, ako me sećanje ne vara.

• celtic

Oll, kakav žiri, to bi bila druga krajnost, ipak ću se kikotati sa strane i gledati šta ljudi kače. A predosjećam da će tema probuditi ono najgore u ljudima, jer bez toga nema vrle umjetnosti i jakog pregalaštva.

EDIT: Shomy23, vidim, stižeš rastavljen na tri dijela, ali ipak, dobrodošao.

• S

hahah to brate i jos sam se PRI JAVIO, jer upravo sedim pored Javia ;)

• plok

EDIT: Shomy23, vidim, stižeš rastavljen na tri dijela, ali ipak, dobrodošao.

• Deku

premalo je prilika za ovaj gif na sajtu treba pružiti podršku celticima ovoga sveta da se ujedine

• Mickey Savage

hahah to brate i jos sam se PRI JAVIO, jer upravo sedim pored Javia ;)

Uuuuu, dobar. Nemoj ovakve bisere spucati u egzibicionim duelima. Ovo bi sigurno prošlo prvi krug... pakla koji te očekuje na takmičenju.

• plok

celtic barem postavi neku granicu ispod koje se ne moze ucestvovati na celticizmu...fazon ciji celticizam je ispod 4/10 nema ucestvovanja

• celtic

Ma samo počnite, pa ćemo vidjeti. Kvalitet se, kao i smeće, prepoznaje sam po sebi. Morate krenuti sa jaizmima (to su celticizmi, ali ih ja zovem *jaizmi*, jer je krajnje nepristojno o sebi pričati u trećem licu).

• Deku

Što brt? deky se ne slaže jbg

• celtic

Akšam hajrulah, deky, kako te slušaju tvoje kamile?

• Deku

Nemam kamile brt ja sam stranac, meni su dali dva Bengalija jbg

• Mladi jelen

Koliko sam shvatio ovo je takmičenje u lošim fazonima? Pa aj da probam.

• plok

Koliko sam shvatio ovo je takmičenje u lošim fazonima? Pa aj da probam.

pff,celtic diskvalifikuj ovog odmah,celticizam 1/10

• S

hhahah da brt, kontaš, on misli za sebe da ima loše fazone i onda očekuje da krenu ljudi da pišu "a ne seri brt dobri su ti fazoni" ;)

• celtic

To nejači, skečujte, ne driblajte!

• Тхе Проф

Volim izazove. Može prijava.

• celtic

Profe, dobrodošao, bolje se mimoišli!

• Тхе Проф

Zvini, momak, jesam ja tebe nešto uvredio, m?

Prov rizikuje ban otvaranjem ove teme, a šta - ti nemaš tastaturu?

• celtic

Kao prvo, na kraju rečenice upućene meni ide više m-ova, dakle "mmmm?" Drugo, kad nisam inicijator, nisam ni aktivan učesnik. Treće, nadam se da se ovakav dijalog više neće ponoviti, jer mi rasprave loše utiču na zdravlje.

• александаркг

Rasprave loše utiču na "zdravlje leskovac", padaju cene akcija farmaceutske kompanije, hahahah skečččD

Vežbam, vežbam, ne zamerite!

• Mickey Savage

Padaju cene akcija, Coa odma' kupuje da proširi portfolio! #seltikizambuđenjesile

EDIT: Prijavljujte se, nemojte spemovati.

• PROSEČNA SRBENDA

Pa upravo je dan drzavnosti, ne moze se istog dana 2 praznika drzavnosti slaviti.

• PROSEČNA SRBENDA

to su celticizmi, ali ih ja zovem jaizmi, jer je krajnje nepristojno o sebi pričati u trećem licu).hahah

• celtic

Vidi ovoga; kasniš sa komentarom ko internet explorer.

• Mali Ker

Neću da učestvujem, ali ću davati pluseve i Sv. Patrike samo tako.

• director©

Genetska istraživanja kažu da, od svih evropskih naroda, najsličniju strukturu krvi imaju Srbi i Velšani. Naši preci su bili neobično bliski sa Keltima, koji su pradede mnogih današnjih naroda u Evropi. Štaviše, mnogi stručnjaci će reći da su se Kelti sa našeg podneblja stopili sa slovenskim narodom. Uostalom, srpska prestonica je grad koji ima višemilenijumsku istoriju, ali istina je jedna – sagradili su ga Kelti.
    Beograd je prvi put bio „Grad Singa“ (Singi Dun) koji je dugo posle rimskog osvajanja nosio romanizovano ime Singidunum. Kelti su se selili Evropom i naseljavali mnoge njene važne oblasti. I danas postoji Keltska unija, koja okuplja narode čije poreklo je sačuvano u obliku bliskom izvornom, a među njima se, pored pomenutih Velšana, izdvajaju Škoti, Irci, Bretonci, Gali...

http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=56&articleId=288

• S

Ma da, na prvi pogled se vidi da su isti..katkad kad šetam beogradom pomislim da sam u Edinburgu, Dablinu, Kardifu..

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.