Sta kao da konstatujem da je lepo vreme danas na sta ce ona potvrdno odgovoriti? Ili da pitam sta studira, pa da se pravim da je to ok kao?
Treba mi neka tema da pokrenem, da ne moze da mi odgovori u jednoj-dve recenice. Da ju namamim da prica, pa da ja onda zamisljam majmume kako se njisu na lijanama dok ona prica i klimam glavon i potvrdjujem.
- º
A brate, što ideš na dejt sa devojkom o kojoj ne znaš apsolutno ništa?
- S
pitaj je gde zivi ali bez znaka pitanja. ali pošto se radi o dejtu pitaj je gde živi, ali da nekako pokušaš da zvučiš kao da ne postavljaš pitanje nego samo onako usput
- S
nadam se da sam pomogao
- l
zadravo i dobrodosao u svet odraslih.postavi joj bilo koje pitanje i videces pocece da prica i pricace dugo.samo pazi da ne zaspis.pozdrav
- S
pitaj je jel voli kamilicu. i ona ako ti odgovori da voli jer lepo miriše, pitaj je jel bi volela da je jaše...kontaš, mala kamila=kamilica ;)))
- SЛукић
Kakva je na crevu istoHahaha udavicu se jebeno

elem, ovako iz glave- Koristite ‚‚imenica-pristup'' kada tražite nešto o čemu biste pričali. Evo kako on funkcioniše: pitali ste ga, recimo, o tome koju školu ili koji fakultet je završio ili planira da završi i dobijate odgovor ovog tipa: ‚‚Voleo bih da budem nastavnik. Moj tata je bio nastavnik, moja baka je bila nastavnica, pa je to nekako postala tradicija u mojoj porodici, a ja i inače volim decu.''
Ako izdvojite izgovorene imenice (nastavnik, tata, baka, porodica, deca), već imate nekoliko tema o kojima možete razgovarati dalje. Svaka imenica je potencijalna tema za razgovor. Na ovo mu vi možete odgovoriti: ‚‚To je baš lepo. Samo što to zanimanje povlači sa sobom mnogo odgovornosti. Gde planiraš da studiraš?'' ili ‚‚Lepo je kad se održava porodična tradicija, a još lepše je što to ne radiš samo zato što je postalo tradicija, nego zato što to zaista voliš. Pretpostavljam da si veoma blizak sa svojom porodicom?'' Primećujete u oba odgovora prvo komentar, pa tek onda pitanje – na taj način izbeći ćete ‚‚intervjuisanje''. Ako ovo praktikujete, možete biti sigurni da ni u jednom trenutku neće biti one dobro poznate neprijatne tišine.
- lobavezno pocni ovako npr. ako se zove nevena ti reci pa ko je u stvari nevena hm ? ;)
ovo je stvarno strasno