Videh vest:
http://rs.n1info.com/a192979/Lifestyle/Lifestyle/Operaciju-zlatne-ribice-platila-377-dolara.htmlPa rekoh, evo jedne teme za takve "investicije".

Ejduse brate, dam ja sad u januaru nekih 25€ na 5-6 igara na Steamu po onim sniženjima... i od tih igara izvučem zaključno sa danas blizu 300 sati gameplaya...
Znači 300h/25€=12h/€
Aj mi ti reči koji je to drugi način da se sa jednim eurom sprdam 12 sati?
Ono, kad imam vremena, a ne mogu ništa drugo da radim (ili nemam volje) mogu da igram igre. Ne vidim što je problem.
Stripovi su u redu, ima istine u tome što govoriš. I opet strip ima neku vrednost, čitaš i edukuješ se, na neki način može se reći.A to što ja naučih engleski i dosta japanskog preko igrica, nije nikakva edukacija?
I što dosta igara pruža solidan pogled na duh vremena u kom se stvaraju. Da ne pričam da ima igara koje su jednostavno opuštajuće, pa neke bih čak rekao da imaju i umjetničku vrijednost (mislm pogledaj samo genijalnost iza FEZa ili npr soundtrack neke od Final Fantasy igara na kojima im i filmovi koji dobijaju oskare za najbolju muziku itekako mogu pozaviditi).Osim toga, neke igre imaju dosta dobre priče... možda nijesu na nivou onih koje stvarao Dostojevski ali jesu bar na nivou boljih stripova... plus su interkativne

Za engleski, ajde da kažemo da to može da prođe. Za japanski ne, jer ako se ne susrećeš stalno sa jezikom, nećeš ga znati. Pa čak i da se sa engleskim samo susrećeš u igricama, opet ga ne bi dovoljno savladao. Svakako da je industrija video igara vrlo uticajna i da ima tu i neke umetničke vrednosti. Ali i dalje davati novac na nešto virtualno, od čega nemaš zapravo ama baš nikakve koristi, osim možda nekog osećaja važnosti u samoj zajednici te igrice je meni neshvatljivo. Mislim šta, daš novac i tvoj karakter ima novu kapu? :D

Ček ti misliš na kupovinu samih igara ili na kupovinu kozmetike u igrama?
Ako misliš na kozmetiku kažem i ja da je uzaludno mada sam par puta znao da kupujem nekakve skinove za kantere i sranja al nijesam bacio neke velike pare sad tu realno, ionako sam ih naknadno prodavao i mijenjao za neke druge stvari tako da i nije neki gubitak bio kako god obrneš.
Za japanski ne, jer ako se ne susrećeš stalno sa jezikom, nećeš ga znati.Potcijenjuješ nas hardkor igrače japanskih igara :D Većinu stvari koje imaju japansku verziju sam patchovao da imam ako ne full igru, onda bar glasove japanske haha.
Može se solidno naučiti jezik.A engleski kažem ti, mislim da ga govorim odlično a evo sad da me pitaš čemu da zahvalim na tome? 85% igricama, 10% konverzaciji sa strancima, 2% konverzacijama na internetu, 2% filmovima, 1% školi
- l
i ja mislim da je bacanje para kupovati igrice.mislim na starije likove koji to rade.znam neke ljude od 30 god koji misle da su kul jer su gejmeri, zalosno.valjda na taj nacin beze od realnosti, i ne radi se tu samo o placanju igrica oni kupuju skupe kompjutere i svu propratnu opremu kad se sve sabere brdo para daju na to.mogli bi da kupe kola za te pare ladno, kao i svi zreli i normalni ljudi ali ne oni su gejmeri.plus da ne pricamo o uzaludno potrosenom vremenu, svaki dan po 3 sata minimum.kazem ok kad to rade deca jer igrice i jesu za decu ali kad to radi neko od 30 onda nije normalan.znam jednog nesa on je gejmer dodje mi da ga izudaram samo zbog toga.
- l
zali boze vremena i para date na ta sranja.beganje od realnosti.kad pitas gejmera sto toliko igra igrice on ce da odg nesto tipa:sta bi drugo radio.kao da nema sta da se radi na ovom svetu osim igranja igrica.gejmerski nacin zivota je totalno luzerski.to mogu samo da rade luzeri i picke.
- l
dobro ajde bezanje od zivota je pravilnije
- l
a alkoholisanje i drogiranje kao spada u dobre stvari
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.