Најглупље питање које вам је неко поставио
  • Цоле

Нисам тражио да ли има, до сад нисам видео па рекох да направим. Ако има закључајте и дајте линк.

Наиме, као што пише у наслову, нема неке филозофије, које је најглупље питање које вам је неко поставио?

• Цоле

Мене је тетка почела нешто да испитује за пробе:

Колико вас има?
    Шта свирате?
    Колико плаћате студио?

И тако још неке глупости и на крају:

Је л' се надрогирате после?

Ја гледам овако шта ме жена питала, не могу да верујем...

• mlatafaka

Nemanja, kako se zoveš?

• M

Mene mama posle Nove Godine : "Nisi valjda pio nista?"

• Лаик

а Немања се зовеш, је л'?

• mlatafaka

а Немања се зовеш, је л'?

Da

EDIT: Neka likuša na fejsu. Odma' sam vid'o kol'ko je sati, i obris'o je.

• M

Ja nekom liku pozajmio knjigu i on me zove i ovako :

- E Mito, znas da je kod mene tvoja knjiga?
    - Znam, sto?
    - E pa citam ja sad i ne razumem nesto, aj pogledaj molim te kako je to u tvojoj pa mi objasni.
    - Pa kod tebe mi je knjiga, kako da pogledam?

Burazer je sedeo pored mene i pratio ceo razgovor i usrao se od smeha.

• Towelie_

Zove me lik na kucni i pita gde si.

• Blake Griffin

Zove me lik na kucni i pita gde si.

Standardna fora. :D U opako jakoj konkurenciji gluposti, ja bih ipak izdvojio:

Šta je Koloseum?

• M

E da i fudbaler jedan, zove me na fiksni i ovako :

- E brate, aj mi pomognes jedan zadatak.
    - Ajde, pricaj.
    - E slusaj, treba da izracunam precnik kruga.
    - Sta su ti dali?
    - Poluprecnik.

Ponovo je burazer bio pored mene i ponovo se usrao od smeha.

• Vuk16

Ulazim u kucu i pitaju me:

Jesi stigao?

Ne...eno me jos ispred kuce... :D

• Марко 

Kad su me pre par dana pitali jesam li ocistio godinu.

• ninka_92

Sa čime ćeš burek?

• YouCantHandleTheTruћ

ninka_92

Sa čime ćeš burek?

Шта је ту глупо? Можеш да узмеш са сиром, месом или празан. Има и са вишњама, јабукама, празан и има пица-бурек или празан.

А што се тиче глупих питања, можда:

Хоћеш још једно питање да одговараш за 7?

• Dilan Dog

Pitao me ćale "treba li ti para"...

• ninka_92

Trute, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom. Burek je burek, ostalo su pite.

• Vuk16

@YouCantHandleTheTruћ

Burek je sam po sebi sa mesom...to o cemu ti pricas su pite... xD
    To sam ukapirao nakon duge rasprave sa jednim likom iz Rep. Srpske :DDD

Njegovim rijecima..."Sve pite su pitice...samo je burek pitac" :D

• ninka_92

Evo pravog Vuka gorskog!

• selenijum

Управо ово што нинка каже. Ви Србијанци појма неате.

• Matko96

Burek je burek, ostalo su pite.

• ninka_92

Da ne spamujemo, nemam živaca više za rasprave.

Kolega, da li da vam pišem 9 iz Rimskog prava ili da vas ostavim za sledeći rok, da pokušate za 10?

• YouCantHandleTheTruћ

Поштовани, пита је једно, а бурек је друго. Има пита са јабукама, тзв. јабучара, а бурек са јабукама је нешто друго. Или лења пита. То је исто са јабукама. Има и бундевара, то је пита исто, али нисам чуо за бурек са бундевама. Мада, можда и има. Ко ће то знати...

• Mala Vidra

Burek je pita s mesom, a to što ti zoveš burekom se pravilno naziva "slagana pita". :P

• Vuk16

@YouCantHandleTheTruћ
    Pazi...ja sam iz Crne Gore i kad narucujem burek moram da napomenem da ga hocu sa mesom...to je zato sto lik/likusa koji ga prodaju ne znaju da je burek sam po sebi sa mesom.Kazem ti da sam se raspravljao sa ovim likom iz Srpske dok na kraju nisam morao da priznam da je u pravu jer burek nije nastao u CG a ljudi iz Bosne se razumiju u burek... :D

• Фрањо Дивљак

Јебига, где год сам у Србији куповао бурек морао сам рећи шчим ћу. Овде је тако, све зовемо бурек, мада има и пити, то се као ваљда другачије меси. Мени баба прави разне пите, а то није ни слично бурецима у пекари.

• C60

Aко сви немају пара, а држава штампа новац, зашто једноставно не иштампа више и подели свима?

Зајебите сцену са буреком, смара. Озбиљно.

• YouCantHandleTheTruћ

Јој, видро, сад измишљаш неке нове називе да би испало да сте у праву. Баш би глупо звучало слагана празна пита. Да вас водим ја овде у Београду има много добра пекара да се наједете пица-бурека. Одмах бисте променили мишљење.

• Duče

Ovo sam u radnji čuo, ulazi neka likuša i pita
    - Imate li banane?
    - Imamo.
    - A koja su marka?
    Ču koja su marka lolololo.

• Mala Vidra

Trućko, ja obožavam taj "pica burek", al' nisam ja kriva što ne bi trebalo da se zove tako. Prava pita se razvija i mota, a za slaganu ti trebaju samo kore koje bacaš jedne na drugu, što rade ovi u pekarama..
    A slagana prazna pita se zove maslenica. ;p

• ninka_92

Trut, studiram u BG i jeo sam taj vaš "pica burek", dobar jeste, ali ništa pretjerano. I zovem ga tako jer ga vi tako zovete, a ja nemam adekvatan naziv za njega. I svakako mi nije promijenio mišljenje. Ali zajebite priču o tome, stvarno je obrnula krug.

• Bruce

"Hoćeš prvo da ti popušim?"
    Ja ništa gluplje nisam čuo...

• Puzzle-Fox

Najgluplje pitanje koje me često pitaju u sklopu otvaranja konverzacije u prolazu je:
    Đe si brate? Jebeš li što?

• l

e pa da, to za burek, večita dilema, i mene zanima, saću temu dotvorim

• YouCantHandleTheTruћ

Ма јео сам ја бурек и у Бања Луци и у Требињу и на још икс места, него вас зајебавам пошто ми је просто невероватно да толико скачете кад то чујете. Узгред, не волим пица-бурек. :)

А да, сетио сам се најглупљих неколико питања која су ми била постављена у "Коста кофију"

Хоћете ли цимет у кафу?
    А ванилу?
    Мускатни орашчић?
    .
    .
    .

• Rosoneri

јебо вас бурек
    босанци јебени смарате

• ninka_92

Da li da se brijem na suvo ili da stavim pjenu?

Burazerovo prvo brijanje.

• ninka_92

Trute, kaci bio u Trebinju? :) A svaki put kažem sebi da ne padam u vatru zbog toga i džaba. :D

• Стеван

Ахахахахах, читам све време, ваљам се и чекам да видим докле ће :Д Труће, улепша ми дан!

• YouCantHandleTheTruћ

Trute, kaci bio u Trebinju? :)

Био сам пар пута у Билећи, па сам скокн'о до Требиња. Добар је био бурек. :)

A svaki put kažem sebi da ne padam u vatru zbog toga i džaba. :D

Али претерујете, брате. Реално. :)

• Марко 

U pravu su ovi Bosanci. Burek je samo sa mesom, ostalo su pite. I burek je burek ako je savijen u spiralu.

• YouCantHandleTheTruћ

Стивене, ако мало смеха треба док се чека Пешић да одлучи. :)

• Chavez

Nije meni postavljeno, već jednom od drugova u mom prisustvu. Ima brata blizanca inače, pita ga likuša:

E, je l' ste vas dvojica stvarno blizanci, ili je neko stariji?

• M

Jebem ti zivot, smorili ste sa burekom i pitom. Ispemovaste temu. A i mislim da nisu bas svi shvatili temu najbolje.

• Gazimudo

Zaustavlja me pandur (onaj prasinar, ne saobracajac) , kaze daj dozvolu, ja mu dajem saobracajnu i vozacku, i on me pita: "sta ti kao imas dve dozvole?"

• Скелетор

kad me saobraćajac pita 19. decembra dal sam pio nešto.

• C60

Мене заустави, име, презиме, датум рођења, адреса, и све му ја кажем, а он ће мен: а колико имаш година? И ја га слажем за једну и тип не провали.

Значи, ту си Газимудо.

• M

Hahahah, a ne ozb. Sta boli coveka kurac, sad svi odbanujte Caru, a oni i kad bi ga odbanovali on se ne bi vratio.

• ninka_92

A jel' moraš svaki dan na kompjuter?

• komad1974

policajac...za vozilo koje je 1972. godište:

- jeste li vi prvi vlasnik???