- M
Mene mama posle Nove Godine : "Nisi valjda pio nista?"
- M
Ja nekom liku pozajmio knjigu i on me zove i ovako :
- E Mito, znas da je kod mene tvoja knjiga?
- Znam, sto?
- E pa citam ja sad i ne razumem nesto, aj pogledaj molim te kako je to u tvojoj pa mi objasni.
- Pa kod tebe mi je knjiga, kako da pogledam?Burazer je sedeo pored mene i pratio ceo razgovor i usrao se od smeha.
- M
E da i fudbaler jedan, zove me na fiksni i ovako :
- E brate, aj mi pomognes jedan zadatak.
- Ajde, pricaj.
- E slusaj, treba da izracunam precnik kruga.
- Sta su ti dali?
- Poluprecnik.Ponovo je burazer bio pored mene i ponovo se usrao od smeha.

@YouCantHandleTheTruћ
Pazi...ja sam iz Crne Gore i kad narucujem burek moram da napomenem da ga hocu sa mesom...to je zato sto lik/likusa koji ga prodaju ne znaju da je burek sam po sebi sa mesom.Kazem ti da sam se raspravljao sa ovim likom iz Srpske dok na kraju nisam morao da priznam da je u pravu jer burek nije nastao u CG a ljudi iz Bosne se razumiju u burek... :D- l
e pa da, to za burek, večita dilema, i mene zanima, saću temu dotvorim

Ма јео сам ја бурек и у Бања Луци и у Требињу и на још икс места, него вас зајебавам пошто ми је просто невероватно да толико скачете кад то чујете. Узгред, не волим пица-бурек. :)
А да, сетио сам се најглупљих неколико питања која су ми била постављена у "Коста кофију"
Хоћете ли цимет у кафу?
А ванилу?
Мускатни орашчић?
.
.
.- M
Jebem ti zivot, smorili ste sa burekom i pitom. Ispemovaste temu. A i mislim da nisu bas svi shvatili temu najbolje.
- M
Hahahah, a ne ozb. Sta boli coveka kurac, sad svi odbanujte Caru, a oni i kad bi ga odbanovali on se ne bi vratio.