- M
Ne gledajte mene.

Ah, to je i mene snašlo, došlo mi je da plačem. Prvi put u životu sam bila debela.
Nemam volju da držim dijetu pa sam pila zelenu kafu. Prva 2-3 dana nisam imala potrebu za hranom. Nastavila sam, i pila sam ukupno 15 dana.
Pozitivni efekti : izrazit gubitak apetita, izražena potreba za tečnošću i voćem, lako i brzo razbuđivanje. Uveče iznenada nastupa premor i odlazak na spavanje je trenutan!!
Neželjeni efekti : zatvor, poremećaj sna posle 5-6 dana (plitak san, češće buđenje u toku noći).
"Kasni" efekti : smanjenje apetita, veća potreba za tečnošću i voćem, blagi gastritis (traje oko3-4 dana).Izgubila 5kg i to mi je bilo dovoljno.
- N
nemoj vise da se vatas za glavu Januar odlazi.
Sad ovako
nemoj piti sokove
nemoj jesti posle sest
kad ides na slavu i mora da jedes pre obroka popijes dve veeelike case vode (ako moz roknes mlaku)
ne jedes kolace-ma koliko lepi bili reci da ti spakuju pa jedes ujutru
setnja setnja setnja.. 
Nadrkani golub je izneo najbolji predlog. I to je ta forumla.
Ovo je prva zima da sam ja smršao. To je zato što sam se obratio nutricionisti i krenuo na dijetu. Za 2 meseca sam skinuo 15 kg. Sada sam trenutno u fazi stagnacije, pa sam u dijetu uklopio teretanu.
Jedine sprave koje tamo eksploatišem su traka za trčanje i simulator skijanja. Na tegove, benč i ostale gluposti ni ne pomišljam... i krenulo je na dole ponovo... :)
Znači za skidanje kilograma najbolji recept je čvrsta volja i karakter, bez ikakvog jajarenja.@Inso
Recept za gojenje:
Svako veče posle ponoći, iz frižidera izvuci 50,000 kalorija. Slaninu, salamu, kajmak, majonez... Sve to naravno uz pola hleba. Najedi se k'o car i lezi zadovoljno da spavaš. Tako narednih mesec dana.
GARANTUJEM ti povećanje kilograma, a ako ostaviš cigarete (ako pušiš) ne treba ti ni toliko. Lično isprobani, garantovatno uspešni recept... :))
Šta bih ja dao da mogu tako, jaoooooo... :))- N
Insoooo ne slusaj minga ima holesterol da ti skoci
@ming: pu pu sotono ish u vodu :)
inso pokusaj da unosis vise vitamina B ima da narastes ko kvasac i smanji nerviranje mozda te nervoza izjeda :) 
Jano gde je tu zadovoljstvo?
Može da se ugoji a svako veče da uživa carstvu kalorija... to je tako gotivan filing, skoro k'o sex :p
Inso, samo slan'nice, i da vidiš... i čvaraka... :))
Mada ni Janin predlog nije loš... to znači piva u neograničenim količinama.
Ja ne smem da ga pijem, šmrc :monsun suza: :)
Ја сам имао неких 67 кила у октобру 2008. Данас сам се мерио и имам 85. Висок сам 191. Постигао сам то тако што сам годину и по дана јео као ненормалан. Значи, сваки дан по најмање 3000 калорија + кућно вежбање и лети пливање.
А за оне који хоће да смршају... Тренинг + воће и поврће. Напуни стомак, а потроши више калорија него што садржи.
- l
lepo je biti mrsav.... NOOOOT!
http://girlstalkinsmack.com/14-celebrities-looking-too-thin/ 
E narode,ta prica 'ja ne mogu da se ugojim" ne drzi vodu...:) jedite vise manjih obroka u toku dana(5-7),posle svakog obroka se odmarajte 30-60 minuta i ima vaga da pukne posle 30 dana takve nedijete...:) Neko ima takve gene da se lakse/teze goji/mrsavi,ali lakse ili teze ipak ne znaci nemoguce...:) Ko nabaci misice garant ce izgubiti salo,ko ne jede tesko njemu...:D
lemaja-stvarno ne kapiram ko moze biti tako sjeban u glavi da se ugleda na gore navedene...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.