- YeahBatch
Зато што брате кад се нађеш у близини браве полако почнеш да опушташ мишиће бешике знајући да ћеш након неколико секунди да је испразниш. Онда те затекну закључана врата и готово, бешика већ попустила, а панталоне мокре.
Има логике, мада нисам планирао да пишам за пар секунди, него за минут-два (други спрат, затим остављање ранца, скидање рукавица, капе, јакне, па онда тек у веце). И још сам претпоставио да су закључана улазна врата, али сам се ухватио да проверим, да не вадим кључ за џабе. И упркос свему томе, мало ми фалило да се упишам баш у моменту кад сам се ухватио за кваку. Зашто баш у том тренутку крене навала, ако сам планирао да пишам за 10 секунди или за минут-два?

Jebačevo inkluziv, suštinski opuštaš bešiku, jer jedno je šta si isplanirao, a drugo kakve sve dodatne signale telu šalješ, odnosno u slučaju smene akcija - od tela dobijaš. Jedina stvar koja (meni) stoprocentno pomaže u izbegavanju ovakvih situacija je nepijenje kafe, a autosugestiju nemam pod kontrolom. Možda ono, ako se popneš na Kilimandžaro, leveluješ se spiritualno
- АК
Да, Ајваре, ја то некад радим.
По неком мом мишљењу Јебач је дао најбоље објашњење. Често журим до самок тренутка олакшавања, али увек имам филинг да пуцам неколико секунди пред сам чин шорања. Тад је општа фрка, а када крене први млаз, обично испустим крик задовољства. Велики крик.

Slažem se da je postalo jako dosadno na forumu, ali nekako mislim da će malo inventivnosti pri otvaranju tema da donese više zabave nego otvaranje ovakvih tema tipa "jebote kako je smorno i kako sam smoren, a i vi ste svi baš smoreni na ovom smorenom sajtu, ovog smorenog interneta".
Neću da zaključavam, možda ja grešim. Zabavite se! :-)
- В
Kurde, tako je odkad je Sticko zakljucao JEBANJE. Ljudima je potreban ventil, a kao sto je vec receno taj ventil popusta u odsudnom trenutku.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.