Да ли је ово реално? Ја само што нисам умро од глади, и реално, само ми ово треба.
http://mondo.rs/a975256/Info/Srbija/Vojska-Srbije-upis-u-evidenciju-ko-se-ne-odazove-kazna.html
Оћел бити нешто од овога?- º
Ovo znači ~RAT~!!!

Svake ali svake godine u ovo vreme kad krenu da se salju ti pozivi za evidenciju idu naslovi u novinama Opet vracanje vojinog roka? I onda idu komentari debila tipa Nek politicari i njihova deca idu u rat dosta nam je bilo zla na prokletom Balkanu.
Kao da su dobili poziv da se za tri dana jave u kasarnu u Sjenici. Hahahaha pa koliko treba jebati sirotinju.- S
Hipoteticki, ako Monako zarati sa Srbijom, kojem ce se carstvu Nolo prikloniti? Jer pisano je, tamo gde je tvoje blago tamo je tvoje srce.

Trebalo bi uvesti obavezan vojni rok za sve građane odmah nakon srednje škole ili nakon navršenih 20 godina. Žene godinu dana, a muškarci dve godine. Posle toga upisuj jebeni fakultet ili se zaposli ili ostani u vojsci ili se obesi...
Oslobođeni od služenja vojnog roka samo da budu nepokretne, slepe i osobe sa teškim neizlečivim bolestima.- b
Od 99 do 2003 valjda u mirnodopskim uslovima sam bio pozivan na vojne vezbe skoro jednom mesecno, katkad jednodnevne katkad visednevne. Samo jednom nisam otisao na jednodnevnu jer sam bio prehladjen i poslali mi poziv od sudije za prekrsaje. Odem direkt u kasarnu i najebem se majke majoru, kazem mu sram vas bilo onolika govna na Kosovu pojedosmo, kaznjavas me za glupost. Poceo da se izvinjava, kaze majku im jebem i ona govna iz administracije. Reko nemoj da me zovete vise, idem u zatvor ako treba.
Sad bih ratovao samo u slucaju pravljenja velike Srbije, naravno nikad sa naprednjacima , Seseljom i ostalim americkim placenicima. Samo sa nekim liderom centra.
- b
Jedini koji nikad nisu potpisali stetan ugovor za Srbiju (citaj dejton, kumanovo, brisel). Cinjenice su neumoljive, sacuvaj me Boze nepicketina velikih Srba Slobe, Seselja i Vucica.
- b
Nigde nista ne imputiram, demant je nesto drugo.
Rasni, boli te kurac i ako pogineš, nije neka šteta, realno. A ja ako poginem, ovaj svet gubi jedan veliki um, a ova zemlja velikog čoveka.http://vignette3.wikia.nocookie.net/supermarioglitchy4/images/7/7d/OOOH.gif
Suvlasniče reaguj
- º
ZAJEBI VOJNI ROK, VRATI POSTERE I REAKCIJE!
- G
Јебеш постере и реакције, ово је начин да се сајт сјебе још брже, јер нико не може да нађе постере. Чак и кад отвориш Подфоруме, међу њима нема подфорум рекације и постери. Молим некога ко зна ретарда који је сјебао сајт, да га обавести о томе. Не, још боље, идем да му напишем писмо.
- l
drzava ne moze da hrani vojsku, nema od toga nista
Иначе, ко год да је власник сајта, ваљда има мозак већи од веверице па капира да дефиниције које се каче и нису дефиниције, већ свирање курцу.Ne bi to rekao da imaš više od 5 odabranih na 111 napisanih. Ali si u pravu sto posto. Izmišljaju se kvazi-izrazi da bi moglo da se piskara koješta.
Ima tu još nešto. Posteri i reakcije nisu nikakav sadržaj, u smislu onoga što crawler-i, spajderi i motori za pretragu smatraju za sadržaj. Pogotovo reakcije, običan beklink (*da, sadržaj ALT i SRC u tagu IMG se računa kao beklink ako je validan URI*) do sajta X koji hostuje .GIF fajl sa nekim rendom tekstom. Poster isto nije sadržaj.
Tehnički jeste zapravo, ali nije direkto iskoristiv od strane ovih gorepomenutih sajber-govnara.Velika mana ovog sajta je što je na srpskom jeziku, zbog toga mu je realna vrednost mala. Ali šta ćeš, tu se ne može ništa. Jedino što doprinosi pravoj vrednosti sajtu i što je zaista marketabilno jesu definicije, jer su definicije tekst, a tekst je sadržaj. Što više kvazi-izraza se definiše, to će više biti poseta od strane jedinstvenih posetilaca, u žargonu vebmastera. Ne radi se ni o kakvoj priči o intelektualnoj eliti, već o isplativosti sajta.
Tako je na papiru, e sad svi znamo da od toga nema ništa, jer će gubitkom postera i reakcija otići više od pola članova, a i neće doprineti poboljšanju a ni količini realnog sadržaja.
To objasnite tom novom šefu. Očito mu je kaizen prosuo neku priču i uvalio sajt za određenu svotu novca (u to ne ulazim).
- b
postoji predlog da se pravljenje postera omoguci samo clanovima koji imaju 100 + pozitivno ocenjenih definicija, podrzavam