- b
ti si poslednji koji je bio potreban, hahaha
zamisljam glavonju kako cacanskim akcentom objasnjava prezent simpl malom Xiaou

сад ја не могу да нађем посао јер су у граду од дваес милиона људи срби на лошем гласу и нема школе која оће србина да прими јер су нека говна хтела да бију агенте или су се у најмању руку напушавали са претпостављенима на послу
крећем се у неких два квадратна километра сваки дан по крају и сваки дан сретнем по минимум два србина које досад нисам видео
пружи ти неко шансу да зарадиш лепе паре ни за шта и није ти доста него мораш да једеш говна и правиш проблеме ко да је ово доба самоуправљања кад је свако говно могло да ленчари и диже глас по фирми а да га нико не истера јебем ти србина најгори смо на планети
- b
nije to nego vas ima previse pa obaraju cenu, ekonomija je to zakon ponude i potraznje
- b
a tek cinjenica da je ovde shvaceno da svako ko zna neki osnovni konverzacijski nivo engleskog moze predavati u Kini... jos malo ce vas sve proterati i placati native
- b
stecan ako se ne varam

е баш то тилмо
не може србин да ћути и прима сома и по евра минимум ни за шта, мора да једе говна и да се свађа
иначе тако су јапан и јужна кореја (сада и вијетнам то ради) отерали све осим нејтива али они су много мањи овде никад неће пасти потражња и биће места за скоро сваку нацију док не праве срања
- b
da, ali ce uzeti Ugandjani, Indijci i ostali gde svi znaju eng, a rade za 100 evra, ja sam bar 3 puta ostao bez pozicije zbog jebenih indijaca, sta ces ti kad on dodje sa PHD i radi za hiljadu dolara jos ljubi noge kad dobije platu (svojim ocima gledao), a ja trazim 5.,, nema nacije sa manje samopostovanja od njih
da, ali ce uzeti Ugandjani, Indijci i ostali gde svi znaju enghah ovo u kini ne moze da prodje nikad, ja sam nasao sam taj sranje posao u kini i dobio ga ispred crnca iz amerike...crnce gledaju ko zivotinje bukvalno, na belce svrsavaju
ja da se pitam sve bi poslao da odu u kinu jer je sad i narednih 5,6 godina ce da bude raj na zemlji za belog coveka, plus je ogromna da ode milion i po srba ne bi se osetilo. Samo nzm sto se svi lepe samo da rade u tim vrticima gde bukvalno moras da glumis branka kockicu i pevas nesto i pleses i igras se ko debil kad mozes posao skoro bilo gde da nadjes, plus vecere i izlasci za belog muskarca skoro dzabe
- b
to kako oni gledaju belog muskarca govori cinjenica da za 1000 evra glumis klovna njihovoj balavurdiji... eto, morao je neko da vam kaze.
- b
ajde majmunčino čekaoničarska ne prosipaj se više mrš
- P
Hahahahahaha
- b
jeste, samo odjebi više
- b
hahahhahah
- P
Hahahahahahahhaha

jebac upravo ispoljava prvi stadijum boljke vecine nasih gastarbajtera koji odu bilo gde preko.....odme misle da im je to dedovina i da niko vise posle njih ne moze da dodje...
glavno pravilo koje vazi bilo gde preko je BEZI STO DALJE OD NASIH LJUDI jer u 99% slucajeva neces imati nikakvu pomoc, a vrlo cesto ce i namerno da te sjebu
- P
Hahahahaha Marko pregotivna glava, sve je upravu. Sigurno da par seljaka moze da usere ikakav ugled srba u kini
- b
Haha jeste malo u pravu, jednom u Svajcarskoj jedan nas nokautiro gazdi rodjaka, posle bas sve nesto cudno gledali Srbe
- l
moj drugar predaje eng u kini, plata mu 60e.2 puta ga opljackali i jedanput ga prebili
- l
trijade zakupe separe i piju sake a posle ponoci prave probleme
- P
Hahahahaha to je taj dvojac posalji marku u pvt da im spremi sacekusu
- b
prof je, reko na chatu da ima neshto protiv tebe tako nekako