Strani jezici
  • Sevastokrator_95

Koje strane jezike govore vukajlijasi?

Do you speak English?
    Sprechen Sie Deutsch?
    Parlez-vous Français?
    Hablas español?
    Tы говоришь по-русски?

Koje strane jezike biste voleli da naučite i zasto?

Evo da podjem od sebe. Znam engleski dosta dobro, ne i perfektno. Nemacki takodje, mozda malo slabije od engleskog. Ruski sam ucio 10 godina u osnovnoj i srednjoj, a koliko nam je sistem fantastican dovoljno pokazuje cinjenica da sam prosao tih deset godina sa peticama i cetvorkama, a sad tesko da bih mogao 5 smislenih recenica da sastavim. Sa slusanjem i citanjem ruskog stojim nesto bolje. Voleo bih bas dosta stranih jezika da naucim, al posto je zivot kratak, bicu srecan ako usavrsim engleski i nemacki i eventualno naucim francuski.

• ps

Hahahahaha

• Sevastokrator_95

ako je tema stvarno smijesna, mozda ovako skupim ljude za sah

• ps

Brate tema je...nemam reci ni da opisem, neka mesavina klinca koji trazi drugove, predstavljanja misice i nekog uvoda u nudjenje nekog tecaja

• Sevastokrator_95

oces nemacki pocetni nivo za soma kinti dvocas?

• 6

инглиш добрано знам, њемачки учио пар година у основној, најбоље сам га знао фазон у седмом и осмом, сада више не знам ништа, осим да малко читам.
    Руски би волио да знам, исто и шпањолски. поздрав топли за све.

• P

Engleski znam jako dobro, njemacki slabo (sreća pa mi ne treba na faksu), spanski razumijem i pomalo usavrsavam razgovor. To je to.

• 6

а шпански фазон сви знамо помало да разумемо од серија неких и филмова ја мислим да је тако бар, ако ништа ружне речи такорећи разумемо.

• Earthworm Jim

Nema riba ovde sevast dzabe nam pokazujes da si poliglota

• P

Ne tako povrsno poznavanje, onda bi mogao reci da razumijem i italijanski ili ruski.

• Sevastokrator_95

asam poliglota do kurca moga

• Đoto

Slično kao pojedinci, parlam engleski skoro ko maternji, što znači da grešim ko lud XD

Nemački sam učio u školi i to i duže nego Engleski, ali zbog 6 promenjenih profesora u OŠ i babetine koja je umislila da predaje na fakultetu i da nema šta da nas uči u gimnaziji, jezik nikad nisam savladao iako se par ljudi nudilo da me nauči, govorivši mi onu poznatu, kako imam "dara" za jezike :-/

Na onom najosnovnijem poznanstvu (znam neke reči, fraze, mogu da skapiram po nekad i nešto osnovno) su mi Italijanski i Japanski, koje bih kad tad voleo da naučim. Ponavljam, ovo je na onom baš najosnovnijem nivou tipa "moje ime je" "dobar dan" "hvala" i tako to. ODMAH DA KAŽEM NEMAM POJMA DA ČITAM I PIŠEM HIRAGANU I KATAKANU!

• Sevastokrator_95

ako ti japanski nije dovoljno dobar da kresnes azijatkinju, ne racuna se

• Бадвајзер

HASHIRE SORI YO KAZE NO YOU NI TSUKIMIHARA WO PADORU PADORU!

• Бадвајзер

Знам енглески. Остале језике знам јако мало (њемачки, шпански итд).

• celtic

Engleski, njemački, ruski, Gaeilge (Irish-Gaelic), pomalo ruski i španski.

• Bazzi

služim se jezikom dobro otkako mi se ne diže ima li koja autorka da proveri hehe

• Mali Mujo

Engleski znam odlicno, njemacki sam znao neke osnove, dovoljno da mogu da držim kakav takav razgovor s nekim al mi nije trebao i nisam se susretao s njim preko 10 godina tako da ga sad jako slabo znam. Španski razumijem ovo što Vuzi reče, iz filmova. Grčki znam jako malo, osnovnih par stvari. Tako da u suštini samo engleski pravo znam.

• Che-Vu

Pet jezika pričam, šesti zamuckujem.

• DP

Znam srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski, makedonski i uopšte ovako sam vrlo duhovita osoba.

• Che-Vu

Pravila teme
    hrvatski, bosanski, crnogorski i ostale varijante srpskog (hehe) se ne racunaju kao strani jezik
    makedonski, slovenacki i bugarski samo ako ih zapravo tecno ili skoro tecno govoris (да ти ебам маиката nije znanje bugarskog)

• Бохор

Zap a Bugarski ha ha

• Che-Vu

Ovde se priča o stranim jezicima ,;)

• DP

Makedonski govorim tečno

• DP

Bugarski bi voleo da naučim ali nije baš lak

• a

Engleski, njemački, ruski, Gaeilge (Irish-Gaelic), pomalo ruski i španski.
    https://happywheels2.io

• torazulu

Jamaican Patois se vrlo lako nauci ako znas engleski.

Samo ubacis "dat" umesto "that", svaka peta rec se zamenjuje sa ""jah", i povremeno kazes "a bom, bom ,bom..."
    I onda mozes da travaris iz religioznih razloga.

• 6

Ана дама се регистрирала на сајто само да би несебично подијелила онај линк са нама , слава јој и хвала!

• Čika Bolja

Знам италијански оно мислим могу се споразумијет с италијанима свим тако да сам ја изнад вас капирате

• n

You try to make me cry but I cried to much. U want me to suffer & breaking heart.http://happy-wheelsgames.com happy wheels http://happy-wheelsgames.com/basketball-legends-game basketball legends game

• косма рекла може

То оћеш да ми уметиш вирус у систем с тим линковима јели???

• косма рекла може

Чији си ти?! Како ти се ћаћа зове

• M

Kako se na stranom jeziku kaže "hej frende, pozdravi tvoju ženu i moju đecu"