Koje strane jezike govore vukajlijasi?
Do you speak English?
Sprechen Sie Deutsch?
Parlez-vous Français?
Hablas español?
Tы говоришь по-русски?Koje strane jezike biste voleli da naučite i zasto?
Evo da podjem od sebe. Znam engleski dosta dobro, ne i perfektno. Nemacki takodje, mozda malo slabije od engleskog. Ruski sam ucio 10 godina u osnovnoj i srednjoj, a koliko nam je sistem fantastican dovoljno pokazuje cinjenica da sam prosao tih deset godina sa peticama i cetvorkama, a sad tesko da bih mogao 5 smislenih recenica da sastavim. Sa slusanjem i citanjem ruskog stojim nesto bolje. Voleo bih bas dosta stranih jezika da naucim, al posto je zivot kratak, bicu srecan ako usavrsim engleski i nemacki i eventualno naucim francuski.
- 6
инглиш добрано знам, њемачки учио пар година у основној, најбоље сам га знао фазон у седмом и осмом, сада више не знам ништа, осим да малко читам.
Руски би волио да знам, исто и шпањолски. поздрав топли за све. - P
Engleski znam jako dobro, njemacki slabo (sreća pa mi ne treba na faksu), spanski razumijem i pomalo usavrsavam razgovor. To je to.
- 6
а шпански фазон сви знамо помало да разумемо од серија неких и филмова ја мислим да је тако бар, ако ништа ружне речи такорећи разумемо.
- P
Ne tako povrsno poznavanje, onda bi mogao reci da razumijem i italijanski ili ruski.

Slično kao pojedinci, parlam engleski skoro ko maternji, što znači da grešim ko lud XD
Nemački sam učio u školi i to i duže nego Engleski, ali zbog 6 promenjenih profesora u OŠ i babetine koja je umislila da predaje na fakultetu i da nema šta da nas uči u gimnaziji, jezik nikad nisam savladao iako se par ljudi nudilo da me nauči, govorivši mi onu poznatu, kako imam "dara" za jezike :-/
Na onom najosnovnijem poznanstvu (znam neke reči, fraze, mogu da skapiram po nekad i nešto osnovno) su mi Italijanski i Japanski, koje bih kad tad voleo da naučim. Ponavljam, ovo je na onom baš najosnovnijem nivou tipa "moje ime je" "dobar dan" "hvala" i tako to. ODMAH DA KAŽEM NEMAM POJMA DA ČITAM I PIŠEM HIRAGANU I KATAKANU!

Engleski znam odlicno, njemacki sam znao neke osnove, dovoljno da mogu da držim kakav takav razgovor s nekim al mi nije trebao i nisam se susretao s njim preko 10 godina tako da ga sad jako slabo znam. Španski razumijem ovo što Vuzi reče, iz filmova. Grčki znam jako malo, osnovnih par stvari. Tako da u suštini samo engleski pravo znam.
- DP
Znam srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski, makedonski i uopšte ovako sam vrlo duhovita osoba.
- DP
Makedonski govorim tečno
- DP
Bugarski bi voleo da naučim ali nije baš lak
- a
Engleski, njemački, ruski, Gaeilge (Irish-Gaelic), pomalo ruski i španski.
https://happywheels2.io - 6
Ана дама се регистрирала на сајто само да би несебично подијелила онај линк са нама , слава јој и хвала!
- n
You try to make me cry but I cried to much. U want me to suffer & breaking heart.http://happy-wheelsgames.com happy wheels http://happy-wheelsgames.com/basketball-legends-game basketball legends game
- M
Kako se na stranom jeziku kaže "hej frende, pozdravi tvoju ženu i moju đecu"