Highlights Vukajlije 2018
  • DP

Šta je vama događaj koji je najviše obeležio sajt u godini za nama.

1. Tarzanija-gejt: leakovanje osetljivih informacija o dnevnjacima od strane neustrašivog zapate
    2. Afera skripta- masovno minusiranje i pokret protiv kosmopolite.
    3. Bombijev odlazak
    4. Maestrov pad na epskom tiketu
    5.gambijevo "građenje" tiketa
    6. Stevčin umod pa i odlazak
    7. "Hvala za kresove kaizene bilo ih je"

Dodajte i glasajte

• Нр

Скрипта дефинитивно, што опет не проради...

• P

Au zestoka konkurencija zapata, ali u uzi krug bih propustio :

1. Tarzanija-gejt: leakovanje osetljivih informacija o dnevnjacima od strane neustrašivog zapate
    4. Maestrov pad na epskom tiketu
    7. "Hvala za kresove kaizene bilo ih je"

• velikiblek

Skripta sig(sig)

• P

Skripta je nesto cega se neki nerado sjecaju, dajmo malo pozitivnije dogadjaje

• velikiblek

Na skriptu bih dodao maestrov tiket i hvala ti za kresove,to bi bilo sveto trojstvo 2018

• Мачак у чизмамa

Што рече Пилду, конкуренција је стварно жестока, не могу да се одлучим. Као да си ме питао да ли више волим плавооке плавуше или зеленооке риђокосе

• М♦

U 2019. hajlajt ce biti maestrov izlazak na yt

• Берлиоз

Једва чекам Мајстров епик фејл. Почни одма да се смејемо

• Мачак у чизмамa

Кријесови су свакако евергрин, уз Мажестиков тикет и рађање новог шаховског маневра, такозване "Гамбијеве одбране", када свог краља поставиш на чисту линију противникове даме

• P

Jedva cekamo maestrovo yt predstavljanje i zapatin podcast poduhvat

• Мачак у чизмамa

Обожавам Гамбија, да се разумемо

• Д

- Eksplozija neko-naloga usled prijave sa gmail-a, ujedno i smanjenje fejk-naloga
    - Odlazak dragih osoba poput Rađarda i Olanika
    - Semiuspešna takmičenja
    - Žajkova depresija
    - Misteriozni kaizen i kontinuitet bola u regiji prepona

• P

Daniele i to su neki dogadjaji ali opet manje bitni od ovih gore navedenih. Dobro je zapata izdvojio bitne dogadjaje.

• Мачак у чизмамa

Ја бих волео да хајлајт 2019те буде повратак постера и реакција

• P

Ja bih volio kada bi vukajlija u 2019 izbjegla propast kao sto je uspjevala zadnjih 5 godina

• Mali Mujo

Moj dolazak na forum i čet je najznačajniji trenutak 2018. sig

• 6

Стевчов умод и размод, скрипта и и и казанова дефиниција.

• Мачак у чизмамa

Стевча размодован јер је проневерио неке бакарне каблове од сервера. Свакако промашај и не-хајлајт

• Мачак у чизмамa

Запата, јеботе главну ствар смо изоставили, бураз. МЕЊАЊЕ КРВИ

• glupane­

dajte to za menjanje krvi original
    da se ne zaboravi

• Мачак у чизмамa

Не знам да ли смем, Гладни рекао да ће нам се крви напити ако наставимо са подјебавањем

• Берлиоз

Додик мијења крв свака два мјесеца па се ви смијте само. У праву је све био онај момак. Ал тако то иде, прво те исмијавају, онда те саслашају и онда се сложе с тобом.

• Мачак у чизмамa

Ево

Glavni | Правда за Давида
    Dodik je lopurda koja ima bogatstvo između 8,3 i 8,6 milijardi maraka. Menja krv svaka dva meseca, pokupio neke fore od Emila Vlajkija i Ari Livnea. Inače, za njega glasaju mahom ljudi koji imaju jednocifren broj zubi u glavi. Pošto takvih imamo kamaru, tako će nam i biti. Inače, govedo je proteralo više Srba iz Bosne, nego Turci i Austrougari zajedno.

• Мачак у чизмамa

Пази Додик је тежак преко четири милијарде евра, човек је шеик јебени мјахахах

• Берлиоз

Додик тежи и од Трампа бхахахахх боле га курци

• Mali Mujo

Dodik > Elizabet Betori

• Mali Mujo

Ja sam čak i avatar promijenio da skrenem pažnju na ovaj vrlo realan i ozbiljan problem

• P

Nisam primjetio ovo za 8 milijardi maraka. Glavni, pretjerao si sad. Otprilike bi mu trebalo 80 godina da krade po 100 miliona da to dostigne. Pogledaj budzet RS-a pa shvati jel realno to.

• Берлиоз

RS-a

Па зар смо толики трн у оку, пријатељу?

• Мачак у чизмамa

Плиду, па то је фора. Босанци лажирали податке да би се хвалили како имају најбогатијег политичара у региону. "Ма чуј болан унас Додо опљачкао 7 милијарди евра, хњо хњо јес луд јебо га бабо а јес нас опро махер"

• Mali Mujo

I nakon priča o Dodikovim milijardama (što bi ga smjestilo u top 200 najbogatijih ljudi na planeti menščini) i redovnom mijenjanju krvi (na svaka dva mjeseca), dođe i izjavi ovo

ne pričam budalaštine nego stvari koje poznajem

Ne poznajem lika inače, ali stvarno djeluje kao ozbiljan konj.

• Мачак у чизмамa

Додик купио једно хавајско острво

• Čika Bolja

Па нисте ваљда глупи као овај Мачак да повјерујете да је неко тај податак, некад, било гдје, изнио без намјере да зајебава. Каквих 7 милијарди еура па није Српска земља чланица Г-7. Све вас Главни тролује овим булажњењем а што је најгоре нико да сконта да лик није озбиљно мислио буквално ништа што је ту написано.

• Мачак у чизмамa

Мујо, клупко се одмотава око Гладног, изгледа да је реч о политичару.. а то је горе и од ћерке курве и сина пандура

• Glavni

hahah pa vi ozbiljno pojma nemate

• Мачак у чизмамa

Шта је проблем, опљачкао вам је 15 милијарди евра, попио пет хиљада цистерни крви ваше деце, а ви га гласате већ 20 година узастопно, па како да вас не јебе, и ја бих вас јебао

• Glavni

možda si ovo i delimično u pravu s tim da si iskarikirao brojeve

• Мачак у чизмамa

Додик купио пола литра крви белгијског принца да оплемени свој говеђи педигре, рекао му Гладни да ТО МОЖЕ

• Glavni

samo bahato

• Мачак у чизмамa

Ајде сад лепо признај да кад би ти ДОДО уручио кофер са сто хиљада евра, ти променио плочу и почео да ботујеш за Додика

• Glavni

pa ne bih jebeno

• Мачак у чизмамa

Ајде ајде, стриц ти је у Њемачкој, волиш шолде више него матер своју

• Мачак у чизмамa

Политичар душу прода за шолде, а неће став мјахаха

• Glavni

hah...sad tek vidim da pojma nemaš kome se obraćaš

• Мачак у чизмамa

Шта си ти, неки тамошњи Бошко Обрадовић мјахахах

• Glavni

ko si ti, neki tamošnji sendvičar?

• Мачак у чизмамa

Ја сам овдашња нестраначка личност, јер се политике и нарочито политичара, ужасно гадим. Презир је једино осећање које гајим према политичарима. Осим према Слоби

• Мачак у чизмамa

Јеси ли љубоморан на Додикове шолде.. е то ти је прави успех у политици.. да опљачкаш државу.. то кад успеш, тад се јави па ћемо да потврдимо ону твоју изјаву о политичкој каријери у којој си "далеко догурао"