Crna Ruža
  • KBO!

UŽAS! SATANISTIČKO KLANJE PSA UŽIVO GLEDALO ČAK 60 LJUDI! Otkriveno kojoj sekti pripadaju, čak 30.000 Srba je u njoj!

Šta rade članovi Crne ruže??

- žrtvuju životinje
    - sa krvlju imaju krvavi crni pričest
    - posle toga orgijaju
    - tokom rituala su pod dejstvom opijata
    - smatraju da im duša i krv životinje daju snagu
    - žrtvuju živa bića zarad demona
    - žrtvovanje se uglavnom dešava prilikom čina inicijacije
    - žrtvovanje se uglavnom dešava na njihove nazoviverske praznike
    - čitaju Očenaš naopačke
    - ubistva se dešavaju po nalogu s vrha, kada neko smeta ili pokušava da izađe
    - samoubistvo kada neko treba da se dokaže ili ne zadovoljava kriterijume sekte

Dakle zanima me da li neko ima iskustva sa gore navedenom sektom aleksić, da li u vašem kraju dejstvuju, da li je i ovo obojena revolucija ili tinejdžerski hir kao emo furka?

DA LI IMATE INFORMACIJE KOJE BI MOGLE DA POLJULJAJU OVO REMEK DJELO KURIROVOG ISTRAŽIVAČKOG NOVINARSTVA?

• P

Sekta starija od Boga, ko joj jebe kevu nek operise gdje moze proc. Klinci su uvijek bili naivcine, provuce se neki degen koji se zrtvuje za sektu; jebes im mater. Dosao je kraj i Mansonu i Koreshu, doci ce i toj bagri. Ende

• KBO!

kako mogu da se učlanim ?

• Берлиоз

Е ово је већ кул. Није уопште лејм секта за разлику од Правде за Давида и веганизма. Подржавам.

• Мачак у чизмамa

НЕ БИ БИЛО ЛОШЕ ДА СЕ ЧИКА БУЉИ ЧЕСТИТА СЛАВА СА ЈЕДНО ПЕТ ДАНА

• l

Pastuović: Iz grobnica sam izvlačio decu izbezumljenu od orgijanja

• Mali Mujo

- samoubistvo kada neko treba da se dokaže ili ne zadovoljava kriterijume sekte

a šta bude ako se ne dokaže i ne zadovoljava kriterijume? ubiju ga svejedno?

• Earthworm Jim

Crna ruza je ubila bosketa

• glupane­

shalu na stranu poznaje moj cale lika kojem se zena uclanila u sektu i oni je prebili skoro do smrti i ona optuzi njega, jedva covek dokazao da nije kriv prodala mu sve po kuci

• Earthworm Jim

Jel ta zena david izbosne

• М♦

Ja mislim da je urbana legenda ta sekta

• Earthworm Jim

Pa naravno da jeste

• Pajo Dačak

Da li moze sa se dodje samo na ovo orgijanje... I da je racuna ako tucem kera?

• mortrisha

Raspitaću se.