Crna Gora
  • Negroidno Govedo

(iako je država) mislim da i ovaj "region" koji nam je dao take sinove kao što su Aca Lukas, Dejo Savićević i Mešja dobije svoju temu ovde...

Molim, da Crnogorci nastave...

EDIT: Kolega Samhain je sugerirao da i Vojvoda Đurišić zaslužuje da njegov zavičaj ima svoju temu ovde.

• Earthworm Jim

Nisam znao da je Lukas Crnogorac.

• С

Убаци и војводу Ђуришића међ' ове легенде...

• Negroidno Govedo

Lukas Crnogorac.

Ma Vuksanović, gde nije Crnogorac :)

Samhaine, prihvatam...ću ga ubačim.

• СМарко

Evo me, evo.... Tu sam

• ЏелА

Ja sam poreklom Crnogorac :D
    Doduše, još je čukundeda došao s planina u ravnicu, al' da ga jebeš, Crnogorac sam... Na neki način...

• Mićko

evo i mene...ovih mojih, Mićkovića, muških u Srbiji ima četvorica-ja, ćale, đed i prađed, ali ih je zato pun Nikšić... inače živim u Beogradu, ka' svaki pravi Crnogorac ;)

• СМарко

inače živim u Beogradu, ka' svaki pravi Crnogorac ;)

Hahahhaha ovo je super :D

• ?????

Živjeli mi,dobri ljudi su četiri ruke...

• M

Riječima ne mogu opisat' svoju rodnu grud... krš, zato vi evo pjesma o njoj, momci su se maksimalno potrudili da je dočaraju.

http://www.youtube.com/watch?v=tbaMHI0odpk

• СМарко

Bra'o, to je to!
    Grofe, zafali se crnoj gori što je oprđela mene i meśu

• M

Kako da nijesmo Vesnam, samo reči kad i đe (mojne samo Pljevlja i tako to, skoro pa vangranično) no tu nešto, u krugu od 10 kilometara.

• M

Neće mene nešto taj link Valdemar, blokiraju mi odgovori.

• EA

Pa, i nema vas nešta! Jeste se osuli?
    Moji kažu isto, da smo porijeklom iz Crne Gore, al da će biti sve u redu!

• sedplas

evo i ja da se javim da sam tu :)

• BH

Meni su čukunđed, pranđed, đed i otac iz Crne Gore. Krenete od Nišića magistralom ka Šćepan polju, pređete Javorak, i dođete u selo Rudinice u opštini Plužine i u kafani jedete priganice s medom, dok gledate u Pivsko jezero. Do jaja.

• Šta_htjedoh_reći

Moji kažu isto, da smo porijeklom iz Crne Gore, al da će biti sve u redu!

to je taj humor

• Mil'ca.

Juče sam gledala ovu temu i žalila kako je brzo umrla lololo
    Evo da se javim i ja.

• marcipan

Moja baba je iz Nikšića, Ljeposava. I to mi je jedina veza sa tom državom, po ženskoj liniji. Jeste li imali snega ove godine? :)

• EA

Ču ovoga(ove), jedina veza. A da ti baba engleska kraljica, bil isto reka-jedina veza. Đeš bliži rod od babe, čoče(ženetino)!

• marcipan

I ja kažem, jedna, ali vredna. Nego, zabrinuh se da mi se to neće uračunati. :)
    Ona je sve ženskinje iz familije, uključujući i mene, naučila mnogim korisnim stvarima. Crnogorka, ih! :)

• EA

Ne sujmam, marcipan ženo!
    Ti si vas cijela Crnogorka, po cijelu tijelu.

/// padalo i u Novi Sad Milice. Zatrpa nas sestro ko sumanut. To mora da je neka ujdurma. I Evro pada, da znaš.

• Mil'ca.

Jeste li imali snega ove godine? :)

Jedva živi ostadosmo :D Ozbiljno, padalo je dosta. Prošlog ponedeljka je bilo napadalo, a u nedjelju sunčano bilo. Samo čekam pare da počnu padat'.

• marcipan

Jeste, visoke! Jedino sam nežnije crte lica pokupila na ove muške iz familije, Srbijance. :)))

edit: Odlično, Milice, ali verujem da je opet sunčanije nego ovde. :)

• Mil'ca.

Nije nešto sunčano al' toplo je :) Pa se može preživjeti :D

• sedplas

ja ne znam kako kod tebe Milice al u moje parce Crne Gore snijega skoro da nije bilo, pao je 2 puta za cijelu jebenu zimu a drugi put je bilo prije nekoliko dana i zadrzao se cak pola dana.
    mada prvi put je fino napadao :)

• Mil'ca.

Sedplast, mora da si ti iz ovih južnijih krajeva :D
    Ođe kad pa'ne zaledi i nikako da se odledi. lololo
    Al' i ođe je prvi bio fin dok nije zaledio :)

• sedplas

kakav crni jug Milice :))
    kazem ti pao je jednom onako dobro da se zadrzi nekih 10-15 dana a ostalo sve po dan-dva.... a da je ladno, ladno je! :D

• Bruce

Moj je otac rođen i odrastao u starom Baru, selo Tomba. Ja sam imao državljanstvo Crne Gore dok se nije odvojila od Srbije, posle sam se ispisao iz razreda kad su počeli da dolaze novi đaci iz južnih sela...

I dalje se smatram Crnogorcem, ali prvenstveno Srbinom.

• чкама_лама

Да се упишем у тему. Мада нисам прави Црногорац, ал' ајде.

Неђе сам са Смарком причао на чету о окупљању, али сам дошао пљан кући, па се не сјећам разговора и је ли пао какав договор. Не знам ни колико нас има. :)

• Mil'ca.

kazem ti pao je jednom onako dobro da se zadrzi nekih 10-15 dana a ostalo sve po dan-dva.... a da je ladno, ladno je! :D

Mislim da je tako nešto bilo i ođe :D
    Al' zato kad dune vjetar ubije mi volju za životom :D

Не знам ни колико нас има. :)

Ako je vjerovat' onoj temi đe su upisani gradovi Vukajlijaša ima nas 10-15 :D

• Valdemar

Ovo više fore radi, ali ima pojedinih elemenata istinitosti

http://vukajlija.com/cojstvo-i-junastvo/86560

• СМарко

Неђе сам са Смарком причао на чету о окупљању, али сам дошао пљан кући, па се не сјећам разговора и је ли пао какав договор. Не знам ни колико нас има. :)

Ima nas nekoliko...

Saću ti reć...

Me$a, ti, Šta htjedoh reći, Ledeni, Merci, Kolifild.... Ima li još ko u pg, u pičku materinu :)

• dusan1001

Mare dolazi u novi sad u suboti sčuo :)

• СМарко

Eh sad... Trt :))
    Bih ja rado da mi put guzicu vidi, nego mi ga ne može bit :)

• Facafacaa

Мени нека тетка једном давно рече да смо порјеклом из Црне Горе, ал је то све баба скоро оповргнула рекавши да смо из Далмације. Јебига, ипак нисам ваш, а то вам је велики минус.

• СМарко

Gubite mi se iz Crne Gore, imate cijeli forum!!!

Faco, ako si iz Dalmacije, ja se odričem tebe dibidus...
    Svi ste vi crnogorci, n'o sad kao nešto tu... aeeee...

• dusan1001

Eh sad... Trt :))
    Bih ja rado da mi put guzicu vidi, nego mi ga ne može bit :)

Pih znači nećeš da udostojiš novi sad svojom lepotom :)
    Usput i ja se osećam malo ko crnogorac jer letujem tamo već 15 godina a nisam ni nešto vredan

• СМарко

Rekoh ja, svi ste vi crnogorci, nego aj' sad.... Kaćeš 'vamo? :)

• No.5

''Bilo je ljeto šeset devete kada sam kupio stan u Budvi, nijesam znao što ću s parama a kad je para sve se nudi. Biješe Budva Bogami prazna ali su ljudi Bogami puni, stan sam kupio u gornjoj Budvi đe su žitelji pomalo ludi'' :)))

http://www.youtube.com/watch?v=0a-2-Qq81EE

• Mil'ca.

Govna smo, može nam se.

• P

Nemam ja ništa protiv...eto sad imate svoju državu pa tamo idite da budete to što si rekla da ste.....

• чкама_лама

@Pjer88 Нема потребе због појединаца да имаш такав став, вјеруј ми. Има свакавих људи овдје, као и свуда у осталом. Али неке званичне ставове, званичну политику и слично немој да поистовјећујеш са ставовима народа, ни у лудилу.

• Burzum

Хахаха, овај Пјер иде редом по региналном подфоруму и посере сваку тему која нема везе са Београдом лололо.