Čini mi se da praznici i nova godina nisu ono što su nekada bili. Kao da smo se otuđili.
Sećam se da se ranije nova godina čestitala i po 14 dana nakon novogodišnje noći, naravno sa ljudima koje prvi put vidimo. Danas ako se neko seti da ti čestita prvog januara i to je to.A možda su Nova godina i praznici izgubili smisao? Kako se Vama čini?
- DP
Otudjili smo se, nego kako. I to je odlična stvar. Bolje da imam u životu prs u bulju dvojicu, trojicu, sa ostalih stotinak korektna i priča puna poštovanja i još desetak ljutih neprijatelja. I u svakoj situaciji znas kako da se ponasas, drustvene norme su tu, distanca, nema previse analize.
- DP
Dečko, rečeno ti je da se ne pojavljuješ ovde. Mi nemamo mehanizme da te izbacimo odavde, al sigurno se ne osećaš prijatno kad te neko neprekidno poliva govnima
- S
xaxa
- DP
Siguran sam da srpski del boy ima puno toga da kaze, al ovo nije platforma za to. Hvala mu na razumevanju, i srećno na kom god se forumu bude obreo.

Толико смо се отуђили да драги рандом читаоче изнад имаш пример протеривања нормалног човека са форума од стране неколицине неугледних форумаша који нимало нису допринели квалитету сајта него потпомажу пропадању, и одливу мозгова са, истог. А ово је само форум, да не говорим о томе како се човек осети када изађе на улицу и осети енергију око њега, отупели смо и захладнели, међуљудски односи сведени на требаш ми - требам ти, више није танки слој леда да неко некоме приђе него је санта леда. Толико од мене.
- DG
Смувајте се
- BV
Odliv mozgova
Skod ojebo - DP
Škodilac može da ostane jer je potpuno neprimetan, benigan i nevidljiv.
- DG
Како би Бергас рекао: гл гл гл
- A
Otuđili je slaba reč još slabijeg karaktera. Omeđili, obezdušili, usrali od straha su već prigodniji termini.