- S
postovanje za ljude koji jos uvek citaju defke
- k
Nestalo brt.
- S
RIK nema lepih reci
- 6
плус сам дао овој новој једној све је ОК
а одабрану кацам пробао да плусирам избацио ме са сајта шта већ
елем, ја сам 395 аутор на ранг листи ко хоће нек честита наравно не знам како је то могуће са 800 плусева :Д - 6
шта се ово десило нема абрахуса на топ 3 листи и оног страје сад неки ПРОФ први ето шта добијаш каци админ срамта за босанску јт сцену
- 6
ех ја сам са 395 на 550 у 2 сата није лоше хехе
- PA
Rangira me ništa me ne tangira

https://vukajlija.com/autori/popularni/definicije/
meni je zanimljivo kako je d prof nekim slučajem sada peti, a rezervar dog osmi, nestalo mu 150000 bodova.
- 6
карастрофа, ШТА НАМ РАДЕ! Нећу да упирем прстом али важно је да су неки мудоратори зацементирали своје место на вечној листи најбољих аутора вукајлије икада, неки гроф дрот тако нешто се зове један од њих
ово је већи скандал од суђења младићу и караџићу - 6
ево сви приметише ово што сам реко СТИДИТЕ СЕ МОДЕРАТОРИ!
- 6samo privremeno dok se ne prebroje glasovi ponovo
олеееее то значи да нам се скидају минуси од геноцидашке творевине минус скрипте хвала лепо
- 6
срање ја немам приступ топ 100 листи :(
- P
Meni stoji upitnik zato sto je moj kvalitet neprocjenjiv
Какво пријатно изненађење! Устанеш у лепо недељно јутро, одеш на дефиниције, а тамо пише:
ne radiТааако, беспризорници једни, да се и овде заведе неки ред, да се поштивају Божје заповести. Недељом ЗАТВОРЕНО. CLOSED. ЗАКРЫТО. CHIUSO. Убудуће недељом и на црвено слово ништа писање, ништа оцењивање, само читање и умерено четовање (ах, да, заборавио сам, укинут чет).
И исповедање код модератора.

Evo zavrseno brojanje: https://vukajlija.com/autori/popularni/definicije Nije me mrzelo i da prebrojim za svaku godinu pojedinacno (sa desne strane ima filter za godinu).
- Š
čet?
- k
Krstarica
- Дdodao sam na profile godine kad je autor bio "u prvih 100"
kliknem na neku davnu godinu, izlistam top listu....
kad se samo setim kakvi su sve likovi bili pre na sajtu, prave legende, znali smo da se zajebavamo, ali znali smo da pricamo i o ozbiljnim stvarima....dzimi, zmia, wojtek, ja, smarko, energija, blek hol, dankan, mr moon i gomila drugih.... - k
*Frenkija