- K
Verovatno su mnogi korisnici ovog sajta nailazili na ovakvu ideju u svojim inteligentnim, kreativnim klikerima u glavi. Možda bi ta ideja mogla da se sprovede u delo postepenim dogovaranjem koje bi se, bar se nadam, vremenom zaključilo sa pozitivnim krajem.
Početak dogovora nalaže da je najbolje mesto za okupljanje Kalemegdan.
Šaljite svoje predloge za vreme i mesto.
Sa nadom da ćemo se složiti, iskreno vaša, Ivanka :)

Ova tema već postoji...
http://vukajlija.com/forum/teme/165
Možeš da je premestiš, ako hoćeš...- K
JTU, može tvoj predlog? :)

Slažem se sa psiXoom, ako dođe do okupljanja...
Samo mi nije jasna ona reč?
P.S. Možemo i da se nađemo u nekim Pičkovcima, Pičkovci.- K
misli na travu... ima izraženu želju da varimo na Kalemegdanu.
- K
neću ni ja da varim. pivo je zakon. Lako se trezni ako se pretera, a na kalemegdanu ima žbunja za nusprodukte istog. :)
- K
psiho, niko nije rekao da ti ne smeš :)
- dl
'ladno je za Kalemegdan, 'ajmo u kafanu :D

Ljudovi, lično nemam ništa protiv pušenja, ali zapitajte se kakav utisak ostavlja ova tema na nekoga ko je prvi put vidi, a nov je član.
Šta neko može da pomisli o nama nego da smo ovde svi naduvani i onda će krenuti priča koja će ovaj sajt pretvoriti u Travajliju.
Kolačiću, ajde pliz izbriši temu ili bar one delove gde se pominje trava, ne zbog mene nego zbog sajta.
Pozzz- K
ne mogu da brišem tudje postove, a tema mi je nekako prirasla srcu. jebi ga, prva mi je :)
nego, da se vratimo na okupljanje. slažem se sa nekom indoor varijantom... neka kafana, birtija sa tamburašima ili tako nešto :)
verovatno ima dosta beogradjana ovde, tako da bi mogli da budu vodiči. našli bi smo se na železničkoj stanici, pa bi smo odatle mogli dalje.
- K
ko ozbiljno želi da se okupimo nek' digne ruku(ili nogu)
:digoruk:
- K
hm hm hm... sledeci petak? bolje subota. za vreme se dogovaramo kad svi kazu kad imaju voz/bus, a za mesto je valjda najbolja zeleznicka stanica.
- K
mene ce svi prepoznati... samo da napomenem, ofarbala sam kosu u crveno :P
- K
neobavesten, super mi stoji. ono fora megakul. ergo, meni sve dobro stoji...

čekamo ćeru da se oglasi :)
naravno da se planira puno svega za tebe željko.