Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)
  • K

Verovatno su mnogi korisnici ovog sajta nailazili na ovakvu ideju u svojim inteligentnim, kreativnim klikerima u glavi. Možda bi ta ideja mogla da se sprovede u delo postepenim dogovaranjem koje bi se, bar se nadam, vremenom zaključilo sa pozitivnim krajem.

Početak dogovora nalaže da je najbolje mesto za okupljanje Kalemegdan.

Šaljite svoje predloge za vreme i mesto.

Sa nadom da ćemo se složiti, iskreno vaša, Ivanka :)

• Кир - Јеца

Ova tema već postoji...
    http://vukajlija.com/forum/teme/165
    Možeš da je premestiš, ako hoćeš...

• K

JTU, može tvoj predlog? :)

• Кир - Јеца

Slažem se sa psiXoom, ako dođe do okupljanja...
    Samo mi nije jasna ona reč?
    P.S. Možemo i da se nađemo u nekim Pičkovcima, Pičkovci.

• K

misli na travu... ima izraženu želju da varimo na Kalemegdanu.

• Кир - Јеца

Dobro.Pošto ću ja tu, verovatno biti glas razuma ja je neću uzeti kako bih mogao da vas vrnem kućama.

• K

neću ni ja da varim. pivo je zakon. Lako se trezni ako se pretera, a na kalemegdanu ima žbunja za nusprodukte istog. :)

• K

psiho, niko nije rekao da ti ne smeš :)

• Џими

Ja sam za.
    Mada sam više za indoor varijantu. Malo hladno za kališ.
    Manite varenje sad, meni i ortacima su panduri jednom istresali gaće na Kališu, a samo smo pili pivo.

• dl

'ladno je za Kalemegdan, 'ajmo u kafanu :D

• Che-Vu

Ma mozete svi kod mene na gajbi, ko ne stane unutra moze da spava na terasi, sad je bas leto i toplo... ja snabdevam alkohol, hranu i muziku, samo treba da se pojavite! :D
    A za varenje - ovde ima zvanicno najbolja maridzuana na svetu, bilo bi mi neobicno drago da vam stojim na usluzi!

• ZoneZamfirsko

Znaci dogovor je pao...Idemo na NZ! oh yeah!
    da nosim kupaci?

• NesaDeBeli

Ljudovi, lično nemam ništa protiv pušenja, ali zapitajte se kakav utisak ostavlja ova tema na nekoga ko je prvi put vidi, a nov je član.
    Šta neko može da pomisli o nama nego da smo ovde svi naduvani i onda će krenuti priča koja će ovaj sajt pretvoriti u Travajliju.
    Kolačiću, ajde pliz izbriši temu ili bar one delove gde se pominje trava, ne zbog mene nego zbog sajta.
    Pozzz

• kaizen

Nešo, ti k'o da nikad nisi bio mlad? :)

• En_Dotter

saglasan sam sa nesom.

• Che-Vu

Ostavlja utisak: "Drogirao se 20 minuta - ovolikom iglom"! :)

• Кир - Јеца

Je l' vi znate da je kurd kad je bio klinac up'o u bure za rakiju?

• Gvozzden

Da stvarno obrišite sve postove gde se spominje trava i počnite da štedite za koks!

• siny

mene sramota.. sta ce ljudi da pomisle?!! ijuu

• K

ne mogu da brišem tudje postove, a tema mi je nekako prirasla srcu. jebi ga, prva mi je :)

nego, da se vratimo na okupljanje. slažem se sa nekom indoor varijantom... neka kafana, birtija sa tamburašima ili tako nešto :)

verovatno ima dosta beogradjana ovde, tako da bi mogli da budu vodiči. našli bi smo se na železničkoj stanici, pa bi smo odatle mogli dalje.

• ~Artemida~

Da li se slažete da ja budem konobarica u Playboy kostimu i zečijim ušima, i da svakom ko dođe zadenem list blitve (može i celer) za sako?

• Tulumbac

Koliko je samo price bilo o ovom okupljanju... S obzirom na angazovanost okupicemo se taman kad Srbija udje u EU, taman o jednom trosku :)

• shiva

"Šta neko može da pomisli o nama nego da smo ovde svi naduvani i onda će krenuti priča koja će ovaj sajt pretvoriti u Travajliju."

jaaaaaoj Nešo... ma da si ti meni živ i zdrav!

• En_Dotter

Ako ti dodjes kao zecica ja cu da se maskiram u Elmera i puska nece biti zakocena.

• NesaDeBeli

Jedno je sigurno, ja na tom okupljanju neću biti.
    @Kaizen
    Bio sam mlad i lud, sad sam mator i lud i sve to bez pomoći trave.
    Od mene više ni reč ovde o travi.

• Џими

Ja sam za klub Marshall u onoj uličici između Kneza i Obilićevog. Opušteno je mesto, a ima i džuboks, pa može da bude i muzike za svačiji ukus.

• Кир - Јеца

Da li imaju karaoke?
    Želim da pevam pred potpuno nepoznatim ljudima...

• ZoneZamfirsko

Dovescemo ti Azisa kao iznenadjenje da pevate u duJetu!

• K

ko ozbiljno želi da se okupimo nek' digne ruku(ili nogu)

:digoruk:

• Кир - Јеца

Evo, krežem da se spremam za trio sa Azisom i JK - Teb običam, iskam da sam samo s teb...da poluđavaš mojto tjalo iskam pak!

• Tulumbac

Neso, niko drugi ne pominje travu osim ovog lika. Ja sam iskljucivo alkoholno orijentisan. Sto se mene tice, ne mora ni alkohola da bude, nije to presudno.

• Кир - Јеца

A niko nije spomenu orgije...ni seks.

• Џими

@JTU: Nemaju karaoke. Mogu da te pitam nešto? Koliko imaš godina?

• Кир - Јеца

Tli ( i prstima pokazujem pet)

• Tulumbac

Nisam bas siguran da vecina podrzava tvoju ideju.

• Џими

Ok, pa kad vam odgovara, ljudi? Meni bi odgovarao sledeći petak predveče/uveče ili subota isto vreme. I dajte, ko nema nameru da dolazi, nek se ne zajebava ovde.

• Кир - Јеца

Eto, može sledeći petak, ali gde i u koje vreme?

• Tulumbac

Hehe, vi kao da prvi put ucestvujete u ovakvom razgovoru. Zakazujete 7 dana unapred. Necemo se mi okupiti jos pola godine sigurno(ako sad zakazemo, naravno).

• Џими

Dok je Filfuck forum radio, zakazivali smo okupljanja tri dana unapred, pa je dolazilo i po 20 ljudi.

• ~Artemida~

En Dotter, lov će biti zabranjen, a i neće ti trebati zapeta puška, jer si i sam kao ista.

• K

hm hm hm... sledeci petak? bolje subota. za vreme se dogovaramo kad svi kazu kad imaju voz/bus, a za mesto je valjda najbolja zeleznicka stanica.

• Kurd

Znak rasproznavanja,crveni karanfil...

• Tulumbac

Skupo to, bolje Rama margarin.

• K

mene ce svi prepoznati... samo da napomenem, ofarbala sam kosu u crveno :P

• neobavesten

i nikako joj ne stoji! :p to ce vam svima biti jasno kad dodjete...

• K

neobavesten, super mi stoji. ono fora megakul. ergo, meni sve dobro stoji...

• quujabaar

ljudi, jel se gledamo sutra na FRP-u?

• Gvozzden

Da ali samo ako ima nešto da se jede i pije.Može i neka droga ali obavezno da bude puno za sve da bi bilo puno svega (jela,pića) i za mene.

• Surovi

čekamo ćeru da se oglasi :)
    naravno da se planira puno svega za tebe željko.