Овде знам само пар људи из НС-а и околине,па молим све који живе у Новом Саду или у околини истог(или су привремено ту) да се овде постују,да и ми направимо мало окупљање.
Нека свако предложи место окупљања,па ћемо изабрати најпогодније решење.
Пожељно би било и да наведете где тачно живите,како бисмо узели у обзир време окупљања,да они који из даљине путују плавим возом(мислим на ГСП аутобус,наравно)не би морали да брину о кашњењу.
Ево да ја почнем:живим у Футогу.- С
Видим нико се не јавља, а колико ја знам има доста људи из НС-a. Ет', ја сам ту, па ако немам неких обавеза и није викенд онда може. С обзиром да још никог не познајем са сајта уживо баш ме занима какве сте будале овако.

Од нечега мора да се живи.:)
Мада,ваљало би да имате у виду да ја не тргујем са било ким.Дакле,само префињена господа;и ништа не иде илегално:нема шверца под камионским церадама,спопадања девојака путем огласа и те застареле форе.
Моја метода заснива се искључиво на пажљивом одабиру жртве,личном разговору,набавци докумената за жртву и проналажење муштерија.
Ако жели да одустане од посла,потребно је да ми да 100 евра и гајбу пива за опроштај и да се врати у нормалан живот(ако је била заиста добра,могу јој опростити тих 100 евра).
Дакле,да ли се сад мање плашите?:)
prico sam sa par likova, tj autora, organizovao bi ja ili neko od njih okuvljanje, ali kad prodje ispitni rok sto se mene tice...dakle za cirka 3 nedelje, nabrojali smo dvadesetak ljudi iz NS i ovih sto tu studiraju koje mi znamo, ako dodje 60% njih i jos bane 5-6 bilo bi do jaja... i beogradjani su dobrodosli da navrate...ako odziv bude veci mozda cak i lokal nadjemo
ako neko drugi organizuje rado cu da svratim i dovodim bar 5 ljudi sa sobom
- j
ja sam negde oko 25 fegruara u ns pa ako se pogodi vreme okupljanja eto mene...

Ili nešto tematsko. Da ne bude kao ona uštogljena zvanična okupljanja u skc, bez alkohola i sa tihom muzikom. Tamo se ni feminističke babe ne bi zabavile. Dakle okupljanje u zimskim čarolijama, pa posle na alkohol. Ne dolazim ako je vikend, ne mogu. Ako je radni dan, predlažem odlazak u armagedon, točeno veliko je 100 dindži i puštaju dorse, parpl, cepelin, Bili ajdola..
- p
pozdravljam
- k
Može neko kul okupljanje posle 15. februara.
- p
obicno su ljudi ovde lenji a i dosta njihse ili medjusobno NE gotive ili im puca za nekog drugog....obicno su smoreni ili im je daleko ja sam tu malo povlascen pa mogu i u ns i u bg ....a bas bi voleo da bude u ns
- p
pricao sam sa mulucom o tem ima dobar predlog
- kako mislis na ove sa vukajlije nista ne valjaju :)
Loži babu....
:)
- pLoži babu....
:)
upravu je coek
- pkatja, tebe ne racunam u novosadjanku, moz ti iz sela al ne moz selo iz tebe :-p :)
i da zapeva selo moje lepse od pariza NE vredi..:)
- k
Sose, neću ja iz sela. Tamo sam monopolista.
Ukupno 300 stanovnika, od toga nas 5 devojaka i to tri su invalidi, četvrta ima Daunov sindrom. Jebiga, tamo sam definitivno najbolja riba.

Ja sam iz Sapca, tako da bih verovatno dosao i u NS i u BG. Naravno, ako me primite... Ja bih voleo da me primite... Nemam drugova... Nikada i nisam... I ti to dobro znas Bo...Nebitno... :)
С обзиром да још никог не познајем са сајта уживо баш ме занима какве сте будале овако.E to! I mene zanima da li ste privatno budale kao i ja :)
- SJa sam iz Sapca, tako da bih verovatno dosao i u NS i u BG. Naravno, ako me primite... Ja bih voleo da me primite...
Ja imam reputaciju da primam, ali videćemo nešto za tebe...
eto, meni mylici i katiji odgovara posle ispitnog roka, dakle pravimo nesto vece za dve tri nedeljeI meni odgovara sve posle 10-og...
- EApredivni sremski burek
Da nisi malo preterao faco ili ja ne znam gdje si se to ti gostio? Ili si samo ciničan.
- EA
Ma ne skačem oma, id u očin, al za sremski burek ne znam. Ma! Aj da o čvarcima divani?
Ja ću voajerisati kada saznam gdje se skupljate. Baš bi volo da vidim tebe i Keti. - EA
Katija, breee!

A jebote, sad vas trebam sve odreda naguz... citirati.
Da nisi malo preterao faco ili ja ne znam gdje si se to ti gostio? Ili si samo ciničan.Edsone, šta misliš? :)
Da nisi malo preterao faco ili ja ne znam gdje si se to ti gostio? Ili si samo ciničan.Uvijek sam rad, samo naprijed :))
Pfff, trebao si se javiti dan ranije. Nisam mislila da ću upotrebiti ovaj izraz, ali nemoj da se ponovi! :)Ma bio neki dogovor s kolegom preko dana u četvrtak da idemo kolima sutradan, no reče mi naveče da ipak neće moći, tako da sam u pola 1 ujutru sjeo na bus :))
Jebiga, diverzija odjednom i nisam se stigao javiti. Sledeći put obavezno... Nego, reče mi Slavko da si iz Budisave. Jel' se zajebavao, ili...?