Сходно екстремном повећању броја аутора придошлих са разних фејсбукова, расте и број бесмислених и крајње неквалитетних дефиниција.
Мој предлог је да се поставе неки услови за прикључивање сајту, али пошто је то тешко изводљиво, адекватна алтернатива би била повећање броја модератора како би се све то регулисало и држало под контролом, јер ово место постаје огавно.
Ево, 18.06.2010. у периоду од 01 до 03 часа не може човек да нађе 3 касветне дефке

Sajt nikad nije bio kvalitetan, ali je uvek manje više zabavan. Neko više voli prošlost, neko sadašnjost,neko se nada boljoj budućnosti. Svaki raspust donosi izobilje nove dece koje traže zabavu i protiv toga se mnogo ne može. Na moderatorima je da se time bave, ili ako baš neko voli-može i da volontira-Sve u svemu-šta je, tu je-sklonimo se od oluje. Može povremeno ovako da se skrene pažnja i ništa efikasno ja ne vidim...;) Zato ću ja malo više da odmorim.
Činjenica (sa naglaskom na činjenica) je da je kvalitet definicija drastično opao...još davno. Naviknite se na to da je opao, jer ja sam se navikao da definicije već dve godine nisu onakve kao kada sam ja došao na sajt i po mom ukusu i nikoga ne gnjavim time, osim kada me baš povuku za jezik, kao ovom temom.JTU, ti i jesi na sajtu 2 godine.
Tehnički, još uvek nisu bile ni pune dve godine od kako si na sajtu u trenutku tvog postovanja, a ni ovog mog.

Ma ljudi koji vam je, na sajtu je manje više uvek isto, zlatno doba sajta je bio neki kraj 2008. godine, pre toga sve je prosek i posle toga je prosek. Nisam za nikakav test ili uslove, već nek piše ko šta hoće, zabole me za kvalitet sajta, kad već kaizena boli briga (ja mislim da sa njegove tačke gledišta, da ga je i od početka rada bolelo za kvalitet sajta, teo je čovek da se zajebava, a kad je ovo preraslo u neki novi fejsbuk (još 2009.) onda je morao da radi i radi, pa ga boli kurac za kvalitet sajta, više se brine za server i reklame).
A da sam za povećanje moderatora, jesam. To jedino. Rešilo bi bar 10% problema...

Samo Vukajliji pada kvalitet (bar tako kažu neki "viđeniji") dok svemu ostalom oko nas raste :
-farma se pretvorila u takmičenje u recitovanju ljubavne poezije
-modne revije na kojima se nose kese za đubre u vidu odeće su se pretvorile u akcije čišćenja priobalja (Sava, Dunav, Morava, Kolubara, Drina..)
-umobolni profani su isključeni sa nastave i ribaju izloge u Knez Mihajlovoj, npr
-agresivni vozači su se prijavili za kurs heklanja/pačvorka, dok oni sa umanjenom manuelnom spretnošću sade cveće
-mafija se bavi ozelenjavanjem goleti
-Pink se registrovo za onlajn edukaciju osoba sa invaliditetom
-Velja Ilić pravi Ajfelove kule od čačkalica i prihod daje za lečenje alkoholičara
...jednom reči, svuda cveta cveće, samo na Vuki sranje!!Uzgred, zabole le za kvalitet defkica. Praktikujem da čitam autore koje volim.
- P
Može ovako: Kada dođe novi član, banovati ga ako mu prve 3 definicije budu obrisane.
- BH
pekky, nisam siguran, al mislim da su tvoje prve tri definicije obrisane.
- P
Netačno. Prve dve jesu. ;)
- BH
Eto vi'š da si zamalo najebao. :) Oću reći, predlog ti je preoštar.
- P
Dobro, onda za 5 definicija?
- Пдja bi vala uveo da svaka definicija pre postavljanja mora da dobije odobrenje posebno odabranih moderatora i clanova koji su voljni to da rade (jedno 30ak recimo). ako dvojica klinku na brisi, da se izgubi... cak ni na groblje ne mora da ide.
Е, ово је најбољи предлог који сам видео од кад се постављају предлози.
Баш као што си реко, 30ак искуснијих аутора рачунајући и модове.
Генијалан предлог, озбиљно. Отвори тему да видимо шта мисле људи о томе.

vratiti temu pitanje autor-odgovor moderator...cisto da novi autori ne otvaraju nove teme, nego da se tamo obracaju...ne vidim razlog ukidanja te teme..niti sto su moderatori prsli na starije autore koji su tamo davali odgovore na uobicajena pitanja..mislim da bi ovi novi pre tamo pitali glupa pitanja nego otvarali glupave teme..valjda je bolje usmeriti to na jednu temu..
- M
Nek se vukajlija podeli na 3 lige npr. Ko god novi se registruje, ide u tu trecu ligu. Kad npr autor bude 5000. autor na sajtu, prelazi u drugu ligu. Autori od 200-tog mesta su u prvoj ligi.
-Autori iz trece lige ne bi mogli da komentarisu i ocenjuju definicije od ovih iz prve i druge lige, iz razloga da ne bi dolazilo do toga da autori duplim nalozima koje tek otvore sami sebi povećavaju popularnost.
-Samim tim sto autori-pocetnici direktno idu u tu treću ligu, autori sa vrha koji se zgrožavaju raznoraznih gluposti koje pišu početnici i mi manje kvalitetni, ne bi morali da vide te definicije koje pišemo.
I kad bi moglo da se napravi da kad uđeš na sajt, imaš 3 nivoa (prva, druga, treća liga), i sam možeš da izaberes u koju ces ligu da uđeš i citas defke. 
Nisam za taj predlog.... Jednostavno do 5000-og mesta ti recimo trebaju dve defke, sa nekim čak i ispodprosečnim skorom, dok ti za top 200 treba stotinak baš kvalitetnih defki, opet to nije realno.... A s druge strane svi bi ulazili samo na prvu stranu, prvu grupu autora.... Ostali tu ne bi imali šansi.... Celtov problem je rešenje. Evo ja i onako imam neverovatnu želju da prijavim 50 definicija dnevno (u proseku) za brisanje jer su stvarno loše. Kad već ocenjujem definicije, ne bi mi bio problem, ni da vršim neku vrstu cenzure, ako sam kompetentan za to, ali to već nije na meni da procenim..... Nek moderatori izaberu par članova, koji bi pomagali pri toj cenzuri....
- M
@Jezivi, manje uspešni na sajtu...jel može tako umesto manje kvalitetni?
@buxnomaniak,
slazem se...al u principu, imaš ljudi i u stvarnom životu koji idu da gledaju fudbal treću ligu, tkd našao bi se po koji posetilac i tamo.
Za ovaj celtov predlog treba 20 moderatoraPonovicu se kao i na jednoj drugoj temi... da rade moderatori kao i do sad ovih 16 valjda a da im se pridoda pojacanje u vidu 84 clana koji ce biti pod-modovi koji ce moci samo da brisu defke ali ne i da banuju pa lepo prvih 100 autora da se brinu o odryavanju kvaliteta jer da ga jebem ako tih 100 nisu merodobni za tako nešto.

moze da se smanji broj ne mora 84 ali da postoji uloga pod-moda lik koji brise defke, napravi se okviran pravilnik za brisanje koji ce da bude blagi putokaz kako raditi, pod-modovi ne placaju nista i gotova stvar, ajde recimo da se ktitorima doda ta uloga (odredjenim naravno ne nekom ko je ovde dve nedelje i iskesirao 200 da moz da izigrava boga po sajtu) pa lepo da ti ljudi rade svoj posao pomoglo bi definitivno.

@SMarko mnogo me bre bukvalno shvatas, ali eto primer neko pojacanje kao gambi ne mora to da budu bas ni prvih 100 ni ktitori vec ljudi koji su svojim pisanjem i stazom na sajtu dokazali da su merodobni da kazu sta je kvalitetno a sta ne... da nemaju obavezu placanja vec samo mogucnost brisanja cak i bez povlastica drugih kao sto je brisanje tudjih komentara menjanje tudjih defki vec samo i samo brisanje i to je to.