Verovatno ste pricali i o ovome pa ocekujem da me napusite zbog toga.
Msm da treba ograniciti duzinu defke na 500 karaktera. Ovi romani koje neki pisu ne mogu ispuniti osnovni kriterijum definicije. To su bre mininovele a ne defke.
Za one koji ne mogu da se izraze sazeto neka se otvori nova kategorija. A i cudi me kad bi se iz nekih mega defki moglo izvuci i po 20 kracih.
'Ajde, bre, ne sviraj. Sad će vrsni autori da broje i da se preračunavaju zato što se fejsbuk generaciji ne sviđaju "eseji".
To su bre mininovele a ne defkeReče o defkama čovek koji je došao pre mesec dana. Zbog takvih i uvedoše interpretacije u škole, jer što bi čovek čitao lektiru kad može da mu se sažvaće.
Za one koji ne mogu da se izraze sazeto neka se otvori nova kategorijaPo istom principu, za one koji ne znaju da sastave 5-6 smislenih rečenica neka se otvori nova kategorija.
Na kraju krajeva, niko ovde nikog ne tera da čita bilo šta. Na, eno vam posteri, tu nema šta ni da se pročita kad vam to već teško pada.- l
od kako su uveli bolonju sve otišlo dođavola....
ništa ne fali dugačkim definicijama, neka ih... mene kad mrzi da čitam samo preskočim. neka cveta stotinu cvetova...
- SPonekad kada stignes do kraja neznas ni sta si poceo da cittas.
Prvo: Ne znaš se piše odvojeno.
Drugo, to sto neko ima ograničenu memoriju, pa ne može da zapamti šta čita, to je njegov problem. Ako vidiš neku dugačku defku, slobodno je preskoči.
Pa tvoja prva defka ima 532 karaktera. Zašto je ne obrišeš?
Pogledaj molim te KOLIKA je ta tvoja defka! Ko ce da čita toliko!?Ali ozbiljno, totalno protiv predloga...
Neka neki mod zakljuca temu...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.