Да не буде да су само модови заслужили да буду пензионисани...
Дакле, овде предложите чланове који су заслужили да буду трајно бановани, тј. да их нема више на сајту. Е, сад, то може да буде из разних разлога. Неко се нпр. истрошио с дефиницијама, пресушио с идејама, доживео да га под старе дане прозивају тринаестогодишњи клинци с Вуке и боље је да оде са сајта и не брука се више... Или једноставно неко ко је ту, а попео вам се на тукија и степен бољитка сајта је обрнуто пропорционалан количини његовог присуства.

Postena tema ;)
Predlazem da svi visestruki povratnici u prekrsaju hejtovanja (recimo posle 3. puta) automatski budu trajno banovani. Ne znam njihova imena, ali ima ko moze da proveri.
dopisati imena
Има ту још пајвана, али релативно новији чланови су у питању. Ако засеру - бан, нормално; али ако су на сајту неко краће време и још нису пронашли поенту свог битисања по овом сајту не треба њихова имена качити овде.
Чини ми се да је ова тема најбоља за старије чланове који су досадили и Богу и народу, и који појма немају кој' курац дишу вукајлијашки ваздух.

Онда бих пријавио овог човека на конкурс:
http://vukajlija.com/recnik/autori/3434
Све више почиње да гази људима по живцима својим мргодним коментарима,који полако прелазе у вређање. Нека одмори мало душу од овог сајта.- N
poslala bi u penziju gambija slasem se sa milicom u potpunosti. Takodje bi poslala i dr Jankovica zato sto zbog vuke ima problem sa erekcijom.
- Исти као да нема паменија посла него да пише глупости о политици, пљује Коштуницу и Србе Крајишнике (иако су и поменути дискутабилног менталног здравља по мени) и томе слично.
Каже се "по мом мишљењу".
Исправио те Крајишник.Жене, зашто морате сваку тему да искористите да се свађате са Гамбијем, Јанковићем и Данканом? Схватили смо да се не миришете, не морате стално да се вређате и прозивате, стварно више није занимљиво. Нити је занимљиво то што су Јанковић и Гамби долазили на Масовну гробницу са истим циљем. Било би свима лепше када бисте се игнорисали.
- N
Ma jok stivene nije zanimljivo ako se neko krvi bre. :)
- mm
Zeko jbt, tebe nisam vidlea 1000.
Evo ti u ime starih dana ♥♥♥ i bezbrižnog pisanja na forumu dok me ne odvukoše na onu smrt zvanu ČET. 
Izgleda da kako se kome digne ona stvar, on otvori neku nebuloznu temu za masovno pljuvanje.Da li je moguće da smo toliko zaostali?
I Krajišnik vam poručuje da popijete koje pivo kada već imate priliku i da prestanete sa mentalnim uništavanjem.Imate temu pljuvaonica, pa se tamo izdrkavajte jedni na druge koliko hoćete.
- mm
Ma znaš šta Stivene. Brišem ja postove. Bensedin si:))
Ne izvinjavam se jer tako mislim, ali prekidam svaku vrstu hejta i fajta sa njima. A u kurac. Zaboravila sam da se zezam na vukici.
Amin. Ko o meni oplete, nek udari da boli.
Svakako neću čitati da ne dodjem u iskušenje da vratim i opet se napunim bednim hejtom.
Amin i kiss za Stivena.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.