- S
da se tako kulturno izrazim... :)
Neki misle da jeste, neki da nije...
Da cujemo vase misljenje... :)
huh?
pa kako za koga..
Devojke.. Da.
Muskarci. Ne. jer oni ne gube nista :) i ne vidi se da nisu nevini ;)Djevojke mogu da masturbiraju, a da ne probiju himen, čovječe :)
Tako da - ne, nije gubljenje nevinosti, kraj priče.
E još nešto, naučno je dokazano da su najjače, ili najjača ejakulacija koju čovjek doživi u životu, najčešće ona doživljena masturbiranjem- ПдSvašta od tebe dete, pa je l' znaš ti da devojke mogu da masturbiraju a da ne guraju ništa?
Ништа ти ја ту не верујем, сними то камером па постави овде.
- BH
Ja drkam od šeste godine i do jaja mi je.
- BH
Zaboravio sam da kažem da imam megalomanska jaja. :P
- SJa drkam od šeste godine i do jaja mi je.Samo? Pa imaš ove tretmane po internetu za uvećanje :D
hahahahahahahahhahaa.... Black, napredan si... :D
U mom slucaju, to je od devete... :DOd ove teme su jedino gluplji pojedini postovi. Bože sačuvaj.Ti si prvi kome se ne svidja... :P
- ПдTi si prvi kome se ne svidja... :P
Не, он је други, ја сам први.

Sa zdravorazumskog stanovišta nije.
Sa psihofizičkog takođe nije.
A sa vjerskog bi se moglo smatrati da jeste, jer i to spada u "samoblud".
Sa stanovišta svakodnevnog jezika i normalnih značenja koja se pripisuju određenim terminima, takođe nije.Dakle, skoro da u društvu vlada konsenzus da nije.
Ali u bukvalnom smislu, možda ipak i jeste, jer upravo sa početkom masturbiranja nestaje i dječja nevinost, i počinju da se razvijaju seksualne misli, fantazije, počinje da se gleda njava, itd.
Isto kao što je početak drkanja velika prekretnica, tako je i prvi seks, možda još veća, zato mislim da taj konsenzus opstaje, a i psihički mnogo je važniji čovjeku prvi seks nego prvo drkanje.
- D
Niti se secam prvog drkanja, a prvog sexa se secam kroz maglu, tj.skoro i da se nesecam. Ne vidim zasto bi prvi sex bio toliko bitan. Meni bar nije.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.