Predlog: Teme sa podforuma igre da ne izlaze u spisku aktivnih tema tu desno
  • kaizen

Neko od moderatora je ovo predložio na MOD forumu i ja mislim da je dobra ideja, pa me zanima odnos za/protiv.

• Predražinjo

А где да излазе, као посебне теме негде или како?

• kizo

ja sam za, al ko mene pita.

• Јова

I ja sam za!!! Vrlo pametan predlog!

• mylyca

Скроз за, већ сам написала да ме нервира тај спем.

• kizo

eto, već troje za, predlog se usvaja.

• tasmanijski djavo

jao, pa kome to smeta

• mm

Za.
    Kad dobijem napad da se igram, igram se.
    Više volim da vidim šta se dešava na drugim podforumima.
    Mylyce, hotoćo brkata:)

• tasmanijski djavo

munjo, ti da ćutiš :P
    ionako te nikad nema na forumu :)

• mm

:ćuti:
    Jao Zeko, jebem te, al mi nedostaješ, sotono jedna:))
    Zbog ljubavi prema Zeki, menjam odluku i protiv sam načisto.
    Amin

• tasmanijski djavo

pa nedostajem ti kad nećeš da se igraš sa mnom :P

• mm

Zeko, pre nego što me banuju zbog spema, dat kažem ja:))
    Ne postizavam bre.
    Izgiboh igrajući ne ljuti se čoveče, al obećavam da ću da te pecam na forumu koji se neće videti desno ako se izglasa novi zakon:)))

• celt

naravno da za

cist spem

• Zmia

За. Онда ће само лепо да остану друштвени паразити.

• celt

to je najobicniji stereotip

• tasmanijski djavo

zašto ja uvek moram da sam u manjini :(

• Jericho

Predlog potpuno na mestu.

• n

Skroz na mestu predlog, za!

• Električar 

A kako bi bilo da se prikazuju samo teme sa podforuma na kome se autor trenutno nalazi.Na primer uloguješ se, izabereš da li čitaš definicije ili ideš na forum i odabereš željenu temu. Ko hoće da sedi na dve stolice i da bude na više tema, jednostavno otvori novi tab.

• Natnat

Sviđa mi se gornja ideja.

• En_Dotter

Аферим.

• kaizen

električar ne kapiram. fora sa trenutnim rešenjem je da na jednom mestu imaš pregled najnovijih iz svih podforuma. ako sam dobro razumeo tvoj predlog, to bi značilo da ideš redom i otvaraš svaki podforum.

• kaizen

Predražinjo, ko hoće da se igra može da vidi šta se dešava na ovoj stranici: http://vukajlija.com/forum/podforumi/2

• Električar 

Tako je šefe. Ali zašto komplikovati trenutno rešenje, kada prosto otvoriš više tabova i gotovo.Mislim da ne bi trebao da se igraš Deda Mraza ovde, pusti ih neka se snalaze.
    PS. Ko hoće da mu Kaizen dizajnira sajt po narudžbini neka plati Ktitor nalog.

Jedino bi mogao da poradiš na jednom bagu, a to je da se klikom na temu ili poslednji post uvek završi na poslednjem postu. Mislim da je ovo neko već rekao, ali čisto da te podsetim.

• Earthworm Jim

Sjajan predlog. Bolji nikada nije predložen.

• industrial

Protiv.

Zašto neke druge teme da imaju povlašćen status u odnosu na "igre na forumu" ?
    Svi koji ste zasad glasali niste uzeli u obzir da su vaše teme (tj one u kojima trenutno učestvujete) spem nekome ko trenutno učestvuje u igrama.
    Takođe, teme sa foruma za igre su najbrže aktivne teme (najčešće su promene, svakih minut-dva) dok su sve ostale sporije, pa je logičnije da baš one budu šortkatovane u popisu aktivnih tema.

Ali ipak, Kaizene, čik probaj čitavom svetu da ugodiš..

• Earthworm Jim

Pa drži u posebnom tabu podforum sa igrama.
    Nije da imaš komodor pa da ne možeš.

• Električar 

Pa drži u posebnom tabu podforum sa igrama.
    Nije da imaš komodor pa da ne možeš.

Baš tako, mnogo je lakše nego da čovek kopa po kodu i maltretira se.

• Џими

Zašto neke druge teme da imaju povlašćen status u odnosu na "igre na forumu" ?
    Svi koji ste zasad glasali niste uzeli u obzir da su vaše teme (tj one u kojima trenutno učestvujete) spem nekome ko trenutno učestvuje u igrama.

Није баш тако. ''Poslednje aktivne javne teme'' одељак би требало да постоји да би човек могао да види шта има ново на форуму, да прочита нешто паметно можда. А коме се само игра, може лепо да има отворен таб са подфорумом ''игре'' и да га рифрешује по потреби, што рече Гамби. Јебига, реално теме попут ''каладонт'', ''баба ванга'', ''затражи слику'' и гомила њих за које већина форумаша не зна ни чему служе затрпавају прозор ''Poslednje aktivne javne teme''.

• industrial

Pa dobro onda neka se ukine sve, pa nek sajt postane ko C/PROMT

• Električar 

Ljudi zar vam je toliko tešto da otvorite još jedan raspali tab? Najbolje da kaizen ide od kuće do kuće i da vam otvara.

• industrial

Pa zar je vama teško da otvorite taj "jedan raspali tab" koji NIJE tab sa igrama nego što reče Džimi sa nečim što vas zanima ?

• Tulumbac

Da, industrial, lakše je otvoriti 8 tabova za ostale forume nego jedan za raspale, gnojave, spamerske igre tipa "pogodi koji mol svira Boki Milošević". Logika na nivou Mirka Topalovića.

Apsolutno za, ubija preglednost.

• industrial

Pa ne mora, evo možeš da kupiš 8 kompova i na svakom po samo jedan tab.

Ne komentariši MOJU logiku, jer ovo nije lično prepucavanje.

• Tulumbac

Jebiga... Ne znam šta očekuješ posle onakvog posta. Ja sam inače nežan dečko, nemoj pogrešno da me shvatiš. Jednostavno ti je logika na nivou Mirka Topalovića. Kao da je to nešto loše...

• industrial

Pa loše je da udaraš na bilo koju karakternu osobinu bilo koje osobe koju u životu nisi video, a pogotovo na temi koja nije predviđena za to.

Pogotovo što nemam pojma ko je taj Mirko, da si rekao Nikola Tesla, pa ajde..

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.