Polne bolesti
  • p

Tema je otvorena zarad poboljsanja edukacije clanova foruma mozete pisati i sopstvena iskustva.

• Jericho

Prelezao sam sidu, ko zeli vise informacija neka mi se obrati na pvt.

• Earthworm Jim

Ko želi sidu mogu da mu nabavim za male pare.

• p

jeri saljem ti pvt nego bojim se da mi ne preneses klice)

• p

Stidne Vaši

Stidne vaši su pronađene u stidnim dlačicama ljudi, odakle i potiče njihovo ime. To su maleni insekti čija je veličina reda milimetra, hrane se ljudskom krvlju i veoma brzo se razmnožavaju. Iako stidne vaši uglavnom žive u genitalnoj regiji organizma, u okolini penisa ili vagine, ponekad mogu biti pronađeni i u ostalim regijama, kao što su brada ili dlake ispod pazuha, pa čak i na obrvama i trepavicama, kosmatom delu grudi ili na delu glave obraslom kosom.

• Jericho

Pa rekoh da sam prelez'o, mogu da ti posaljem antitela na pvt ako 'oces.

• p

Ako si voljan molio bih da svoju terapiju podelish sa ostakom foruma

• Jericho

Ja sam gledao dokumentarac, dobrovoljcima su stavljali na stomak stidne vasi, vaske i ne znam koje jos vasi...stidne su krenule nanize, vaske su krenule navise. Instikti kod insekata, cudna neka stvar.
    Tako da su stidne vasi uglavnom perverzne, nemoj da siris dezinformacije sa vikipedije.

• Jericho

Ne mogu sa svima da delim terapiju, moram prvo da zastitim patentna prava.

• p

Zanimljivo da ako ukucate u google images pedicolus pubis pojavice vam se brdo slika bjelog dugmeta

Ovo je stoput gore, stoput crnje nego u Nisu
    kada sam u vojsci fasov'o trisu
    veseli Bosanac zagriz'o, zagriz'o na mamac

Pediculis pubis
    pediculis, pediculis pubis

• V

Pranje 70% alkoholom posle seksa. Jes da malo pece ali je efikasno. Al' za vaske pretpostavljam da nije efikasno, tu treba nesto jace. A ovo sa alkoholom je dobro za sve bakterijske i gljivicne bolesti, pa hlamidije i mikoplazme. Za visrusna oboljenja kao sto je herpes i kondilomi isto nisam siguran.

• Џими

Pranje 70% alkoholom posle seksa.

ХАахахаххаха!
    Улепша ми дан! :))

• prvi srpski vampir

Dezinfekcija devojke brenerom pre koitusa :)

• messalina

Devojku ne možeš dezinfikovati ni absintom. Ima tu mnogo rupica i zavijutaka :)

• V

Dzimi samo pazi da se ne opeces alkoholom, bolje smanji na 50%.

• Џими

ЈА иначе користим онај индустријски од 96%. :))

• Mr. Moon

Benzin, ljudi, benzin... Prvo ga dobro istrljate, a onda kresnete. Mislim, upaljač :)))

• V

I Jan Palah koristio Munov recept, pa je sada legenda. Drzacu se ja alkohola (70%) i bez sibica. Pece dovoljno i ovako.

• Burzum

ЈА ЈЕБЕМ!

А у курац, истекло ми време за јебање одо дучим.

• Skočimiš

Ja jednom dobio hlamidiju. Nafato neku dobru pičoku na nekoj svadbi, nije nosila gaćice al' je očigledno nosila hlamidiju. A ja nisam nosio zaštitu.
    Ne prođe mjesec dana kad ja tamo a ono međutim: probudio me neugodan bol u desnom mudu. Nisam pridavao značaja - rekoh malo sam ga dokačio pri spavanju. Bol nije prestajao čitav dan. Odem u vc - peče k'o munje da pišam. Skontam ja tada da nešto ne valja jer sam već preležao triper pa sam mislio da je opet on u pitanju.
    Sutradan se pojavim kod doktora, odradim testove, neke brisove, tjelesne tečnosti, kurce-palce. Pozitivan na hlamidiju.
    Dobijem terapiju, nekih 20 dana kljuk'o te antibiotike...
    Zasad sam negativan. Redovno idem na kontrole jer kaže doktor da je to vrlo zajebana i teško iskorjenjiva boles'. Lako se vraća i mora se držati pod kontrolom. Nisam još radio testove sperme koji su obavezni poslije hlamidije jer postoji rizik da se ostane afertilan.

I od tada obavezno mećem prezervativ.

Skoro mi je doktor rekao da sumnja da sam pozitivan na hepatitis B, htio sam da se ubijem dok nisam dobio nalaze krvi: negativan! URAAAA!

Izbjegavajte rizična seksualna ponašanja. Mogu vam se obiti o glavu kada budete planirali porodicu.

• Џими

У, јбт. Далеко било.

Ја сам пре неколико година био истриповао да имам кондиломе. Прво отишао код лекара опште праксе, он рече можда јесте, можда није, бла бла и упути ме на одељење за кожне и венеричне болести, како се већ зове.

Тамо ми прво рекоше како функционише а болест, да је то вирусно, да много велики број људи носи вирус (нарочито жене) и да се опасно лако шири, јер кондом није заштита од ХПВ вируса, а може и асексуалним путем да се пренесе, те ми дадоше савет да пазим с ким ступам у односе и да је најбоља превентива хигијена и апстиненција од секса или односи са само једном партнерком. И да, рекоше ми да се вирус после неколико месеци сам ишчисти из организма ако је довољно јак имунитет и ако не дође до избијања кондилома.

У сваком случају, да би проверили да ли то имам, морао сам да одем у ординацију где ти прво ставе облогу натопљену неком киселином на пимпек и онда ти с тим на пимпеку чекаш 10 минута (а оно пече као муња, што би рекао Скочимиш), па ти онда то скину и загледају пимпек неким лупама. На крају, установише да немам то.

А да сам имао којим случајем, тачно бих се рокн'о. Морали би да ми спаљују пимпек некаквим ласерима или да га замрзавају.

• Jericho

Ako ovaj matori nije najjaca faca svih vremena, veca faca i od faceface!

• Slavk0

Имао сам ја једном нешто, па сам морао мазати нечим, па је нестало.

• Facafacaa

Jericho, zbog njegove face poster i jeste legendaran :)

• Џими

Славко, ја сам чуо да су теби секли паламар.

• Slavk0

Славко, ја сам чуо да су теби секли паламар.

И то Џими, и то. Боље да га немам, кад ми само проблеме ствара.

• Вокаси

Мене мало боли десно јаје... Озбиљан сам! Малко онако као да је неки туп бол ал само када се пробудим.... мора да га нагњечим док спавам или нешто тако....

• Џими

Опет само мушкарци на теми, јбт. А опште је познато да жене много више оболевају од полних болести. Можда зато што не воде рачуна и незаинтересоване су за ову тематику?

Чекам кад ће да се појави нека жена, да каже како се растуала од сифе и тако то.

• Slavk0

То ме подсети. Одох се обријати.

• .,.

Slavk0

То ме подсети. Одох се обријати.

Обављено пре сат времена!

• Slavk0

Обављено пре сат времена!

То у сусрет ревији :)

• .,.

Ма, јок. То радим и иначе. Али сам турпијао нокте, у сусрет ревији :)

• V

@Vokasi

To se leci samo amputacijom, odnosno jednostranim strojenjem. Bole te muda, ostace ti bar levo.

• k

Evo Dz, iz zenskog ugla-
    ja imam jedino iskustva sa nekim blazim vaginalnim infekcijama zato sto mi je imunitet jako slab, pa bukvalno cim se prehladim, sekret mi je pojacan. Skontala sam da ne vredi da se lecim vaginaletama, nego radim na tome da ojacam imunitet. Kad je rec o posetama ginekologu, vrti mi se u glavi, jer kao student, lecim se u studentskom domu zdravlja u NS, gde su ginekolozi poznati po svojoj nezainteresovanosti za pacijente. Ne postoji nivo na kom je njihova higjena. Uzas. Desilo mi se da sedam na stolicu na kojoj je postavljen papir,u cijem uglu je kap necije krvi. I tako... Doktorica redom svima daje vaginalete, bez uradjenog papa testa ili vaginalnog brisa. Zato od sada praktikujem posete ginekolozima koji rade privatno.
    Skoro sam radila lekarski za dom, koji nazalost, mora u tom domu zdravlja, i doktorica mi je rekla da imam blazu infekciju gljivicom Candida. To je cest uzrocnih infekcija kod zena, a muskarci je mogu imati bez da osecaju neke tegobe. Rec je o kvasnici koja normalno zivi u nasem stomaku, ali kad opadne imunitet, ili usled konzumacije antibiotika, ili oralne kontracepcije, ona moze da "nabuja". Osim u vagini, stvara probleme u crevima, ustima, analnom otvoru. Leci se vaginaletama, lekovima koji unistavaju gljivice i strogom dijetom. Simptomi vaginalne infekjcije su peckanje i beli sekret, bez mirisa. Mene je brzo proslo, ali sam nastavila sa dijetom koja podrazumeva ishranu bez secera. Bukvalno ne sme ni slatko voce. Bez belog brasna, kvasca i tako u sustini svega lepog :)
    Kazu da svaka druga zena ima neku vaginalnu infekciju. Ja imam samo jednog partnera, vodim racuna o higjeni i hranim se pravilno, ali stres kao jedan od najbitnijih faktora, ne mogu da iskljucim. Verovatno i vecina drugih devojaka. Mislim da ne vrdi konstantno koristiti lekove, nego nekim prirodnim putem ojacati imunitet. Sad jedem beli luk i vagina me vise ne pecka :)

• Џими

Како волим кад је жена отоврена да прича о овим проблемима.

• En_Dotter

Џими

Опет само мушкарци на теми, јбт. А опште је познато да жене много више оболевају од полних болести. Можда зато што не воде рачуна и незаинтересоване су за ову тематику?

Зато што су мушкарци фрајери кад имају сношај, а жене су курве. Како да очекујеш од жена да овде пишу када сајтом влада балкански менталитет... ццц...

• En_Dotter

Каћо... јеби се... зајебала си ме сад баш!

• k

Doteru stidim se :)
    Mislim da nije to razlog zasto zene ne pisu ovde. Verovatno nisu imale nekih ozbiljnih problema.

• messalina

Nije mi jasna ova tema uopšte. Šta bi trebalo, da svako dođe i da ispriča od čega je sve bolovao, kako se lečio i koji su propratni efekti? Hvala lepo, sve to piše kod mog doktora u kartonu, ako neko to treba da zna to smo ja i on.

Ako bi trebalo govoriti o nečemu, to je ZAŠTITA od polno prenosivih bolesti. Znate šta je kondom, jelte? Super. Koristite ga i nećete imati potrebe da pišete niti da pitate o polnim bolestima.

• Џими

Ako bi trebalo govoriti o nečemu, to je ZAŠTITA od polno prenosivih bolesti. Znate šta je kondom, jelte? Super. Koristite ga i nećete imati potrebe da pišete niti da pitate o polnim bolestima.

Ето, дебело грешиш.
    Управо зато и постоји ова тема. ЗАБЛУДА је да је кондом решење за све, да се разумемо.

• messalina

Uputi me onda ovako neuku, za šta to nije rešenje?

• En_Dotter

Пратите мој савет и мој начин живота и нема фрке!
    Јебите само на вукајлији или неком другом сајту - мада то теже јер овде могу да кажем ЈА ЈЕБЕМ!!!!
    Не имајте (каква конструкција!) полне односе било с ким.

Енде
    Фин

• Џими

Нисам рекао да си неука. Кондом није заштита од свих полних болести, једноставно.
    Једна од њих је ова о којој написах подужи пост на теми.

• k

Messalina, na forumu pisemo o svemu i svacemu- gde volimo da se jebemo, kako bismo pojeli govno, sta sanjamo, sta volimo da jedemo, gde smo rodjeni, kacimo fotografije...ne razumem zasto ne bismo i o oovme pricali. To nije nista sramotno. Ne verujem da se neko od nas ne kupa, pa kao da zavlada sumnja da je bolestan zbog toga.
    Dobro je procitati svacije iskustvo. I nije tacno to za kondom u potpunosti. Na primer infekcija kandidom ne mora da se javi kao posledica seksualne aktivnosti. Mada, za vecinu polnih bolesti si u prvau, resenje je kondom.

• En_Dotter

Кондом није решење за полну болест нејебице. За то треба и коном и још неко...

• Џими

Кондом није решење за полну болест нејебице. За то треба и коном и још неко...

ЉОЉ

• Dub

katja, javi se u pvt, pa da odemo na pivo :D

EDIT: Ja bar pročitam sve, i ne trolujem. Nisam znao da je katja iz NS.

• Tulumbac

Lepo opereš ruke pre seksa i nikakvih problema nema.

E Džimi, da te pitam, pereš li kondom pre jebačine? :)